empati kurmakta acikcasi zorlaniyorum. kiz erkek fark etmez. 21 yasima kadar okudum zor bölümden mezunum. her yaz tatilinde calistim, hatta son sene tez yazdigim porjeler oldugu sene cuma okuldan sonra cmtesi pazar ful calistim babamdan para istememek icin.
belkide baban senin artik kendi ayaklarinin üzerinde durdugunu görmek istiyor?
bayramdan sonra ararim demekde biraz rahatligini gösteriyor. türkiyede herkez is var mi diye dert yaniyor. hani bayramdan sonra aramaya basladam iki günde is bulcakmisin? simdiden cv lerini yolla onlar dönene kadar zaten zaman gecer. hadi ayarladin diyelim. görüsme cok güzel gectiginde zaten bayramdan sonra baslicam dersen tamam diyenlerde olur.... babaninda ici rahat olur
isterse on tane ev alsin beni ilgilendirmez sag oldukca...
Farkındayım ama zaten benim demek istediğim bana neden 20 tl vermiyorlar değil ki. Keşke siz de benim ne demek istediğimi farketseydiniz.Kriz dönemi bilmem farkında mısınız? Şuanda 20 kuruşun değeri bile 20 tl gibi...
Yazım yanlışı olmus be değil ve olacaktı. Düzenleme süreside geçmiş kusura bakmayınHaklısınız
öyle bir gün olur ki senin parana göz koyan yabancılar olur
bir gün gelir, kendi kazandığın parayı harcamana laf eden kocan olur (inşallah öyle olmaz da)
o yüzden seni okutan, büyüten, senden bugüne kadar esirgemeyen aileni o kadar hoş gör
Yok sorun değil kötü niyetle yazmadığınız bir yanlışlık olduğu belli zatenYazım yanlışı olmus be değil ve olacaktı. Düzenleme süreside geçmiş kusura bakmayın
öyle düşünmemiştir boşuna üzülmeBen zaten 20 lira için alınmadım ki o kadar tutumlu olduğum halde sanki her gün para isteyen ailesini zora sokan kişi olarak görülme durumuna üzüldüm . Bunu kalbim kırılır üzülürüm diye düşünmeden yüzüme vurulmasına üzüldüm
Niye öyle oldu acaba?? Hem de bu aralar??? Hayatında para kazanmamış kişi 20 lirayı küçümsuyor ya çok gülüyorum. Git standart başında dur günlük işler oluyor öyle. Sor biradakilere kaç kişi stand başında günlük 3 kuruşa durmuştur. Adam okutmuş etmiş 20 lira vermiyor diye suçlu olmuş. Tabii ya alt tarafı 20 lira!!
Teşekkür ederimöyle düşünmemiştir boşuna üzülme
işte olabiliyor böyle şeyler
herkes birbirinin kalbini istemeden kırabiliyor, bu yüzden aileni hoş gör diyorum
Adam büyütmüş okutmuş kürkçü bir laf dememiş ki
Bu kadar çıtkırıldım olmayın
O kadar iyiliğinin yanında gidişte hoş olmayan birşeye odaklanmayın
Haklısınız biraz alınma durumu var sanırım biraz ben alttan alırım biraz o hatasının farkına varırsa inşallah düzelir
Şu durumda anlamak zor. Ben de bir şey alacağım zaman gerçekten bana lazım mi diye düşünüyorum şu an. Hatta almıyorum da çoğu şeyi.Ben çalıştım zaten son sene. Aileme fazla yük olmamak için . Ayrıca 20 tlyi kucumsemiyorum keşke beni gerçekten anlayabilseniz
Kusura bakmayin ama essek kadar olmussunuz, utanmiyor musunuz babanizdan para istemeye? Ne zamandir bostasiniz, gidip bi yerde parttime da calisabilirdiniz, hem bayramdan sonra is bulacagin ne malum? Millet is bulamiyor sen sip diye bulacakmisin? Belki 1 sene issiz kalicaksin? Nerden biliyorsun?
Insanlar is bulayim da tatilim olmasin diyor, sen gelmis yok efendim kimse ise yeni baslayan birine izin vermez o yüzden bayramdan sonra diyorsunuz...te Allahim, nasil insanlar var ya
Aynen nasıl insanlar var cevapları okudukça şaşırıyorum . Lütfen bu üslupla konuşacaksanız benimle konuşmayın.
Ben buraya güzelce yazıp derdimi anlattım diye siz kaba bir dille yazıp da olmuyor yani diyemezsiniz. Bakın kaç kişi benim abarttiğımı yazmış hangisine böyle birşey dedim ? Ayrıca benimle bu tarz bir üslupla konuşacaksanız dedim bana karşı gelecek gelecekseniz yazmayın demedim .Niye yaziyorsun o zaman buraya? Herkese acik bir platformda konu acip fikir istiyorsan her türlü yoruma acik olmalisin, öyle benimle konusmayin felan olmuyor yani
Abarttım gerçekten olayın sıcaklığıyla anlayamamışım yeni fark ettimadam iki kere dersaneye göndermiş, şehir dışında okutmuş. iki kere para yok deyince paragraflarca yazı yazılıp tanıyamıyorum deniliyor. yazık adama. sanki gidip kumarda yiyor parayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?