- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
Ailemin yanına geldim. Bir köyde yaşıyorlar. Ben araba kullanmayı bilmiyorum, köydede herhangi bir vasıta yok. Haftada bir-iki kere babam olacak beyfendinin işi çıkarsa şehre inebiliyorum. Yürüyüşe çıkabiliyorum. Genelde beni gezdir şeklinde talebim olmuyor. Bu ara epey sıkıldım, az önce babama şehre inelim dedim, benzir pahalı, yarın pazara giderim, giderken de gezdiririm diyor. Dedim, marketten al, benzin parasını da ben veririm, yine de kabul etmedi. 1 hafta olmuş dışarı çıkmadım, acayip bunaldım. Bazen bu adamı boğasım geliyor, ölse ağlar mıyım diye düşünüyorum. Genel olarak böyle bencil biri. Çalıştığım zaman da, para isteyeceği zaman arardı. AA babam var, benim için şunu yaptı diyeceğim hiçbir şey yok. Kendime kiralık ev ararken de, ben aradım. Tacizci emlakçılarla vs hep ben uğraştım.
Bu arada ailem köylü değil. Kafa dinlemek için yerleştiler. Her ikisi de maaşlı. Borç harç yok. Araba kullanmayı istememe sebebim de; o cesaret yok. Başkasına zarar vermek istemiyorum. Taksi, git, gel 120 lira. Bundan sonra kendisine minnet etmek yerine, taksiye para vermek daha mantıklı sanki.
Bu arada ailem köylü değil. Kafa dinlemek için yerleştiler. Her ikisi de maaşlı. Borç harç yok. Araba kullanmayı istememe sebebim de; o cesaret yok. Başkasına zarar vermek istemiyorum. Taksi, git, gel 120 lira. Bundan sonra kendisine minnet etmek yerine, taksiye para vermek daha mantıklı sanki.