Babam sevdiğim insanla evlenmemi kabul etmiyor

benimde babam karşıydı evlenmemize 4 yıl mücadeleden sonra evlendik herşeye değdi doğrusu babam hala eşimi sevmez oda ayrı bi konu.

öncelikle mrb benimde sorunum aynı aslında gelecekteki desem daha doğru olur benim babam mesleğe çok önem veren biri insanları mesleklerine göre kategoriye ayırır demek buda benim sınavım ki ben 4 yıllık iyi bi bölüm okuyorum erkek arkadaşımsa 2 yıllık yılından çok ilerde devlette iş bulması neredeyse imkansız özelde dediğim gibi babam çok takan biri bir yılı aşkın süredir bereberiz kendisinden yana bi sorunum yok ancak gelecekte karşılaşacağımı bildiğim bu iş sorunu beni bunalıma sürüklüyo sırf bu yüzden ilişkimi bitirmek istemiyorum ama ailemlede kötü olmak istemiyorum zaten annem öğrendi ve babamın istemiyeceğini kendiside olumlu bakmadığını söyledi konu içinde konu gibi oldu kusura bakmayın ama derdim alakalı olduğu için burda paylaşmak istedim

öncelikle mrb benimde sorunum aynı aslında gelecekteki desem daha doğru olur benim babam mesleğe çok önem veren biri insanları mesleklerine göre kategoriye ayırır demek buda benim sınavım ki ben 4 yıllık iyi bi bölüm okuyorum erkek arkadaşımsa 2 yıllık yılından çok ilerde devlette iş bulması neredeyse imkansız özelde dediğim gibi babam çok takan biri bir yılı aşkın süredir bereberiz kendisinden yana bi sorunum yok ancak gelecekte karşılaşacağımı bildiğim bu iş sorunu beni bunalıma sürüklüyo sırf bu yüzden ilişkimi bitirmek istemiyorum ama ailemlede kötü olmak istemiyorum zaten annem öğrendi ve babamın istemiyeceğini kendiside olumlu bakmadığını söyledi konu içinde konu gibi oldu kusura bakmayın ama derdim alakalı olduğu için burda paylaşmak istedim

iki yıllık bölümden mezun olduktan sonrada elinde bir meslegi olacaksa,
çalışabilecek. çalışkan biriyse,
sizi ele muhtac etmiycekse,
kaç yıllık egitim aldıgı sorun olmayabilir aslında.. dua etmek lazım..
Allah büyük.

bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi babam annem çevremdeki kimse olumlu değil (babamın daha haberi yok ama olursa eminim tavrından )bazen kaldıramıyorum bu yükü ağır geliyo iki taraf arasında kalmak bide 15 ay kısa bi süre gelebilir ama ben 21 yaşındayım ve ilk ilişkim yani bilirsiniz ilk olması insanı daha hassas yapıyo bilmiyorum ALLAH büyük bi kapı açar şu an tek rahatlatan durum bu beni inş hepimiz için hayırlı ve mutlu sonlar olur

bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi babam annem çevremdeki kimse olumlu değil (babamın daha haberi yok ama olursa eminim tavrından )bazen kaldıramıyorum bu yükü ağır geliyo iki taraf arasında kalmak bide 15 ay kısa bi süre gelebilir ama ben 21 yaşındayım ve ilk ilişkim yani bilirsiniz ilk olması insanı daha hassas yapıyo bilmiyorum ALLAH büyük bi kapı açar şu an tek rahatlatan durum bu beni inş hepimiz için hayırlı ve mutlu sonlar olur

amin arkadaşım, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.

Digerleri önemli degil kapımı kapatıp otururum mantıgı yanlıs evlilik tek kişi ile yapılmıyor.evlendiginde aileler evleniyor ve iliskiler yıpranıncada bir daha düzelmiyor.ayrıca babanın bir bilgi senin göremedigi bişeyleri görd

Geçenlerde eşinin ailesiyle kötü (hatta bence korkunç) şeyler yaşayan bir arkadaşımız şöyle yazmıştı: "Keşke anamı babamı dinleseydim, onlar söylemişti kültürlerimiz, aile yapılarımız farklı diye"... İsterseniz forumun derdim var, eşimin ailesi gibi bölümlerini okuyun. Bu tarz çok yorum var evli kadınlardan. Okudukça farklı bir açıdan bakmaya başlayabilirsiniz. Özellikle "ailesiyle evlenmeyeceğim ki" diye düşünen arkadaşlara tavsiyem olsun.
Ki bu yazdıklarım genel şeyler üzerine, çünkü durum ayrıntılı anlatılmamış. Hani baba abartıyordur belki, veya kız aşkından saçmalıyordur (aşk saçmalatır ya). Yazılanlardan çıkaramadım. O yüzden genel bir yorum yapayım dedim.

Back
X