• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam olacak insani hiç sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ezbere yorum yapmışsınız, zahmet olmuş. Köy ortamından bahsetmiştim, onlar da tek başıma çıkmamı istemiyor. Güvenli olmadığından. Her köy ortamı, size etrafı ağaçlarla çevrili, yürüyüş yollarının olduğu bir ortamı hatırlatıyor galiba. Burada yol dahi yok.
ilk defa gitmiyorsunuz nasıl bir yer olduğunu biliyorsunuz babanızın öyle bir ortamda sizi gezdirmeyeceğinide biliyorsunuz
neden bunu bile bile gittiniz ? madem ?

Ama konuya bunlari yazmamissiniz ki konu annenizin rahat yuruyememesi ve babanizin onu hic gezdirmemesi gibi yazmamissiniz daha cok kisa bir sure icin geldim babam beni hic gezdirmiyor gibi anlasiliyor konu.
aynen öyle dedi çünkü canım
şimdi gelen yorumlara göre çark ediyor geri

Haklısınız, yürüme sorunu olan birini yürütmek güzel fikir. Annem o kadar sağlıklı değil. Babam gezdirmezse, hem evde.
Annenizin sağlıklı olmadığını bilmiyoruz ki
O zaman alın bir ehliyet babanızın da arabasını alıp annenle siz gezin sorunu kökten çözmüş olursunu.
Şimdi kursa yazılsan 2 aya ehliyetin olur

Annenizin sağlıklı olmadığını bilmiyoruz ki
O zaman alın bir ehliyet babanızın da arabasını alıp annenle siz gezin sorunu kökten çözmüş olursunu.
Şimdi kursa yazılsan 2 aya ehliyetin olur
Kendime güvenmiyorum, o nedenle ehliyet almayacağım. İnsanların canı benim için önemli.

Dizlerinden geçirdiği ameliyatların filmini atarsam, konumdan uzaklaşacak mısın?
annenizin yürüme sorunu olduğuna inanmıyorum demedim ki ispatlamaya çalışıyorsunuz :KK70:
yürümeniz tehlikeliymiş ortam rahat değilmiş babanız sizi alıp tetti tetti istediğiniz an araçla gezdiremeyebilir gittiğiniz ortamın nasıl olduğunuda biliyorsunuz ve o ortamda 3 ay kalmayı düşünerek gelmişsiniz babamdan nefret ediyorum diyorsunuz

babanız ne yapsın uçan koltuk falan mı icaaat etsin onu sevin diye?

Babam kendisi ile yaşaması oldukça zor bir insandı ,stresli bir hayatı ve işi vardı.Ama ben babamı anlamayı ve sevmeyi seçtim.Onun ayakkabılarını giyip o yollardan yuruseydim ben nasıl olurdum kimbilir.Babaniza KK kin kusacaginiza sevmeyi öğrenin.

Kendime güvenmiyorum, o nedenle ehliyet almayacağım. İnsanların canı benim için önemli.
En az 20’li yaşlarında kendi ihtiyaçlarını karşılamaktan aciz yetişkin bir kadın 60’lı yaşlarda bir adam ihtiyaçlarını karşılamıyor diye kızıyor. Şahane 🙄

Çocuk büyütmek gerçekten çok zor, helede ergenlerle uğraşmak ayrı bir zor, ergen bir oğlum var yani insana illallah ettiriyorlar…

Söyle bir düsündümde ben onca ugras sabir gösterip onu büyütüyorum, ha onu büyütürken elbette yanlislarim olmustur olacaktirda sonucta pedagok degilim, oglumda benim hakkimda böyle düsünce acayip üzülürüm…

Ehliyet alabilecek yaşı geçtiğine göre artık ergen değilsin o sebeple babanı anlamaya çalış. Benzin gerçekten pahalı, eski nesili bırak ben bile mümkün oldugu zaman plan yapıp ona göre gidiyorum gideceğim yerlere.

Burası köy, istediğim saatte gidip geleceğim bir yer değil. 2022 yılı olsa da, etraf ne der endişesi var. Bu bir, ikincisi de market alışverişi ve benzin parasını öderim dedim zaten. Babayla kapışmak derken, daha ona bir şey demedim ki!! Üstelemedim. Zaten çok muhabbetim yok, kırk yılın başı bir şey isterim. Her gün değil!
pardon gidip gelmenin laf olacagini dusunmemisim! buradan bakinca babanizla kapismis gibi duruyorsunuz!! ben size market ve benzini teklif etmemissiniz demedim!!! bu gerginlik sizin bunyenize zarar, yazilani anlayamiyorsunuz, biraz temiz hava alin!!!!!!

umarim yeterince unlem olmustur. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X