Babam siddet uyguladi

Ben eşiyle evliyken çocuğuna bakmak için o şehre taşındıklarını biliyorum Karadeniz şehriydi.
Tayini çıkınca da bu küçük şehre taşındılar bir müddet sonra.
Kendisi istedi diye biliyorum hatta.
Ama pek de güvenilmez anlattıklarına tabii

Ne öz babalar var bu kadar perişan olmuyor çocuklarının peşinde.
Valla aynen öyle, düşünüyorum da facebook tan ne idiğü belirsiz biriyle evlenicem, sonra o adam gidip babamı dövecek. Bir daha beni aynı il sınırlarına bile sokmazlardı muhtemelen. Torunu da silerlerdi.

Allah peygamber sabrı vermiş bu aileye.

Engelli kardeşi de vardı Pamuk'un, öyle hatırlıyorum. İmtihanın büyüklüğüne bakar mısın?

baba bir veli, bir peygamber bence de. böyle babalık yapacak adamı şu devirde özkızı olsan bulamazsın. Bu pamuk gelmiş bir de bu adamdan şikayetleniyor, yazık.
Bugun bide 8 yıl önce cenazede uğradığı kötülüğü yazdı her seferinde başka hikaye
Her seferin de biraz daha mağdur

Engelli kardeşi de vardı Pamuk'un, öyle hatırlıyorum. İmtihanın büyüklüğüne bakar mısın?

Korkunç yahu kabus gibi bir hayat neyse konu sahibesinin babasını dövdükleri konuyu buldum bunu yazmış

Yanlış anlamadıysam olay şöyle olmuş: Ex koca bu çocuk benden değil demiş. baba da buna kızmış, eski eşi görünce sen niye böyle dedin demiş. Sonra da sanırım ayı saldırmış. Yanlış mı anlamışım?

Babaya dayak işi konu sahibesi boşanmadan önce, birkaç yıl önce oldu. kendisi olayı yazarsa iyi olur herkes aydınlanır
Yok. Demiş ya iş çıkışı çocuğu almaya gittim diye. Çocuk okula giden çocuk. Bakılma yaşını geçti diye hatırlıyorum. Konu sahibi ailesi ile uzak mesafeli yerlerde. Eeee bu kadın iş çıkışı kimden kimi aldı. Allah ım yoksa ikinci çocuğu mu yaptı da bir şekilde

Valla aynen öyle olmuş. Hiç babam sürekli saldırıyooodu, gocam sabrediyooodu, sabrı daştı gibi bi durum yok ortada.

Istanbuldalar.ailemle görüşmüyorum.ben istanbulda yaşamak istemiyorum.orada yaşamak kira çocuk yetiştirmek çok zo4
en son böyleydi durum, ama pamuk 10 şey söylüyor 9 u yalan 1 şüpheli olduğundan sorgulamıyorum artık çok haklısın beynime yazık

E siz bariz yalancısınız. Bundan sonra hangi dediğinize inanacağız?
İnternetteki herif olmayınca aklına düştü eski koca. Ne zaman eski koca aklına düşse aile b.klama seansı yapıyor. Alıştık.

Nafaka çocuğun ihtiyacı için veriliyor, geleceğe yatırım çeyreklik biriktirmek için değil ama işte. Yazık.
Pamuk 'u silkelesen 1 ev parası rahat çıkar, bakma yoktan ağladığına.
Annem hep yok diyenden korkacaksın der. O hesap.
Nasıl bir annelik ki param yok diye istismara çanak tutuyor. Pes diyorum.
Varmış anlatılana göre para.
Pamuğun parası yok evet sarı sarı liraları çok
Jdjdjdj ver allahım ver

Cocuk orda ve canım bir parça börek istedo
Niye baktiriyorsun çocuğuna kaç yaşında küçükse kreşe ver değilse de başkasına para ver baktır troll müsünüz canim börek istedi vs bana normal gelmediniz ya geçmiş konularınızi da okudum psikolojik destek almalısınız çocuğunuza da zarar olursunuz bu şekilde

Kim kimi dövmüş ne zaman nerde olay ne oku oku bitmiyor tek diyeceğim çocuğunu düşünüyorsan ayrı eve çıkarsın cocugunla sen çalış çocuğunuzuda kirese verin olsun bitsin

On şey söylüyorsun, dokuzu yalan; biri şüpheli! Hayret bir şeysin gerçekten, şiddeti desteklediğimden değil de; şiddet sen sadece börek aldın diye olmamıştır, orası kesin.
Börek alma olayından kim şiddet görmüş ne diyor bu kafasımi güzel yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…