Babam öldü....

bende babamı 1997 de kaybettim..kalpten

başın sağolsun mekanı cennet olsun.. babacığıma ,babacığına ve tüm ölmüşlere bir fatihada ben okudum..

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
benim de babam öldü 9 yaşındaydım,en küçük kız kardeşim ise 1,5 yaşında geride 4 çocuk kaldık..
kanserdi babam günden güne gözlerimizin önünde eridi en son hastaneye giderken ardından sadece bakabildim gitme baba diyemedim
2 ay tedavi gördü yaşımız küçüktü hastaneye çağırmış bizi,son kez göreyim evlatlarımı diye ama almadılar bizi hastaneye.
ölüm haberi geldi sonra cenaze arabası evin önünde yüzünü açtılar son kez görelim diye sapsarı küçükcük kalmıştı yüzü simsiyah kaşları uyuyor gibiydi yıllarca inandıramadım kendimi babamın öldüğüne sanki ansızın gelip kızım yaşıyorum ben diyecekmiş gibiii..Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet etsin kabirlerini nurlandırsın inşallah...

Okudum hem kendiminkilere hem de babanıza, Allah CC sabrını versin, onlar yok olmadılar böyle düşün, bir gün yine birlikte olacağız

Okuruz tabi ki neden okumayalım
Nur içinde yatsın babacığın mekanı cennet olsun inşallah.

Başın sağolsun.. Nur içinde yatsın.. Üzülme, ölmüş gitmiş gibi düşünme.. ölümü bir kayıp olarak görme. bu dünyadan gitti sadece o..

benim babam ben 18 yasindayken vefat etti
icim acidi simdi okuyunca
mekani cennet olsun geride kalanlara Allah uzun ömürler versin

mekanı cennet olsun...

bende babamı hiç görmedim ben 3 yaşında iken ölmüş babam içimde derin yaradır.

en azından sen tanımışsın sıcaklığını hissetmişsin benden daha şanslısın aslında.

ona dua et, güzel zamanlarınızı getir aklına ne güzel bak anılarınız kaldı bir paylaşmışlığınız var.

Rabbim sabrını versin,kalbinde hep o zaten senle yaşayacak hep...

SevgiiÇok üzüldümm,gerçekten çok kötü oldum..Rabbim rahmet eylesin,mekanını cennet eylesin..
Başınız sağolsunSabır versin sizlere,mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun, Allah sabrınızı bol versin.her şeye çare var, ölüme yok.

3aydır hergun yasadıgımız o 7ay gozumun onunden gecıyor..ve en son halı...hala o degıldı derım..ne sacı ne ten rengı..
Rabbım babanızın mekanını cennet etsın. Kabrı ferah olsun.
Rabbım sıze de ferahlık versın.
Zor...

Allah senin ve konu sahibinin babasına rahmet eylesin sabırlar versin canım,Yalnız şu bahsettigin 4o mum olayı böyle şeyler yok uydurmadır,ölüm acısını sabretmek ve inançlı kalp hafifletir
Sevgiler
Bende Fatihamı okudum sizlerin kayıplarınızın nezdinde tüm geçmişlerimizin ruhlarına hediye olsun

Ölmek değildir ömrümüzün en fecî işi,
Müşkil budur ki ölmeden evvel ölür kişi…
Yahya Kemal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…