Babam sevdiğime vermiyor

Bekleyin. Babaların bu durumu sindirmesi biraz zaman alıyor maalesef. Sonrasında o sizinle konuşacaktır bu konuyu :)

Açıkçası benim hiç öyle bir durumum olmadı, babam ilişkilerimi biiyordu hatta ilk sevgilim hakkında zaten olmaz bu iş ayrılırlar çocuk bizim kıza denk değil demiş şimdi ben 26 yıllık ailemi tanıyorsam öyle bir durumda, kaldı ki okul da bitti, illa bir kusur bulur hemen aaa evlen tabi demezler. Sizin bazı detayları bize eksik söylediğinizi düşünüyorum. Çünkü üvey annem bile ben okurken sakın okulu bırakıp da evlenme gibi bir hataya düşme demişti. Benim o bölümün hayalim olduğunu biliyordu ama özel nedenler işte her şeyden soğumuştum. O zamanlar evliliği kurtuluş yolu olarak görüyordum ve okulu her an bırakma gibi bir ihtimalim vardı. Okurken sağlıklı hiçbir aile kızını evlendirmez.

Babalar böyledir. Hemen gel canım seni verdim demez. Israrcı olma.. Ayrıca daha çok gençsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…