Babam siddet uyguladi

Çocuğa iyi davranıyorlar.sadece beni istemiyor
Garezi sana değildir heralde. Böyle aşırı tepkileri olan,senin çocuklugunun içine s.can adam neden çocuğuna da aynısını yapmasın ki?
Benim annem sigara içiyor diye (ki onda da ortalıkta içmez,ya balkonda ya mutfak camından icer) ablam bir saatliğine bile bırakmaz çocuğunu anneme. İnsan yavrusuna kıymet verir, "benim yaşadığımi yaşamasın" diye delirir. Sizse böyle sebepsiz (!) Asan kesen adama emanet ediyorsunuz.
Annesinin dayak yediğini gördü mü? Ne tepki verdi?

Evet o da öyle diyor.eve girmicekmoisim.sadece çocuğu alicam.borek aldım diye saldırdı.bu kadar aşağılık bi adam.ve ben bi adamın kocanı boşa demesiyle adamı boşadım.tedavi ettirebilirdim
Kimi tedavi ettirebilirdiniz?
Eski eşinizi mi?
Önce kendiniz tedaviye gidin boşverin başkalarının tedavisini

Çocuğa iyi davranıyor.onu kendisi yetiştirdiği için düzgün olacakmış o.biz olamamisiz

Hiçbişi yapmıyorum.direkt saldırdı üzerime

Ay bir şey yapmiyorum diyip durmayin zamaninda yapacaginizi yapmissiniz daha ne yapcaktiniz, konularinizi bilmiyordum yorumlardan ögrendim.
İnsanin boyle cocugu olsa yaninda put gibi dursa yine gözüne batar.
Cocugunuza bakiyorlarmiş işte çok bile yapiyorlar, ne işiniz var börekte yemeyin yani.
Baba hakli

Ben şu an iyiyim ama böyle bir aile r görüşmek zorundayim.bunlar delirtiyor beni
Zorunda değilsiniz kreş+bakıcı ile halledebilirsiniz ama para harcamamak için yapmıyorsunuz.
Nafaka ile bile halledersiniz ama onu da yapmıyorsunuz.
İlla eve gelme diyen birinin evine gidio ama naptım ki diyorsunuz.
Girerken merhaba niye demiyorsun demiş bak babanız.
Ben eve nasıl girdiğinizi bile merak ettim doğrusu

Burada bile kendini ifade etmeyi beceremeyen bir üye sonuçta, eve paldır küldür gidip elini böreğe attığına adım gibi eminim

Zamanında ne yapmışım.o herkesin üzerine saldırıyor.sonra da.magduru oynuyor.o olayda.karakolda gülüyor dayak olayından sonra. Polis memurundan fotoğrafını çekmesini rica ediyor.yapamam beyefendi dedi.polis merkezinde sürekli konusuyor.polisler lütfen konuşmayın dediler.disari mi çıkıyım dedi.siz bilirsiniz dediler.disari çıktı.bir süre sonra geldi.yani orda da rahat durmadı.polis merkezinde dayımı arıyor.kayinco dayak yedim diyor.guluyor falan.bu normal mi

Girerim o eve.benim çocuğum var.canim ne zaman isterse girecem.hatta yarın daha çok oturucam.o karisamaz

Madem babanızın anormal olduğunu düşünüyorsunuz,madem bu kadar şikayetçisiniz neden evine gidiyorsunuz? Çocuğunuza neden kendiniz bakmıyorsunuz?

Girerim o eve.benim çocuğum var.canim ne zaman isterse girecem.hatta yarın daha çok oturucam.o karisamaz

Keşke adam dediğini yapsa dava açsa seni heryerden uzak tutsa
O kdr mantıklı bir şey yapmış olurki
Yine merhametli insanlar o şehre gelip çocuk bakiyorlar

Ben dovdurtmedim.eski eşime de aynı şeyleri yaptı.adamin sabri bir yere kadar
Yalan bari söyleme be. Senin eski kocan olacak garabete kimse öyle davranamaz. Sabır diyo bi de, sabır ve eski kocan. He canım aynen ondan.

Kızlar bilmediğini, şeyler var.benim babam normal biri degil.emin olun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…