Babanizin nasil bir koca olduguna degil, nasil bir baba olduguna bakin. Annenizle yasadiklari (durumun ihanet oldugunu varsayiyorum) cift olarak aralarinda olan bir konu.. eger size "baba" olarak etkileyecek bir sey degilse yasananlar kirilin ama koydugunuz o yerden de kaldirmayin.. bazen iyi bir es olamayan insanlar da iyi baba olabiliyorlar..
babanin veya annenin hayal kirikligina ugratmasi daha aci verir yerine koyabilcek hicbirsey kalmiyor buyuk hayal kirikligi hic yasamadim unutulmayacaklar seyler olmadi ama ufak seyler bile yipratiyorsa buyuk birsey ogrensem eskisi gibi olmaz o duygular
Babanız aslında babanız degilmiymis?
Yaw bubada gicik oluyorum millet tam derdin ne oldugunu bilmeden nerden bilsin derdinin caresi ne? Seninle ayni sekil birsey yasamis mi? Ya oldugu gibi anlat ya da niye konu acip esrarengiz konusup duruyosun?
Yine de babamın aslında tam olarak ne yaptığı sorun ise bunu yukarıya ek olarak da yazacağım.Yaw bubada gicik oluyorum millet tam derdin ne oldugunu bilmeden nerden bilsin derdinin caresi ne? Seninle ayni sekil birsey yasamis mi? Ya oldugu gibi anlat ya da niye konu acip esrarengiz konusup duruyosun?
Valla millet fikir yurutuyo..hepimiz biraz baska biriyiz.. yani baskalarinin sandigindan.. farkliyiz.. oyle olmaliyizda bazen.. neyseEsrarengiz konuşmuyorum. Derdim babamın kendini farklı göstermesi, aslında öyle biri olmaması. Sorum farklı. Ben sadece babamın artık kalbimde bir yerinin kalmadığını sorun ediyorum. Konuda da bunu sordum.
O zaman dindar gibi görünüp aslında inancsizmiymis konu sahibi arkadaşım valla kafam olmuş Adiyaman birde çok bilinmeyenli havuz problemi gibi konunla ugrastiriyon,uzuluyom. Ne yapmış soyleyiver.Babam aslında babam. Ama sandığım kişi değilmiş, göründüğü gibi değilmiş.
Senin yorumunda konu gibi beyin yakan cinsten.. :) ya da ben hiç bişi anlamıyorum: (Valla millet fikir yurutuyo..hepimiz biraz baska biriyiz.. yani baskalarinin sandigindan.. farkliyiz.. oyle olmaliyizda bazen.. neyse
Haha yaw sandigim gibi degilmiste degilmis.. ne degilmis yani? Bunu anlamadim.. ya anlat ya da milleti meraktan delirtme :)Senin yorumunda konu gibi beyin yakan cinsten.. :) ya da ben hiç bişi anlamıyorum: (
Valla millet fikir yurutuyo..hepimiz biraz baska biriyiz.. yani baskalarinin sandigindan.. farkliyiz.. oyle olmaliyizda bazen.. neyse
Senin yorumunda konu gibi beyin yakan cinsten.. :) ya da ben hiç bişi anlamıyorum: (
Demi,kendi problemime dedim öte git su konuyu bı anlayayim ama yok ucundan kıyısından bile anlamadım.: (Haha yaw sandigim gibi degilmiste degilmis.. ne degilmis yani? Bunu anlamadim.. ya anlat ya da milleti meraktan delirtme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?