Babam sevgilimi öğrendi

grideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
176
48
53
Kızlar erkek arkadaşımla 4 senedir birlikteyiz anneme açılmıştım söyleme babama istemeye geliceklerinde sölicem demiştim tamam söz demişti bugün babama söylemiş babam konyalıyımı buldun bulabula dedi çok canım sıkkın çok utanıyorum sürekli ağlicak gibiyim annem niye bana bunu yapıyo anlamıyorum

Konya'lıların nesi warmış ki, her memleketin iyisi kötüsü wardır..
Bunu bilemicek kadar cahil biri ozaman babanızz..

Annenize sorsaniz?

Belki biri sizi ogluna dusunmustur...

Babaniz da sicak bakinca anneniz de sizin zaten hayatinizda biri oldugunu soylemistir...

Anneme sordum sevincimi tutamadım paylaşmak istedim dedi erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz demin odamın kapısını açtı erkek arkadaşımla mesajlaşıyoduk oh oh maşallah dedi

Resmen cahillik ne demek konyali mi buldun yaa

Babam çok sert biri diyorum konyalıysa nolmuş çok iyi insanlar diye tamam tamam gelsin bir an önce koca kafalı diyo demin resmine baktı

Babam çok sert biri diyorum konyalıysa nolmuş çok iyi insanlar diye tamam tamam gelsin bir an önce koca kafalı diyo demin resmine baktı

tatlım ya üzüldüm senin için umarım tanışmaya geldiklerinde baban kırıcı bir laf söylemez. aile gerçekten çok önemli

Haha koca kafali mi iyi rahat ol ya

tatlım ya üzüldüm senin için umarım tanışmaya geldiklerinde baban kırıcı bir laf söylemez. aile gerçekten çok önemli

Canım haklısın valla erkek arkadaşımın annesi bana koca kafalı dese yerin dibine girerdim babam bi garip şimdide düğünün konyada ol

düğünün konyada olursa gelmem diyo bide sürekli hop hop .....erkek arkadaşımın adı top ....... söylüyo şakada yapmıyo kızlar çok ciddi bende benim kocam olucak öle deme dedim onu benden çok seviyosun demeye başladı

Babanız madem dediğiniz gibi sert biri nasıl oluyorda aranızda bu kadar rahat konuşmalar geçebiliyor. Adıyla tekelerme söylemeler, düğününe gelmem , beni ondan çok seviyorsun demeler. Babanızla çok garip bi ilişkiniz varmış. Benim babam sert değildir herşeyi paylaşabiliriz ama 1 senedir nişanlı olmama rağmen ben babamın karşısına geçipte o benim kocam olacak demeye utanırım. Yazdıklarınıza çok şaşırdım açıkçası.

Babana="greyy, post: 36492973, member: 425774"]Kızlar erkek arkadaşımla 4 senedir birlikteyiz anneme açılmıştım söyleme babama istemeye geliceklerinde sölicem demiştim tamam söz demişti bugün babama söylemiş babam konyalıyımı buldun bulabula dedi çok canım sıkkın çok utanıyorum sürekli ağlicak gibiyim annem niye bana bunu yapıyo anlamıyorum[/QUOTE]

Babana soyle konyalilara kurban olsun olur mu.

valla bende anlamadım bugün bir an önce bitsin istiyorum en azından unutur diye düşünüyorum

Benim babam da sert biri degildir asla, hayatimda olanlari belli bir olcude paylasirim. Esimle nisanliyken oldurseler "o benim kocam olacak" gibi bi cumle kurmazdim. Sanki sert bi babayla degil de cok yakin bir kiz arkadasinla sakalasiyor gibisin.

Bi anda ağzımdan çıkıverdi benim bebeğime top diyemez benim babam sertken gülüyo sonra birden sinirli oluyo küçükkende öyleydi bir kere eve geldim çarpım tablosunu bilmiyodum sıra bana geldi zil açldı kurtuldum dedim gülüyodu sonra bi anda sinirlendi zorla çarpım tablosunu öğretti işte böyle

Iyi yapmis baban :) kac yasindasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…