Param yok deyip ev araba alıyorsa neden kızıyorsun ki? Ev araba aldığı için eli sıkışıktır o dönemler
Üzüldüm haline. mezuniyetten sonra para istemenin hüznünü iyi bilirim maalesef.
Bence görmezden gelmeye çalış, para lazım olunca da annenden iste. Belki de sen rahata alışma, bir an önce iş bul diye böyle davranıyordur. Ya da bir yere borcu vardır bu aralar.
Benim okulum geç bitti . Tek ders sınavına kaldım diye. Mezun olalı 1 ay ya oldu ya olmadı.Tamam çok değil istediğiniz para ama hayat da pahalı. Ev döndürmek zor. Kendine alması sizi ilgilendirmez diye düşünüyorum.
Okul bittiyse gezmek yerine işe girin. Aramaya bile başlamamışsınız. Yaşınız küçük değil bence biraz sorumluluk alma vakti gelmiş. Çoğu öğrenci okurken bile çalışıyor artık.
üniversitede iken babamdan yol parası istemistimde vermemisti.yagmurda sınava gitmiştim.ayaklarim hep su cekmisti.ve degil üniversite tüm okul hayatım boyunca al su parayı simit yersin dememiştir.ama şimdi benden kahvede arkadaşlarına cay ısmarladın diye para bekliyor.cogu zaman vermediğim icin dusman bana
Baban yanlış yapıyor , sen haklısın üzülüp kırılmakta.Özellikle kız çocuğuna harçlık istemeden verilmeli.Okurken okula gidiyorsun diye veriyormuş demek ki.Ev alabilicek parası varsa 20 lira veremez mi yani? Bence sen bir an önce işe girmeye bak.Paranı da mutlaka biriktir.Kimseye muhtaç olma.
Sevgiline zaten söyleme de annenden istesen mesela ya da anneni aracı yapsan şimdilik.Zaten geçici bir dönemmiş.İşe başlarsan bu sorunların da biter.Normalde böyle değilken Bu aralar cidden böyle olmaya başladı . Sevgilime de diyemiyorum babam 20 lira vermedi gelemiyorum diye . Gerçekten ihtiyaç halinde olsak utanmam gocunmam söylerim ama bu durum ağırıma gidiyor
Geçen hafta da annemden aldım . Muhtemelen yarın zor durumda kalmayayım düye verir . Ama olay para değil ki bana yapılan haksızlık . Ayrıca kumbara biriktiren biriyim . Ileride bir evlilik durumu olduğunda ailem zorlanmasın diye biriktirdigim bir kumbaram var onu acar yine giderim. Ama babamı nasıl affedeceğim hiç bilemiyorum. Kalp kırgınlığı farklıymışSevgiline zaten söyleme de annenden istesen mesela ya da anneni aracı yapsan şimdilik.Zaten geçici bir dönemmiş.İşe başlarsan bu sorunların da biter.
Büyüyorsun işte.Yeni şeyler öğreniyorsun.Bence bu açıdan bakmalısın.Belki de kendi ayakların üzerinde durman gerektiğinde ilgili bir ders çıkarıcaksın seni üzen bu olaydan.Boşver , kırılma.Aile içinde olur öyle bazen.Normalde kötü değillerse bazı şeyleri de görme duyma.Önüne bak , hayatını kurmaya bak.Geçen hafta da annemden aldım . Muhtemelen yarın zor durumda kalmayayım düye verir . Ama olay para değil ki bana yapılan haksızlık . Ayrıca kumbara biriktiren biriyim . Ileride bir evlilik durumu olduğunda ailem zorlanmasın diye biriktirdigim bir kumbaram var onu acar yine giderim. Ama babamı nasıl affedeceğim hiç bilemiyorum. Kalp kırgınlığı farklıymış
Büyüyorsun işte.Yeni şeyler öğreniyorsun.Bence bu açıdan bakmalısın.Belki de kendi ayakların üzerinde durman gerektiğinde ilgili bir ders çıkarıcaksın seni üzen bu olaydan.Boşver , kırılma.Aile içinde olur öyle bazen.Normalde kötü değillerse bazı şeyleri de görme duyma.Önüne bak , hayatını kurmaya bak.
HaklısınızYaşın 24 . Küçük değilsin. Boşver üzülme. Her zaman kendi ayakların üstünde dur be annen baban da olsa kimseye muhtaç olma.
öyle bir gün olur ki senin parana göz koyan yabancılar olurBen bazı nedenlerden dolayı okula gidemedim lisede. Üniversite sınavına ilk kez gireceğim sırada babamdan beni dershaneye göndermesini istedim . O yıl kızım elim sıkışık dedi tamam dedim 2.kez sormadım bile ama onu dedikten çok kısa bir süre sonra evi aldı .o yüzden burada yazdım. Hep para vermez diyemem çok arkamda durdu ama bazı şeyler insanın içinde kalıyor. Sonra iki kez göndersede unutamadım ama bir gün bile saygısızlık yapmadım yüzüne vurmadım bu durumu
üniversitede iken babamdan yol parası istemistimde vermemisti.yagmurda sınava gitmiştim.ayaklarim hep su cekmisti.ve degil üniversite tüm okul hayatım boyunca al su parayı simit yersin dememiştir.ama şimdi benden kahvede arkadaşlarına cay ısmarlasın diye para bekliyor.cogu zaman vermediğim icin dusman bana.icime oturdu gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?