Babam sağ oLsaydı...

Allah rahmet eylesin canim nur icinde yatsin... Okurken aglamadan duramadim. Baba gibisi yoktur...... Bende bundan 1 sene önce cok ama cok sevdim amcalarimi kayip etdim hemde 9 ay arayla onlara bile dayanmasi cokkkkkk zorrrr ki babayaaa

Kıyamam Sizi de ağlatıyorum:26: Allah rahmet eylesin onları, nur içinde yatsınlar. Babanıza da uzun ömür versin. Çok zor bi acı çok zor

Canım beniiimmm :105: Allah yardımcın olur İnşallah sabır verir bizlere. Başın sağ olsun, çok üzüldüm. Mekanı Cennet olsun Anneciğinin.. Anne- babanın yerini tutamaz ki hiç kimse İyiyim bugün çok şükür, dün çok kötüydüm sabaha kadar uyuyamadım, hastalandım. Rabbim sabır veriyor.

yazının hepsini okuyamadım
okumak istemedim
teselli vereyim diye açtım ama dayanamadım okumaya
başka bir üyeye de yazdım size de yazayım
ölüm son değil, bir bilettir
ebedi aleme giden bilet
babanız yok olmadı, yine kavuşacaksınız
ama ona mutlu bir şekilde kavuşmak için hayırlı bir evlat olup onun için hayır yapmak lazım
ebedi dünyada kavuşma, inananlar için bir müjde

Son düzenleme:
yaa içim parçalandı hatta şuan ağlıyorum lütfen üzülme başka bişey diyemedim.

Çok sağ olun, aynen öyle hepimizin yeri orası..

Yagmur_perisi canim benim aminnn canim sende kendini fazla üzme benim amcalarim olmasina ramen ben cok aglad yiprandim ama bir gün amcam rüyama girdi. Beyaz gül bahcesindeymis yüzü okadar güzeldi nur akiyordu sanki ve bana dediki(rahmetlim bana bebüm derdi)bebüm sen nekadar agladini gizlesende alide olsun bende olay görüyoruz yeter o göz yaslarini dökme sen agladikca biz burda rahat olamiyoz..... Dedi ve o geceden sonra eskisinw ragmen cok az agliyorum

Bilmez miyim o rüyaları Bi keresinde babam eski evimizde odasını gösterip ben buradayım, kimseye söyleme, burada saklanıcam demişti, odaya girip sanki ordaymış gibi ağlar ağlar konuşurdum.. En son rüyamda da yüzümü avuçlarının arasına alıp öpüp sarılıyodu Rüyalarla hasret gideriyoruz işte..Rabbim rahmet eylesin onlara, mekanları Cennet olsun.

çok uzuldum canim , ba$in saolsun, Allah rahmet eylesin ..
bende annemi kaybettim, çok iyi anliyorum seni , anne babanin yerini kimseler alamiyor ..

biliyormusun babam tekrar evlendi ve $u an yeni karisinin emir elinde , bizi hiç gormuyo bile ; ben neysede karde$imi gormezden gelmesine goz yumamiyorum ..
bende kiziyorum , arayip sormuyorum (

$imdi yazini okuyunca kendime kizdim..

Allah rahmet eylesin Canım, çok üzüldüm Dedenin adı bide annesinin adını verir misin? Allah'ın izniyle Yasin okuyacağım ona yarın.. Allah sabır versin size

annesi elif dedemin adı emin. Allah kabul etsin,çok sağol. babanın adını verirsen bende okuyacağım hatime dahil ederim ... rabbim bize dayanma gücü versin.çok zor hakikaten çok...

Ben yeni dogum yapmisdim diye aylem amcamin öldünü benden sakladilar hani lohusa yada sütü kesilir diye..... Ama duyduktan sonra dünya basima yikildi kendimi uzun zaman toparliyamadim bide dedim gibi yeni dogum yapmisdim ama ben amcamin öldüne hic inanmiyordum.gecen sene trye geldimde mezarlina gitdim ve o an canim amcamin artik yanimda olmadini kabullenmek zorunda kaldim

Canım Allah 2 kat sabır versin size, çok üzüldüm :26: Ne olursa olsun ara, bağlarınızı koparmayın. Hata yapsalarda nihayetinde insanın babası. Belki sizin sık sık arayıp sormanız onu kendine getirebilir. Umarım aranız düzelir. Anneciğinin de mekanı Cennet olsun..

annesi elif dedemin adı emin. Allah kabul etsin,çok sağol. babanın adını verirsen bende okuyacağım hatime dahil ederim ... rabbim bize dayanma gücü versin.çok zor hakikaten çok...

Allah razı olsun Canım benimm.. Hayırlısıyla yarın okurum.. Babamın adı Halit, annesi Nurcan. Allah kabul etsin, tekrar teşekkürler. Amin, sabrımızı daim etsin

Çok üzüldüm Bide doğum yaptıktan sonra O kadar düşkündünüz demek :26: Rabbim sabır versin, evlatlarınızı analı babalı büyütsün..

bende lohusayken dayımın vefatını benden saklamışlardı sütüm kesilmesin diye... 4 yıl oldu hala dün gibi aklımda.hergün muhakkak düşer aklıma,rüyamda gördüğüm çok olur.Rabbim kabirlerini nurlandırsın,cennet bahçelerinde konaklayabilmelerini nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…