Babam ve biz

Ek olarak yazdım detaylarını.

Nasil bildim ama? Muhtemelen annene grup teklifi yapmistir.. bazi erkekler karilarini baskasinin altinda gorerek zevk aliyor.. sapitik sacma seyler iste.. baya haklisin..ne desem bilemedim.. keske evli kalmasaymis annen bugune kadar

Fena zor durum konu sahibi Allah yardımcın olsun ilerde mesleğini alınca eline kendine bı düzen kurarsin mutlu olursun inşallah. Bir de annen böyle bişeyi niye söyledi hiç iyi yapmamış söylemekle.

Ek olarak yazdım detaylarını.
Evet şimdi okudum zor bir durum. Yani biseksüel ve erkek arkadaşı olmuş. Annenizden de zamanında bir erkek aralarına almalarını istemiştir diye tahmin ediyorum kızmazsanız eğer. Acınızı daha da arttırmak için yazmıyorum yazarak rahatlarsınız.
Dine yönelmesi pişman olmasından ama aslında bu pişmanlığı çevresi yaşatıyor toplum yaşatıyor ona böyle toplum olmasa dine yöneleceğini hiç zannetmiyorum açıkçası. Bu arada kendini bildiği için erkekler böyledir şöyledir gibi şeyler söylemiş. Belki babanız biseksüel değil gaydir ama annenizi paravan olarak kullanmıştır. Erkeklerin çoğu homofobik onlara olan nefretinden de erkekler kötü şeklinde yorumlarda bulunmuş olabilir.

Fena zor durum konu sahibi Allah yardımcın olsun ilerde mesleğini alınca eline kendine bı düzen kurarsin mutlu olursun inşallah. Bir de annen böyle bişeyi niye söyledi hiç iyi yapmamış söylemekle.

Aslında iyi yaptı söyleyerek. Çünkü böyle bir şeyi içinde tutsun istemezdim ve ben babamı olduğu gibi bilmek isterdim. Kandırılmak istemezdim.

Annem keşke tahammül etmese ama neden hala oyun oynuyorlar bilmiyorum. Ne teklif etti bilmiyorum fakat çok büyük hayal kırılkığına uğradım. İçimdeki her şey eksildi.
O zaman annenebhnuda sorsaydin.. neden hala evliler?

Belki de olabilir. O teklifin detaylarını bilemeyeceğim. Nasıl davranmam gerek bilmiyorum.

Aynen espri yapasim geldide konu sahibi üzüntülü diye sildim. Hakkaten böyle bir durumun içine olmak istemezdim.

Ben de bunların başıma geleceğini bilmezdim. Burada okurdum yok daha neler derdim. Annem nasıl soğuk kanlı haa hayret ediyorum. Bunca yıl nasıl dayanmış. Sinirlerim bozuluyor...

Kimsem yok,çocuklarım var diye ayrılmadım diyor. Bence bu çok büyük hata. Bence annem çok saf. Keşke biraz kendini düşünse.

hem kendini hem çocuklarını düşünseymiş keşke...sizde dayak yiyerek büyümüşsünüz bu adam kendi sıkışmışlığının acısını sizlerden çıkarmış..

Konu sahibi yaşınız kaç çalışıyorsanız eğer bence çıkın ayrı eve bu yükü taşımak zordur kendi duzeninizi kurun. Her gün babanızın gördükçe daha da dibe çeker sizi bu düşünceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…