- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Utanmadan bi de canım börek çekti diye börek derdine mi düşüyo şu kadar mevzunun üstüne pesssKonuna çok üzüldüm ama baban seni istemediğini, oğluna güzel bakacagini ama seni görmek istemediğini binlerce kere ifade etti.
İstenmiyorsan istenmiyorsundur. Ya dediği gibi oğlunun bakımında yardımcı olsunlar -ayak altında dolanma. Ya da hiç görüşme,kendi başının çaresine bak.
Baban yıllar içinde senden bıkmış. Kendin de dogursan insan peşpeşe gelen hatalardan sonra çocuğundan bile nefret edecek hale gelebilir.
Hala istenmediğini bildigin halde onlara girip cikiyorsan bu tavra zemini sen hazırlamissin demektir
*Konu sahibi Facebooktan bulduğu kişiyle aile izni olmadan evlendi,çocuk dogurdu. Zor durumda kalınca babasına sığındı, ailesi kol kanat gererken eski koca 'cocuk benden degildi' dedi ve babayı dövdü, bu olaydan sonra 'aslinda babam kışkırtmisti' dedi, kocaya döndü. Sonra benzer olaylar tekrar tekrar yaşandi.
Konu sahibi resmen 'ölüsü olan bir gün ağlar,delisi olan her gün ağlar' lafindaki deli, ailesi icin
Pamuk kime benziyor biliyor musun şu Aygün var ya aynı oPamuk yaşadığın şehirde yakışıklı bir bey tanıyorum tanıştırayım mı sizi? Sen de kurtul biz de kurtulalım yetti gayrı.
GörüşmeyinO evden su içmeme karışıyor.evet sebebi bu.aldigim börekler.hakaret etti vurdu.napicam ben.hickirarak agliyorum
Sokağın ortasında babam kocama.diyor ki zamanında çocuk benden değil demistin işyerimin yanında konu komşu geçiyor.bunu nasl söyler.sonrasinda kavga çıktı.oyle biri ki seni kavgaya davet ediyor.sen ona karşılık verdiğinde kuzu gibi.berbat biri.evlerden irak.kizkardesi de görüşmüyor.zamaninda yalanla dolanla taşınmazları paylaşmış.dava açmayacağım deyip mahkemeye koşan adam benim babam.kardesi görüşmüyor.eski karısını da hiç suçu yokken boşamış.annemle babam evliyken tanışmışlar.sonra mal mülk yapmak için çocuk aldırmışlar.adam baba olmaya hazi değil.bir de ben olmuşum.erken doğunca durumu kötü denilince babam benim için mezarlık araştırmış.boyle bir adam.bAba olmaya hiç hazır değil bencil sadece çıkarlarını düşünür mali mülkü çok önemlidir.bes kuruş için atamayacağı takla yok.boyle bir iğrenç adamYine başı kıçı ayrı ayrı yerlerde olan ve adam gibi anlatılmamış bir pamuk hanım konusu
Bilmeyenler de yazık gelmiş teselliye
Babanız bir zavallı, eski eşiniz çocuğunuzun kendisinden olmadığını iddia ettiğinde şemsiyeyle kovalamıştı,ellerine sağlık. Keşke siz düzgün davranan bir evlat olsaydınız da o babaya layık olsaydınız, hatta üstüne dayak bile yedi gariban babanız. Bu babaya sizin gibi bir evlat da olmamalıydı ama,naparsınız kader işte.
