Babam sürekli bağırıyor

Sudella190701

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
1
0
1
28
Merhaba arkadaşlar, ben 15 yaşındayım. Bir sorunum var ve kimseyle paylaşamıyorum artık yardım almak istiyorum lütfen bana yardım edin.
Biz 4 kardeşiz. Bir ikizim (Emirhan), 12 yaşında kız kardeşim (tuğçe) ve 1.sınıfa giden (Bedirhan) var. Babam sürekli öfkesini kontrol edemeyen biri olmuştur sürekli bağırır çağırır sonra ertesi gün hiçbir şey olmamışçasına devam eder sanki hiç üzülmedik hiç kırılmadık gibi... En çok tuğçeyle kavga eder. Sürekli ona bağırır kızar. Hepimize annemde dahil hakaretlerde bulunur mal sığır gibi. Annemle sürekli gözümüzün önünde kavga ederker sanki biz yokmuşuz gibi psikolojimizi bozarlar annem hep alttan alır ama babam sürekli ona sığır fakan der hatta bir koyarsam yere yapışırsın gibi laflar eder ama şu ana kadar giçbirimize şiddette bulunmadı ama kız kardeşim tuğçeye ve annemin üzerine yürüdüğü oldu. Mesela bu sabah böyle hepimiz çok mutluyduk hiçbi sorun yoktu şakalaşıyoduk hatta akşam şileye gidip mangal yapıcaktık ama ne olduysa kahvaltıda oldu krep yiyoduk bedirhan ve ikizim emirhan iyi anlaşır nutellayı beraber yerler bana ve tuğöeye vermezler bu kahvaltıda tuğçe kendine nutella almıştı onların yoktu ama yinede bedirhan istedi ona yinede verdi verirken dedi ki hadi yine iyisinix bana siz vermiyosunuz ama ben veriyim bari dedi o anda babam bağırmaya başladı siz kardeşsiniz hayvanmısınız niye opaylaşmıyosunuz hayvanlar diye bağırdı sonra bedirhana kalk git masadan dedi tuğçe ağlamaya başladı sonra bedirhanon nutella sürdüğü krebi tuğçeye fırlattı al bunuda ye dedi bağırdı annem de en büyük bu paylaşım kavgalarını emirhan başlatıyor dedi tuğçeye kızma dedi sonra babam anneme sığır, it ağzına koyarım kes sesini diye bağırdj daha sonra masadan kalkıp gitti çok korktum artık paylaşma gereği gördüm daha öncelerde okulun rehberlik servisine gitmiştim ama çok açık konuşamamıştım artık yeter ya niye sürekli bağırıyor annemle kavga ediyor sürekli milletin yanında ailecilik oynuyoruz hep milletin yanında sarılıyo sevdiğini söylüyo geçen hafta doğum günümüzdü ikizimle akşam yemeğe çıkarız pasta falan keseriz demişti çok mutlu olmuştum daha önce ailecek hiç yemeğe çıkmamıştık annem dışarıdaydı 7 gibi geldi onu bekliyoduk sonra babam bağırmaya başladı senin yüzünden çıkmıyoruz dışarı falan diye oysa çıkabilirdik yedide hala heryer açık oluyo hep huzursuzluk çıkarıyo doğum günümü bile kutlamadı biraz daha açık konuşmak istemiyorum masada yemek yerken gaz çıkarıyo falan daha neler yapıyor edebaizce şeyler uapıyo erhenlik çağındayım genç kızım büyügorum evde baksır ve atletle dolaşıyo rahatsız oluyorum kaç kere belirtmeme rağmen anneme annemde babama söylemesine rapmen yine aynı şekilde dolaşıyor çok rahatsız oluyorum tuvalete giediğinde kapıyı fakan kapanıyor sürekli yanımızda gaz çıkarıyor ve kusura bakmayın lütfen ama bazen lini baksırının içine sokup kaşıyor işrenç bişey ya aynı ortamda olmak istemiyorum ve ellerinide yıkamıyor artık bıktım ne olur yardın edin :(

Back