- 9 Aralık 2009
- 17.196
- 54.873
- 1.123
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Ben eşiyle evliyken çocuğuna bakmak için o şehre taşındıklarını biliyorum Karadeniz şehriydi.Ben ısrarla şu sorunun cevabını alamıyorum. Pamuk ailesiyle aynı şehirde yaşamıyor ki yaşadığı yerde ailesinin bir çöpü yok, nerde geldiler bakıyolar da iş çıkışı çocuğu almaya gitti. Çocuk zaten okula gidiyo kimse bakmıyo çocuğa. Pamuk yine olay istiyo gelmiş buraya
Valla aynen öyle, düşünüyorum da facebook tan ne idiğü belirsiz biriyle evlenicem, sonra o adam gidip babamı dövecek. Bir daha beni aynı il sınırlarına bile sokmazlardı muhtemelen. Torunu da silerlerdi.Ne öz babalar var bu kadar perişan olmuyor çocuklarının peşinde.
Engelli kardeşi de vardı Pamuk'un, öyle hatırlıyorum. İmtihanın büyüklüğüne bakar mısın?hatırladığım kadarıyla değil. O babaya da anneye de acıyorum. Hem bu kaçıkla uğraşıyorlar, hem torunlarına bakıyorlar ama gıkları çıkmıyor yıllardır. Bir de üstüne bu adam, özkızı bile olmayan biri için dayak yedi o ayıdan. Baba da sonunda çıldırdı ne yapsın kimbilir ne yaptı yine adama.
Bugun bide 8 yıl önce cenazede uğradığı kötülüğü yazdı her seferinde başka hikayebaba bir veli, bir peygamber bence de. böyle babalık yapacak adamı şu devirde özkızı olsan bulamazsın. Bu pamuk gelmiş bir de bu adamdan şikayetleniyor, yazık.
Engelli kardeşi de vardı Pamuk'un, öyle hatırlıyorum. İmtihanın büyüklüğüne bakar mısın?
O günü ben gördüm.kocama sokak ortasında işlek bir caddede zaten çocuk benden değil demistin demiş.benim namusum beş paralık oldu.olay ondan sonra başlamış.bu nasıl bisi.benihic mi düşünmez ya da oğlumu.bzoyle bisiyim dedikodusu küçük yerde beni ne hale sokardı.
Yapmayın etmeyin...doğru dürüst bir ailem olsa bu adamla evlenmezdim
Yok. Demiş ya iş çıkışı çocuğu almaya gittim diye. Çocuk okula giden çocuk. Bakılma yaşını geçti diye hatırlıyorum. Konu sahibi ailesi ile uzak mesafeli yerlerde. Eeee bu kadın iş çıkışı kimden kimi aldı. Allah ım yoksa ikinci çocuğu mu yaptı da bir şekildeBabaya dayak işi konu sahibesi boşanmadan önce, birkaç yıl önce oldu. kendisi olayı yazarsa iyi olur herkes aydınlanır
Valla aynen öyle olmuş. Hiç babam sürekli saldırıyooodu, gocam sabrediyooodu, sabrı daştı gibi bi durum yok ortada.Korkunç yahu kabus gibi bir hayatneyse konu sahibesinin babasını dövdükleri konuyu buldum bunu yazmış
Yanlış anlamadıysam olay şöyle olmuş: Ex koca bu çocuk benden değil demiş. baba da buna kızmış, eski eşi görünce sen niye böyle dedin demiş. Sonra da sanırım ayı saldırmış. Yanlış mı anlamışım?
Ben eşiyle evliyken çocuğuna bakmak için o şehre taşındıklarını biliyorum Karadeniz şehriydi.
Tayini çıkınca da bu küçük şehre taşındılar bir müddet sonra.
Kendisi istedi diye biliyorum hatta.
Ama pek de güvenilmez anlattıklarına tabii
en son böyleydi durum, ama pamuk 10 şey söylüyor 9 u yalan 1 şüpheli olduğundan sorgulamıyorum artık çok haklısınIstanbuldalar.ailemle görüşmüyorum.ben istanbulda yaşamak istemiyorum.orada yaşamak kira çocuk yetiştirmek çok zo4
E siz bariz yalancısınız. Bundan sonra hangi dediğinize inanacağız?8 yıldır birlikteyiz maalesef
İnternetteki herif olmayınca aklına düştü eski koca. Ne zaman eski koca aklına düşse aile b.klama seansı yapıyor. Alıştık.E siz bariz yalancısınız. Bundan sonra hangi dediğinize inanacağız?
Nafaka çocuğun ihtiyacı için veriliyor, geleceğe yatırım çeyreklik biriktirmek için değil ama işte. Yazık.Var ya.
Çocuğunun nafakasını çocuğu için harcamayıp çocuğun geleceği için altın alıyormuş.
Artık kendisi nasıl isterse öyle harcarmış gelecekte.
Bu gidişle tedavilerde harcayacak büyüdüğünde.
Annem hep yok diyenden korkacaksın der. O hesap.Pamuk 'u silkelesen 1 ev parası rahat çıkar, bakma yoktan ağladığına.
Varmış anlatılana göre para.Nasıl bir annelik ki param yok diye istismara çanak tutuyor. Pes diyorum.
Jdjdjdj ver allahım verPamuğun parası yok evet sarı sarı liraları çok
Niye baktiriyorsun çocuğuna kaç yaşında küçükse kreşe ver değilse de başkasına para ver baktır troll müsünüz canim börek istedi vs bana normal gelmediniz ya geçmiş konularınızi da okudum psikolojik destek almalısınız çocuğunuza da zarar olursunuz bu şekildeCocuk orda ve canım bir parça börek istedo
Börek alma olayından kim şiddet görmüş ne diyor bu kafasımi güzel yoksaOn şey söylüyorsun, dokuzu yalan; biri şüpheli! Hayret bir şeysin gerçekten, şiddeti desteklediğimden değil de; şiddet sen sadece börek aldın diye olmamıştır, orası kesin.
Adamla nasıl bir husumetin var? Kan davası falan mıPamuk yaşadığın şehirde yakışıklı bir bey tanıyorum tanıştırayım mı sizi? Sen de kurtul biz de kurtulalım yetti gayrı.
Aaa ben sadece pamukçuğumun mürüvvetini düşünüyorumAdamla nasıl bir husumetin var? Kan davası falan mı
PekiAaa ben sadece pamukçuğumun mürüvvetini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?