Babam siddet uyguladi

Utanmadan bi de canım börek çekti diye börek derdine mi düşüyo şu kadar mevzunun üstüne pesss
 
Yine başı kıçı ayrı ayrı yerlerde olan ve adam gibi anlatılmamış bir pamuk hanım konusu
Bilmeyenler de yazık gelmiş teselliye
Babanız bir zavallı, eski eşiniz çocuğunuzun kendisinden olmadığını iddia ettiğinde şemsiyeyle kovalamıştı,ellerine sağlık. Keşke siz düzgün davranan bir evlat olsaydınız da o babaya layık olsaydınız, hatta üstüne dayak bile yedi gariban babanız. Bu babaya sizin gibi bir evlat da olmamalıydı ama,naparsınız kader işte.
 
Sokağın ortasında babam kocama.diyor ki zamanında çocuk benden değil demistin işyerimin yanında konu komşu geçiyor.bunu nasl söyler.sonrasinda kavga çıktı.oyle biri ki seni kavgaya davet ediyor.sen ona karşılık verdiğinde kuzu gibi.berbat biri.evlerden irak.kizkardesi de görüşmüyor.zamaninda yalanla dolanla taşınmazları paylaşmış.dava açmayacağım deyip mahkemeye koşan adam benim babam.kardesi görüşmüyor.eski karısını da hiç suçu yokken boşamış.annemle babam evliyken tanışmışlar.sonra mal mülk yapmak için çocuk aldırmışlar.adam baba olmaya hazi değil.bir de ben olmuşum.erken doğunca durumu kötü denilince babam benim için mezarlık araştırmış.boyle bir adam.bAba olmaya hiç hazır değil bencil sadece çıkarlarını düşünür mali mülkü çok önemlidir.bes kuruş için atamayacağı takla yok.boyle bir iğrenç adam
 
Kimisi de dedi internet aşkıyla yemediği halt kalmadı diye.icimdeki boşluğu doldurmaya çalışıyorum.adam bekar ben bekarım.kimseyi kandırmadım ben kötü bisi yapmadim.tutmuslar özel hayatım hakkında atıp tutuyorlar.o konu ile ilgili hiç pişmanlığım yok.guzel bir ilişki yaşadık.bitti.
 
Babanız kötü biri olsa sizin arkanızda durmazdı o gereksiz kocanıza karşı. Adamcağız torununu savundu,sizi savundu orada. Lüzumsuzun biri olsa bunu yapmazdı.

Kızkardeşiyle veya eski eşiyle yaşadıkları sizi ilgilendirmez ki. Siz babalığını eleştirin,kardeşliğini veya kocalığını değil. Adamı da siz delirttiniz büyük ihtimal. Şimdi ne yaptınız da çıkıp geldi yanınıza? Kesin büyük bir vukuatınız oldu.
 
Böyle iğrenç bir adamla çocuğunu görüştüren anne nasıl bir anne peki? Onu da tanımlasana?
 
E çocuğu eline vermeyin? Zorla mı yani? Sizin için düzenlerini bozup çalıştığınız şehre gelmedi mi? Çok nankörsünüz. İnsan babası için bu ifadeleri kullanmaya utanır.
 
Anlık ailen.
 
Böyle iğrenç bir adamla çocuğunu görüştüren anne nasıl bir anne peki? Onu da tanımlasana?
Adam kötü ama çocuğunu emanet ediyor. Daha önce defalarca çocuğuna bakarım ama seni evimde görmek istemiyorum diyen babasına hala “içeri girem de biraz börek yiyem” diyen değişik bir kadın ya. Okurken ,yazarken insan klavyeyi yer sinirden
 
Bir de inadına gireceğim o eve diyor. Bırak insanlar biraz sakinleşsin sen de biraz çaba göster. Bu insanlar kaç yaşına gelmiş çocuğuna bakıyor biraz alttan al, çalışıyorsun hediyeler al destek ol.
 
Kişilik bozuk sülale bozuk
 
Adam hep dede olmaya hazırmış tek derdi dede olmakmış onun için hazır olmadan baba olmuş yoksa nasıl dede olabilirim diye demek ki.
Ben bunu anladım çünkü iyi baba değil ama mükemmel dede ya ondan.
Yersen işte
 
Bir de inadına gireceğim o eve diyor. Bırak insanlar biraz sakinleşsin sen de biraz çaba göster. Bu insanlar kaç yaşına gelmiş çocuğuna bakıyor biraz alttan al, çalışıyorsun hediyeler al destek ol.
Alır mı,evin en ucuzunda oturup şu devirde memur maaşıyla fukaralar gibi yaşayan bir kadın. Rezillik seviyor. Daha ne kadar rezil görünebilirim diye denemeler yapıyor gibi,başka açıklaması yok.
 
Bir de sürekli mağdur oynamalar, çocukluktan travmalar yaratmalar falan. Sanki hepimiz mükemmel ailelerde büyüdük her şey harikaydı da bir tek bu üyenin başına gelmeyen kalmadı.

Madem ailen çok kötü, madem rezil, madem istismarcı o zaman çocuğunu görüştürme? O eve sokma? Rezil insanların yaptığı böreği ne diye yiyorsun? Bu kadar düşkün müsün?

Söylenecek çok şey var da gerçekten susuyorum.
 

İlişki yuzyuze olur ama pamuk, sesini duydu diye seni gordu diye korkmazsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…