Babam ve biz

trombosit

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
678
425
18
Merhaba kadınlar...

Hemcinslerim bilirsiniz, babalar bizim gözümüzde özeldir, ne derlerse desinler,ne kadar kavga ederlerse etsinler yerleri bellidir. Onları o yerden atmak, uzaklaştırmak da kolay değildir.
Fakat...
Ben unutamayacağım şeyler öğrendim. Bunları anlatamam çünkü bunları yazıya dökmeye hazır değilim.
Babam benim düşündüğüm gibi biri değilmiş, hiç olmamış. Canım o kadar yanıyor ki.
Onu hapsettiğim iyilik kulesinden aşağı düşerken gördüm. Kalbimden biri eksildi sanki.
Onu kalbimdeki baba köşesinde göremiyorum artık.
Keşke babam olduğu gibi davransaydı, o zaman daha mı az canım yanardı?
Canımın bu kadar yanmasına üzülmüyorum çünkü bu öğrendiklerimden sonra kendimi daha güçlü hissediyorum. Bunca yıl olmadığı biri gibi davranan babamı öğrendiğim için belki de. Belki de artık baba karakterinin yalan olduğunu bildiğim içindir.
Artık annemi daha çok seviyorum.Bunca yıl sabrettiği için değil, bana gerçekleri anlattığı için.
Size şunu sormak istiyorum: Hiç içinizden eksilecek kadar hayal kırıklığına uğratan biri oldu mu? Kalbinizdeki baba figürünü hiç kaybettiniz mi?

Iyi rol yapmis o zaman.. babanda insan ve erkek unutmamak gerek.. en fazla napmistir? Aldatmis mi? Gaymiymis?

Babanizin nasil bir koca olduguna degil, nasil bir baba olduguna bakin. Annenizle yasadiklari (durumun ihanet oldugunu varsayiyorum) cift olarak aralarinda olan bir konu.. eger size "baba" olarak etkileyecek bir sey degilse yasananlar kirilin ama koydugunuz o yerden de kaldirmayin.. bazen iyi bir es olamayan insanlar da iyi baba olabiliyorlar..

İyi bir baba olmadı malesef. Belki de olamadı. Hep şiddet vardı bizim evimizde ta ki 19 yaşıma kadar şiddete mağruz kaldım. Sonra psikolojik şiddet devam etti. Babamın nasıl bir eş olduğu benim umrumda değil fakat öğrendiklerim canımı yakıyor. Koyduğum yerden kendi düşüyor. Ben babamı son zamanlarda dinine bağlı biri olarak görüyordum. Sinirli o yüzden kavgalar oluyor diyordum.

babanin veya annenin hayal kirikligina ugratmasi daha aci verir yerine koyabilcek hicbirsey kalmiyor buyuk hayal kirikligi hic yasamadim unutulmayacaklar seyler olmadi ama ufak seyler bile yipratiyorsa buyuk birsey ogrensem eskisi gibi olmaz o duygular

Şimdi nasıl her şey eskisi gibi olacak bilmiyorum. Ama iyi ki öğrendim bir yalanla yaşamak daha kötü. Belki de tek iyi yanı bu.

Yaw bubada gicik oluyorum millet tam derdin ne oldugunu bilmeden nerden bilsin derdinin caresi ne? Seninle ayni sekil birsey yasamis mi? Ya oldugu gibi anlat ya da niye konu acip esrarengiz konusup duruyosun?

Esrarengiz konuşmuyorum. Derdim babamın kendini farklı göstermesi, aslında öyle biri olmaması. Sorum farklı. Ben sadece babamın artık kalbimde bir yerinin kalmadığını sorun ediyorum. Konuda da bunu sordum.

Yaw bubada gicik oluyorum millet tam derdin ne oldugunu bilmeden nerden bilsin derdinin caresi ne? Seninle ayni sekil birsey yasamis mi? Ya oldugu gibi anlat ya da niye konu acip esrarengiz konusup duruyosun?
Yine de babamın aslında tam olarak ne yaptığı sorun ise bunu yukarıya ek olarak da yazacağım.

Esrarengiz konuşmuyorum. Derdim babamın kendini farklı göstermesi, aslında öyle biri olmaması. Sorum farklı. Ben sadece babamın artık kalbimde bir yerinin kalmadığını sorun ediyorum. Konuda da bunu sordum.
Valla millet fikir yurutuyo..hepimiz biraz baska biriyiz.. yani baskalarinin sandigindan.. farkliyiz.. oyle olmaliyizda bazen.. neyse

Babam aslında babam. Ama sandığım kişi değilmiş, göründüğü gibi değilmiş.
O zaman dindar gibi görünüp aslında inancsizmiymis konu sahibi arkadaşım valla kafam olmuş Adiyaman birde çok bilinmeyenli havuz problemi gibi konunla ugrastiriyon,uzuluyom. Ne yapmış soyleyiver.

Anneme çektirmiş gibi bir şey yazmışsınız galiba aldatılmış muhtemelen sizin de haberiniz yoktu. Annenizi tehdit mi etti boşanmaması için bilemem ben de diğerleri gibi fikir yürütüyorum. Şimdi de inançlı gibi gözüküyor eski günahlarını affettirmek için galiba ama işine geldiği gibi inançlı galiba bilemiyorum.
Burada soru soran insanlara da kızmayın içeriği bilmeden nasıl sizle dertleşebilirler? İçlerinde belki aynı durumla karşılaşan vardır bilemezsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…