Babam sevdiğime vermiyor

Busraedamr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
2
-2
16
24
Arkadaşlar ben şehir dışında okuyorum. Annem babama okullar kapanmadan önce benim sevdiğim olduğunu ve istemeye geleceklerini söyledi babamda gayet anlayışla karşılayarak gelince ben onunla konuşur çocuğu çağırırım demiş fakat ben okul kapanınca eve döndüğümde bana hiçbir şey sormadı annem sürekli ısrarla sor demesine rağmen sormadı ve annem benim yanımda o konuyu açtığında manyak mısınız siz ben kimmiş nerden bilcem diyerek küfür etti çocuğa annemde şimdi herkes konuşarak evleniyor ne var yani dediğinde benim kızım kimseyle konuşmayacak dedi birkaç gündür de ne o benle ne ben onla konuşmuyoruz ne yapmam lazım bu durumu yaşayan var mı?

Şuan daha durumu kabullenememiştir. Biraz zaman verin. Üzerine gitmeyin. Babalar ilk duyduklarında genelde kızlarına küsüyorlar. Benim de öyle olmuştu. Sonra alışır kabullenir ve çocukla görüşmek ister. Yalnız biraz zamana ihtiyacı var bence

Bu arada yaşınızı bilmiyorum. Çok gençseniz mesleğinizi elinize almanızı, ayaklarınızın yere basmasını beklemeniz tavsiye ederim

Hayırdır koca delisi misin ne bu acele?
Bi okulu bitir,işe gir kendi düzenini kur..
Buraya çok konu açarsın sonra
Ne diyorsun ya sen okulum bitti 24 yaşındayım ve hastanede hemşire olarak çalışıyorum. Üslubuna dikkat et.

Ne evlenmesi ya okul bitmeden sonra yazacaksınız buralara kocam öyle yaptı böyle etti kayınvalidem şöyle etti boşanıcam ama mesleğim yok okulu yarım bıraktım çocuklarım var bla bla bla

Ben şöyle yapmıştım eşimle ilgili. Anneme babama sizin hayat tecrübeniz benden fazla ben illaki o olacak demiyorum. Sadece bir tanıyın belki benim göremediğim bir şey görürsünüz. Şu yüzden seninle olmaz kızım dersiniz. Bende neden istemediğinizi anlarım demiştim. Siz görüp tanıyıp olmaz derseniz sizi ezip geçmeyeceğim zaten demiştim. Bu saatten sonra kalkıp kaçacak bir adam için sizi yok sayacak değilim demiştim.

Onlarda bir şans verip tanıyıp sevdiler çok şükür

Böyle bir girizgah yapıp ortamı yumuşatabilirsiniz bir nebze

Yukarıdaki giriş cümlesini babaannen mi yazdı??
Çevir kazı yanmasın

Ne diyorsun ya sen okulum bitti 24 yaşındayım ve hastanede hemşire olarak çalışıyorum. Üslubuna dikkat et.

E siz de profilinize 21 yaş diye girmişsiniz ve çalışıyorum diye yazdınız buraya. Azıcık sallamayın siz de

Bu paylaşımınızı okuyunca kagamdan aşağı kaynar sular döküldü.Ben de sizinle aynı yaştayım konu sahibi ve bir kadın olarak yaşıtlarımın erkek meraklısı davranışları beni çok rahatsız ediyor.Yeni nesil kadınlar olarak(Z kuşağı) yaşıtlarımın böyle olacağını küçüklüğümde hiç düşünmezdim.Asla kendimle aynı yaştaki birine evlenmesi veya sevgilisi olması yönünde tavsiye vermem.Yani evlenenlerin ve kaçanların sonunu görüyoruz günümüzde.Erkeklere nasıl güvenebiliyorsunuz bu kadar kolay?

21 yaşında lisans ve öğrenci yazıyor profilinizde.21 yaşında lisans eğitimi bitemeyeceğine göre öğrencisin hala.baba haklııı diyorum bennn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…