Babam sevgilimi öğrendi

Kesinlikle bizle dalga geçtiğini düşünüyorum

Bence babalar en basta öğrendiklerinde hep boyle, bi yandan sinir kıskançlık var bi yandan elbet bi gün gidicekti zaten diye düşünüp şakayla karışık laf sokuyolar ama zamanla alışır merak etme böyle dalga geçmeye devam eder bi sure ama sonra ilk zamanlar olduğu gibi laf soylemez. Kaç yasindasin bu arada

25 yaşındayım kızlar valla dalga geçmiyorum eski mesajlarıma bakın hep ilişkim hakkında konuştuğum konular var zaten dalga geçmek falan bana göre değil aslında açarken bi yandanda utandım burası ne büyük dertleri olan insanların konuşabileceği bir yer diğer konularada bakıyorum çok büyük sorunları olan kardeşlerimiz var allah yardımcıları olsun ben sadece içimi dökmek istedim size

Kızlar ben uyuma numarası yapmaya gidiyorum hepinize teşekkür ederim iyi akşamlar

tatlım her baba az buçuk bu trz bi konuyu ilk duyduğunda buna benzer şeyler yapar..
klasik Türk babası işte..
üzülme sen, sever umarım koca kafayı
mutluluklar

konuna çok güldüm. bence baban kötü niyetli değil. öğrendikten sonraki şok ve kıskançlıkla böyle davranıyor. sindirmesini bekle.

4 yıl babanızdan nasl sakladınız ya orası şaşırttı beni

Baban seni kıskanıyor tatlım :)))
Kızını kimselere vermek istemiyor. Koca kafalı demesinin nedeni de ona gıcık olması ama merak etme istemeye gelsinler nişanı takın ''oğluuuummm'' diyecek baban :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…