Babam öldü....

Bir baba ne kadar kötü olursa olsun üzülüyormuş insan
Benim babamın yaptıklarından sonra üzülür müyüm diye çok düşünüyorum
Sonra utanıyorum düşüncelerimden, haline bakıyorum üzülüyorum
Tek bir lafıyla dağlıyor yine içimi...
Rabbim varlığını da yokluğunuda hayırlı olanlardan eylesin
Sabırlar diliyorum

Üzülürsün elbette. Yaşayamadıkların acıtır canını. Zamanla sızın geçer. Sonrada gerçeklerle anarsın babanı...

Cok uzuldum babaniz icin

Allah rahmet eylesin, ve o sekilde mualemede bulunsun insaallah.

Mal da yalan , mulk de yalan; var biraz da sen oyalan demisler. Biz de vade dolduruyoruz.

Allah sabir versin.

Allah rahmet eylesin. inşallah mekanı cennet olsun nur içinde yatsın Allah sizlere sabır versin güç versin inşallah. bol bol dua edin bu size derman olacaktır. biliyorum bu acının geçiciliği yoktur bilirim ne kötüdür ama herşey Allah'tan hayır da şer de ondan. aklınızdan bunu çıkarmayın bu size güç verecektir bol bol dua edin...

canım kardeşim yok olmadıki baban
başka bir boyutta şimdi
sen de gideceksin yanına
sadece bu geçici dünyadaki günlerimizi dolduruyoruz
bol dua et rahat etsin yerinde
ben de bir fatiha gönderdim
nur içinde yatsın

Canım,başın sağolsun,Allah, cennet kapılarını açsın kabrinde...sabırlar diliyorum...

Acınız çok taze, 3 yıl önce babamı kaybettim, içinizdeki yanan ateşi o kadar iyi anlıyorum ki çok başka bir acı, çok başka bir ateş başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin, babanıza Allah'tan rahmet dilerim

ba$in saolsun, Allah rahmet eylesin
baban çok gençmi$ Alalh sabir versin siz in$allah ..
du$undumde ke$ke benim annemde 44 ya$inda olseydi, evlendigimi ve torununu gorseydi ke$ke ..
her ¨¨olüm den sonra geride kalanlar aci çeker ama genç ölüm çok ba$ka bence
etrafima bakiyorum annemin ya$itlari kiz gibi hala .. hatta birak ya$itlarini annemin annesi bile saglam sayilir
yiyecek ekmekleri yokmu$ demekki, Kader i$te ...

Allah rahmet etsin canım
hepimizin gideceği yer orası
Rabbim sabır versin cidden çok üzüldüm yazdıklarına

O kadar tesellî buluyorum ki yazdıklarınızı okuduğumda bugun yıne mezarlığa gittîm oysa dün gördüm daha ama nasıl özlemişim anlatamam hani ben hiç sevmezdim mezarlıkları bıraksalar burda kalsam dedim rica ettim yalnız bıraktılar beni konuştum içimi döktüm sesli sesli ağladım baba dedim Babacım dedimbirde çok yalvardım ne olur rüyama gel ne olur diye....
Sizlerden rica ediyorum varsa aranızda benim gibi kırgın olan babasına ve hayattaysa eğer nolur unutun her ne yaşandıysa unutun ve sarılın nolur sarılın ben bu yaşa geldim içim böyle yanmadı böyle acı görmedim böyle bomboş gelmedi dünya gözüme... Nolur unutun herne yaşandıysa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…