Babanız kötü biri olsa sizin arkanızda durmazdı o gereksiz kocanıza karşı. Adamcağız torununu savundu,sizi savundu orada. Lüzumsuzun biri olsa bunu yapmazdı.Sokağın ortasında babam kocama.diyor ki zamanında çocuk benden değil demistin işyerimin yanında konu komşu geçiyor.bunu nasl söyler.sonrasinda kavga çıktı.oyle biri ki seni kavgaya davet ediyor.sen ona karşılık verdiğinde kuzu gibi.berbat biri.evlerden irak.kizkardesi de görüşmüyor.zamaninda yalanla dolanla taşınmazları paylaşmış.dava açmayacağım deyip mahkemeye koşan adam benim babam.kardesi görüşmüyor.eski karısını da hiç suçu yokken boşamış.annemle babam evliyken tanışmışlar.sonra mal mülk yapmak için çocuk aldırmışlar.adam baba olmaya hazi değil.bir de ben olmuşum.erken doğunca durumu kötü denilince babam benim için mezarlık araştırmış.boyle bir adam.bAba olmaya hiç hazır değil bencil sadece çıkarlarını düşünür mali mülkü çok önemlidir.bes kuruş için atamayacağı takla yok.boyle bir iğrenç adam
Böyle iğrenç bir adamla çocuğunu görüştüren anne nasıl bir anne peki? Onu da tanımlasana?Sokağın ortasında babam kocama.diyor ki zamanında çocuk benden değil demistin işyerimin yanında konu komşu geçiyor.bunu nasl söyler.sonrasinda kavga çıktı.oyle biri ki seni kavgaya davet ediyor.sen ona karşılık verdiğinde kuzu gibi.berbat biri.evlerden irak.kizkardesi de görüşmüyor.zamaninda yalanla dolanla taşınmazları paylaşmış.dava açmayacağım deyip mahkemeye koşan adam benim babam.kardesi görüşmüyor.eski karısını da hiç suçu yokken boşamış.annemle babam evliyken tanışmışlar.sonra mal mülk yapmak için çocuk aldırmışlar.adam baba olmaya hazi değil.bir de ben olmuşum.erken doğunca durumu kötü denilince babam benim için mezarlık araştırmış.boyle bir adam.bAba olmaya hiç hazır değil bencil sadece çıkarlarını düşünür mali mülkü çok önemlidir.bes kuruş için atamayacağı takla yok.boyle bir iğrenç adam
E çocuğu eline vermeyin? Zorla mı yani? Sizin için düzenlerini bozup çalıştığınız şehre gelmedi mi? Çok nankörsünüz. İnsan babası için bu ifadeleri kullanmaya utanır.Sokağın ortasında babam kocama.diyor ki zamanında çocuk benden değil demistin işyerimin yanında konu komşu geçiyor.bunu nasl söyler.sonrasinda kavga çıktı.oyle biri ki seni kavgaya davet ediyor.sen ona karşılık verdiğinde kuzu gibi.berbat biri.evlerden irak.kizkardesi de görüşmüyor.zamaninda yalanla dolanla taşınmazları paylaşmış.dava açmayacağım deyip mahkemeye koşan adam benim babam.kardesi görüşmüyor.eski karısını da hiç suçu yokken boşamış.annemle babam evliyken tanışmışlar.sonra mal mülk yapmak için çocuk aldırmışlar.adam baba olmaya hazi değil.bir de ben olmuşum.erken doğunca durumu kötü denilince babam benim için mezarlık araştırmış.boyle bir adam.bAba olmaya hiç hazır değil bencil sadece çıkarlarını düşünür mali mülkü çok önemlidir.bes kuruş için atamayacağı takla yok.boyle bir iğrenç adam
Anlık ailen.Sokağın ortasında babam kocama.diyor ki zamanında çocuk benden değil demistin işyerimin yanında konu komşu geçiyor.bunu nasl söyler.sonrasinda kavga çıktı.oyle biri ki seni kavgaya davet ediyor.sen ona karşılık verdiğinde kuzu gibi.berbat biri.evlerden irak.kizkardesi de görüşmüyor.zamaninda yalanla dolanla taşınmazları paylaşmış.dava açmayacağım deyip mahkemeye koşan adam benim babam.kardesi görüşmüyor.eski karısını da hiç suçu yokken boşamış.annemle babam evliyken tanışmışlar.sonra mal mülk yapmak için çocuk aldırmışlar.adam baba olmaya hazi değil.bir de ben olmuşum.erken doğunca durumu kötü denilince babam benim için mezarlık araştırmış.boyle bir adam.bAba olmaya hiç hazır değil bencil sadece çıkarlarını düşünür mali mülkü çok önemlidir.bes kuruş için atamayacağı takla yok.boyle bir iğrenç adam
Adam kötü ama çocuğunu emanet ediyor. Daha önce defalarca çocuğuna bakarım ama seni evimde görmek istemiyorum diyen babasına hala “içeri girem de biraz börek yiyem” diyen değişik bir kadın ya. Okurken ,yazarken insan klavyeyi yer sinirdenBöyle iğrenç bir adamla çocuğunu görüştüren anne nasıl bir anne peki? Onu da tanımlasana?
