Babam çok sert biri diyorum konyalıysa nolmuş çok iyi insanlar diye tamam tamam gelsin bir an önce koca kafalı diyo demin resmine baktı
tatlım ya üzüldüm senin için umarım tanışmaya geldiklerinde baban kırıcı bir laf söylemez. aile gerçekten çok önemli
Babanız madem dediğiniz gibi sert biri nasıl oluyorda aranızda bu kadar rahat konuşmalar geçebiliyor. Adıyla tekelerme söylemeler, düğününe gelmem , beni ondan çok seviyorsun demeler. Babanızla çok garip bi ilişkiniz varmış. Benim babam sert değildir herşeyi paylaşabiliriz ama 1 senedir nişanlı olmama rağmen ben babamın karşısına geçipte o benim kocam olacak demeye utanırım. Yazdıklarınıza çok şaşırdım açıkçası.düğünün konyada olursa gelmem diyo bide sürekli hop hop .....erkek arkadaşımın adı top ....... söylüyo şakada yapmıyo kızlar çok ciddi bende benim kocam olucak öle deme dedim onu benden çok seviyosun demeye başladı
Bi anda ağzımdan çıkıverdi benim bebeğime top diyemez benim babam sertken gülüyo sonra birden sinirli oluyo küçükkende öyleydi bir kere eve geldim çarpım tablosunu bilmiyodum sıra bana geldi zil açldı kurtuldum dedim gülüyodu sonra bi anda sinirlendi zorla çarpım tablosunu öğretti işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?