- 7 Ocak 2016
- 10.355
- 49.962
- 598
illa gel çalış dedi. ben o istediği için burdayım yoksa eşimin durumu çok iyi evde kocabank yaşarım yani.
Şu an çalışıyor olmanızdan bahsetmiyorum. Doğumdan sonra illa gel çalış dedi mi? Konuştunuz mu bunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
illa gel çalış dedi. ben o istediği için burdayım yoksa eşimin durumu çok iyi evde kocabank yaşarım yani.
Kusura bakmayın da eltinizle gayette aynı durumdasınız. Sizin babanızın iş yerinde çalışıyor olmanız ayrıcalık mı sağlıyor ?ay allah aşkına ortamı germeyin ben kayınvalidemin düşüncesine hak verdim. ama eltim ve benim durumum farklı o başkasının iş yerinde evde canı sıkıldığı için çalışıcaktı. ama benimki farklı firmamız var ve ben oradan sorumluyum.anlamaya çalışın lütfen. ben bakmak zorunda demiyorum. ben onları düşünüyorsam onlarda bana kolaylık sağlasın diyorum.
Gayet de pozitif ayrıcalık istiyor... Bakıcı tutsun kaynana anne arada denetler ohh misKusura bakmayın da eltinizle gayette aynı durumdasınız. Sizin babanızın iş yerinde çalışıyor olmanız ayrıcalık mı sağlıyor ?
ben kendimi düşünesem evde dururum kocamın durumu çok iyi ve asla çalışmamı istemiyor. ben babam kırılmasın diye şirketteyim. o istediği için yoksa gamsız biri olsam kocamın banka hesapları kredi kartları beni bekliyor evde.
Babanızın böyle bir talebi var mı?İlla çalış diyor mu?Evet kv ve anne asla sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil.Belli bir yaşın üstündeki insanlar niye buna mecbur olacak.İki çocuk doğurdum annemden emdigim süt burnumdan geldi kolay mı çocuk bakmaktorununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
O da torun bu da torun neden ayrıcalık göstersin ki babaanneGayet de pozitif ayrıcalık istiyor... Bakıcı tutsun kaynana anne arada denetler ohh mis
Ben ortamı germiyorum ama siz gerilmeye müsaitsiniz demek ki ona da yapabileceğim bir şey yok. Yoo durumunuz aynı. Neticede ikiniz de çalışıyorsunuz, kayınvalideniz de torun bakmak istememiş. İkiniz de gelinisiniz ikisi de torunu. Söylediğiniz cümle gayet bakmak zorundaya çıkıyor. Kelimeleri değiştirdiğinizde farklı bir cümle söylemiş olmuyorsunuz
Sizin anlaşılır bir tarafınız yok kusura bakmayın. 3 seçenek var ya siz bakacaksınız ama diyorsunuz yok babamın yanında durmam lazım, çalışıcam ben. Ya kv/anne bakacak onlar da bakmayı düşünmüyor. Ya bakıcı ona da eşim istemiyor demişsiniz. Başka bir dördüncü seçenek var mı sizce, varsa on
eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.Kusura bakmayın da eltinizle gayette aynı durumdasınız. Sizin babanızın iş yerinde çalışıyor olmanız ayrıcalık mı sağlıyor ?
Ama konu sadece eşiniz değil..iki konu var 1-ortak çocuğunuzun büyütülmesi 2-Sizin kişisel kariyeriniz..Mesela siz babanızla yaptığınız işte kilit personel değilseniz..başkasının işe alınması babanızı maddi yönden belini bükmüyorsa..ya da işyerinin varlığı tehlikeye girmiyorsa sizin babanıza kıyamamanız diye birşey olamaz sonuçta bir bebek var ve babanız annenize baktırmayarak "onu bakıcı " yaptırmayarak sizi mağdur etmiş ..sizin emeğinizi kullanmış oluyor.Ama diyorsanız bu işten babamın bana verdiği rakam normal şartlarda çalışma hayatına "patron kızı değil kendim olarak başlasam " bana verilecek rakamdan çok çok fazla ..hiç işten çıkmayı düşünmeyin bile derimeşimin maddi gücü yerinde çok şükür evi kendi döndürür. hatta çalışmamı istemez evde rahat rahat otur der. ama ben babama kıyamıyorum.
Aynen tabiiii. Elti keyfinden çalışıyormuş. Konu sahibi ise babasının yanındaKusura bakmayın da eltinizle gayette aynı durumdasınız. Sizin babanızın iş yerinde çalışıyor olmanız ayrıcalık mı sağlıyor ?
2 kız kardeşiz ve hep babama iki kızın var sen damatlara mı çalışıyorsun derlerdi çok zoruma giderdi.ben de onlara kız çocuklarının da her alanda etkin olduğunu (evlenseler dahi) göstermek istiyorum
Şu iki mesaja bakınca siz anne babanızı değil yine kendinizi düşünüyorsunuz. Babanızın başkalarına bunu ispatlama ihtiyacı var mı? Yada ben sizi okuttum, şimdi de kurduğum firmada ömür boyu bana destek olmak zorundasınız diye bir talebi?ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
E etmez tabii. Onun hayat standardı bozulmuyor.eşim asla bakıcıyı kabul etmiyor.
Siz orada çalışsanız da çalışmasanız da miras hakkınız zaten.eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.
Hamileliğinizden önce de biliyormuşsunuz. Çocuk bakmak istemiyorlar ama siz o kadar bencilsiniz ki geriye kalan hayatlarını ipotek etmek istiyorsunuz.torununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
Konu sahibine miras kalacakmış iş yeri eltiye birsey kalmayacakmış o çalışmasa da olurmusAynen tabiiii. Elti keyfinden çalışıyormuş. Konu sahibi ise babasının yanında
Eltiye gelince kayınvalide haklı.
Hayır bu hikayede yanan neden elti oldu şimdi kadının ne suçu varsa.
illa gel çalış dedi.yoksa benim eşimin maddi gücü yerindedir yani.