Bi anda ağzımdan çıkıverdi benim bebeğime top diyemez benim babam sertken gülüyo sonra birden sinirli oluyo küçükkende öyleydi bir kere eve geldim çarpım tablosunu bilmiyodum sıra bana geldi zil açldı kurtuldum dedim gülüyodu sonra bi anda sinirlendi zorla çarpım tablosunu öğretti işte böyle
Bence babalar en basta öğrendiklerinde hep boyle, bi yandan sinir kıskançlık var bi yandan elbet bi gün gidicekti zaten diye düşünüp şakayla karışık laf sokuyolar ama zamanla alışır merak etme böyle dalga geçmeye devam eder bi sure ama sonra ilk zamanlar olduğu gibi laf soylemez. Kaç yasindasin bu arada
25 yaşındayım kızlar valla dalga geçmiyorum eski mesajlarıma bakın hep ilişkim hakkında konuştuğum konular var zaten dalga geçmek falan bana göre değil aslında açarken bi yandanda utandım burası ne büyük dertleri olan insanların konuşabileceği bir yer diğer konularada bakıyorum çok büyük sorunları olan kardeşlerimiz var allah yardımcıları olsun ben sadece içimi dökmek istedim size
tatlım her baba az buçuk bu trz bi konuyu ilk duyduğunda buna benzer şeyler yapar..
klasik Türk babası işte..
üzülme sen, sever umarım koca kafayı
mutluluklar
Kızlar erkek arkadaşımla 4 senedir birlikteyiz anneme açılmıştım söyleme babama istemeye geliceklerinde sölicem demiştim tamam söz demişti bugün babama söylemiş babam konyalıyımı buldun bulabula dedi çok canım sıkkın çok utanıyorum sürekli ağlicak gibiyim annem niye bana bunu yapıyo anlamıyorum
Baban seni kıskanıyor tatlım :)))
Kızını kimselere vermek istemiyor. Koca kafalı demesinin nedeni de ona gıcık olması ama merak etme istemeye gelsinler nişanı takın ''oğluuuummm'' diyecek baban :)