Her anımda yanımda olan, gece uyanıp 'Sürprizzzz, bana sürpriz yapın' dediğimde bi kere bile 'Of' demeyen, hatta bana özel abur cubur kutusu hazırlayan, her gece çok yorgun olduğu zamanlarda bile kollarına alıp masallar anlatan, hastalandığım zamanlarda başımdan ayrılmayan, benimle arkadaş gibi olan babam, doğum günlerimi bi kere bile unutmayıp, üstüne üstlük sürprizler yapan babam.. Babam da babam... Sana doyamadım ki.. Sadece 16,5 yıl...Bu kadar erken mi olacaktı...Seni o tabutun içinden çıkardıkları zaman, kefenden sadece yüzünü gördüğüm an, ahh o an yok mu..! O an gözümün önünden gitmiyor Babam... Bu aralar 1 saniye bile çıkmıyor ki...Dün annem yere düştüğü an gözleri kapandı. Yolun ortasında ağlamaya başladım, aklıma onca şey geldi ki... Yanımızda olsaydın, şu an sadece sana ihtiyacım var.. Senin yokluğunda kendimi sevgilime kaptırdım, onun senin gibi davranmasını bekledim ama hiç kimse senin gibi değil be Babam.. Ben üzüldüğümde sen kıyamazdın bana, gözümden bi yaş aktığında ne yapacağını şaşırırdın.. Hiç kimse senin gibi değil Babam... O kadar hassasım ki. İçime attıklarım şimdi çıkıyor ortaya ama hiç kimse bilmiyor, hiç kimse anlamıyor beni. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Keşke yanımda olsan, elimi tutsan, sıkı sıkı sarılsan bana, Kızım desen... Kızımmmm....
Her anımda yanımda olan, gece uyanıp 'Sürprizzzz, bana sürpriz yapın' dediğimde bi kere bile 'Of' demeyen, hatta bana özel abur cubur kutusu hazırlayan, her gece çok yorgun olduğu zamanlarda bile kollarına alıp masallar anlatan, hastalandığım zamanlarda başımdan ayrılmayan, benimle arkadaş gibi olan babam, doğum günlerimi bi kere bile unutmayıp, üstüne üstlük sürprizler yapan babam.. Babam da babam... Sana doyamadım ki.. Sadece 16,5 yıl...Bu kadar erken mi olacaktı...Seni o tabutun içinden çıkardıkları zaman, kefenden sadece yüzünü gördüğüm an, ahh o an yok mu..! O an gözümün önünden gitmiyor Babam... Bu aralar 1 saniye bile çıkmıyor ki...Dün annem yere düştüğü an gözleri kapandı. Yolun ortasında ağlamaya başladım, aklıma onca şey geldi ki... Yanımızda olsaydın, şu an sadece sana ihtiyacım var.. Senin yokluğunda kendimi sevgilime kaptırdım, onun senin gibi davranmasını bekledim ama hiç kimse senin gibi değil be Babam.. Ben üzüldüğümde sen kıyamazdın bana, gözümden bi yaş aktığında ne yapacağını şaşırırdın.. Hiç kimse senin gibi değil Babam... O kadar hassasım ki. İçime attıklarım şimdi çıkıyor ortaya ama hiç kimse bilmiyor, hiç kimse anlamıyor beni. Kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki. Keşke yanımda olsan, elimi tutsan, sıkı sıkı sarılsan bana, Kızım desen... Kızımmmm....
lütfen üzülme içim parçalandı ya
Ben anlıyorum seni babamı çok küçük yaşta kaybettim oyunlarımız aklıma gelir bazen gözlerime sonra yaş olur gider... Rahatlamak istersen özelden yazabilirsin canım dağıtırız düşüncelerimizi beraber.
baba gibisi yok.Allah rahmet etsin ,mekanı cennet olsun.çok üzüldüm .üzülme demek saçma olur elbette üzüleceksin ama yıpratma kendini.unutma ki ölüm ebedi bir yk oluş değil,hepimizin gideceği yer orası...dua ile inş
Allah'ım sabır versin sana çok üzüldümBabanın mekanı cennet olsun inşallah...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babacının.seni çok iyi anlıyorum cnm bende canım babamı dert ortağımı kaybettim.yazdıklarını okurken içim çok kötü oldu çünkü bizde aynı şekilde sizin gibiydik bende doyamadım babama allah sevdiklerini erken alırmış derler keşke sağ olsalardı ama yoklar işte biliyomusun ben babaları olan arkadaşlarımı kıskanıyorum niye benim babam yok onların var diye içimden geçiriyorum onlar babacım diye sarıldıklarında sanki içimden bişi kopuyo o an kendimi çok yalnız hissediyorum.keşke zamanı geriye alabilsek keşkeeeeeee...................ben yeni doğum yaptım 1.5 ay oldu cnm babacım torununu göremedi olsaydı eğer torununu yerlere göklere sığdıramazdı eminim ah ahhhhhh şu ölüm olmasaydı....
Canım çok ağlattın beni yaabende babamı 16 yaşımda kaybettim ve inanılmaz düşkündüm ona okadar özlüyorum ki o tabutta yüzünü gördüğüm okşadığım an hiç gitmiyor gözümün önünden tam 14 şubatta sevgililer gününde toprağa vermiştik onu benim babam üşür burda onuda alıp gidelim diye bağırıyomuşum kendimden geçmişim sonra zaten Allahım nur içinde yatırsın mekanını cennet etsin melek babalarımızı analarımı kardeşlerimizi.... Allahım hepimize sabır versin
Allah rahmet eylesin, huzur içinde uyusun babacığın..
Ama kaderin önüne geçemiyoruz canım, Allah'ın dediği oluyor.
Ben de babamı kaybettim 18 yaşında. Senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum...
Öyle de içli yazmışsın ki, etkilenmemek işten değil...
Hayat devam ediyor, senin ailene destek olman, ve bu acılarını onlara hissettirmemen gerekiyor...
Böyle güzel içini döken bir insan, çok da güzel hakim olabilir duygularına..
O acı hep duracak orda, ama bunu kanıksayıp hayata öyle devam etmemiz gerek canım...
Ne yazık ki böyle....
Sevgiyle kal arkadaşım..
Evet, hiç kimse ama hiç kimse dolduruyor yerini. Çok sağ ol canım. Öyle, hepimiz gidicez..Çok sabırlı biriyim hemde çok herkes söyler bunu bana.Ama içime attıklarım şimdi patlak veriyo.
Allah rahmet eylesin!Çok sağolunBide bizim ailevi sorunlarımız çok oldu babam dayanamadı.. Gözümüzün önünde 4 ayda eridi, içim parçalanıyo. Aklıma geldikçe deliriyorum..Evet biri baba dediği zaman içim parçalanıyo... Benim ne düğünümü görücek ne mezuniyetimi ne çocuğumu...Hep mezuiyetimin haylini kurardı..
tevafuk o ki bugün dedemi kaybettiğimi öğrendim.şimdi seni çok daha iyi anlıyorum.ağlamak,üzülmek hepsi bizim için.dedemin yanında büyüdük,hakkı büyük üzerimde.tesellisi yok ki bu durumun.o artık yok.yapack bişey de yok.sabır ya Rab.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?