Bir de inadına gireceğim o eve diyor. Bırak insanlar biraz sakinleşsin sen de biraz çaba göster. Bu insanlar kaç yaşına gelmiş çocuğuna bakıyor biraz alttan al, çalışıyorsun hediyeler al destek ol.Adam kötü ama çocuğunu emanet ediyor. Daha önce defalarca çocuğuna bakarım ama seni evimde görmek istemiyorum diyen babasına hala “içeri girem de biraz börek yiyem” diyen değişik bir kadın ya. Okurken ,yazarken insan klavyeyi yer sinirden
Kişilik bozuk sülale bozukBabanız kötü biri olsa sizin arkanızda durmazdı o gereksiz kocanıza karşı. Adamcağız torununu savundu,sizi savundu orada. Lüzumsuzun biri olsa bunu yapmazdı.
Kızkardeşiyle veya eski eşiyle yaşadıkları sizi ilgilendirmez ki. Siz babalığını eleştirin,kardeşliğini veya kocalığını değil. Adamı da siz delirttiniz büyük ihtimal. Şimdi ne yaptınız da çıkıp geldi yanınıza? Kesin büyük bir vukuatınız oldu.
Siz de buradan dört dörtlük gözükmüyorsunuz.Kişilik bozuk sülale bozuk
Adam hep dede olmaya hazırmış tek derdi dede olmakmış onun için hazır olmadan baba olmuş yoksa nasıl dede olabilirim diye demek ki.Sokağın ortasında babam kocama.diyor ki zamanında çocuk benden değil demistin işyerimin yanında konu komşu geçiyor.bunu nasl söyler.sonrasinda kavga çıktı.oyle biri ki seni kavgaya davet ediyor.sen ona karşılık verdiğinde kuzu gibi.berbat biri.evlerden irak.kizkardesi de görüşmüyor.zamaninda yalanla dolanla taşınmazları paylaşmış.dava açmayacağım deyip mahkemeye koşan adam benim babam.kardesi görüşmüyor.eski karısını da hiç suçu yokken boşamış.annemle babam evliyken tanışmışlar.sonra mal mülk yapmak için çocuk aldırmışlar.adam baba olmaya hazi değil.bir de ben olmuşum.erken doğunca durumu kötü denilince babam benim için mezarlık araştırmış.boyle bir adam.bAba olmaya hiç hazır değil bencil sadece çıkarlarını düşünür mali mülkü çok önemlidir.bes kuruş için atamayacağı takla yok.boyle bir iğrenç adam
Alır mı,evin en ucuzunda oturup şu devirde memur maaşıyla fukaralar gibi yaşayan bir kadın. Rezillik seviyor. Daha ne kadar rezil görünebilirim diye denemeler yapıyor gibi,başka açıklaması yok.Bir de inadına gireceğim o eve diyor. Bırak insanlar biraz sakinleşsin sen de biraz çaba göster. Bu insanlar kaç yaşına gelmiş çocuğuna bakıyor biraz alttan al, çalışıyorsun hediyeler al destek ol.
Bir de sürekli mağdur oynamalar, çocukluktan travmalar yaratmalar falan. Sanki hepimiz mükemmel ailelerde büyüdük her şey harikaydı da bir tek bu üyenin başına gelmeyen kalmadı.Adam kötü ama çocuğunu emanet ediyor. Daha önce defalarca çocuğuna bakarım ama seni evimde görmek istemiyorum diyen babasına hala “içeri girem de biraz börek yiyem” diyen değişik bir kadın ya. Okurken ,yazarken insan klavyeyi yer sinirden
Kimisi de dedi internet aşkıyla yemediği halt kalmadı diye.icimdeki boşluğu doldurmaya çalışıyorum.adam bekar ben bekarım.kimseyi kandırmadım ben kötü bisi yapmadim.tutmuslar özel hayatım hakkında atıp tutuyorlar.o konu ile ilgili hiç pişmanlığım yok.guzel bir ilişki yaşadık.bitti.
Siz çevrenizdeki herkesi böyle nitelendiriyorsunuz o yüzden inandırıcı gelmiyor. Aynayı kendinize çevirmeniz lazım. Çocuğunuzun iyiliği için.Kişilik bozuk sülale bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?