Anneme çektirmiş gibi bir şey yazmışsınız galiba aldatılmış muhtemelen sizin de haberiniz yoktu. Annenizi tehdit mi etti boşanmaması için bilemem ben de diğerleri gibi fikir yürütüyorum. Şimdi de inançlı gibi gözüküyor eski günahlarını affettirmek için galiba ama işine geldiği gibi inançlı galiba bilemiyorum.
Burada soru soran insanlara da kızmayın içeriği bilmeden nasıl sizle dertleşebilirler ki? İçlerinde belki aynı durumla karşılaşan vardır bilemezsiniz...
Ilk yorumda bilmisim. cok zor Allah yardimcilari olsunDemi,kendi problemime dedim öte git su konuyu bı anlayayim ama yok ucundan kıyısından bile anlamadım.: (
Evet şimdi okudum zor bir durum. Yani biseksüel ve erkek arkadaşı olmuş. Annenizden de zamanında bir erkek aralarına almalarını istemiştir diye tahmin ediyorum kızmazsanız eğer. Acınızı daha da arttırmak için yazmıyorum yazarak rahatlarsınız.Ek olarak yazdım detaylarını.
Ilk yorumda bilmisim. cok zor Allah yardimcilari olsun
Fena zor durum konu sahibi Allah yardımcın olsun ilerde mesleğini alınca eline kendine bı düzen kurarsin mutlu olursun inşallah. Bir de annen böyle bişeyi niye söyledi hiç iyi yapmamış söylemekle.
Amin,benim aklıma hiç böyle gelmemişti.Ilk yorumda bilmisim. cok zor Allah yardimcilari olsun
O zaman annenebhnuda sorsaydin.. neden hala evliler?Annem keşke tahammül etmese ama neden hala oyun oynuyorlar bilmiyorum. Ne teklif etti bilmiyorum fakat çok büyük hayal kırılkığına uğradım. İçimdeki her şey eksildi.
Ya neleri var neleri insanin kani donuyo..herkesin sinavi baskaAmin,benim aklıma hiç böyle gelmemişti.
Belki de olabilir. O teklifin detaylarını bilemeyeceğim. Nasıl davranmam gerek bilmiyorum.Evet şimdi okudum zor bir durum. Yani biseksüel ve erkek arkadaşı olmuş. Annenizden de zamanında bir erkek aralarına almalarını istemiştir diye tahmin ediyorum kızmazsanız eğer. Acınızı daha da arttırmak için yazmıyorum yazarak rahatlarsınız.
Dine yönelmesi pişman olmasından ama aslında bu pişmanlığı çevresi yaşatıyor toplum yaşatıyor ona böyle toplum olmasa dine yöneleceğini hiç zannetmiyorum açıkçası. Bu arada kendini bildiği için erkekler böyledir şöyledir gibi şeyler söylemiş. Belki babanız biseksüel değil gaydir ama annenizi paravan olarak kullanmıştır. Erkeklerin çoğu homofobik onlara olan nefretinden de erkekler kötü şeklinde yorumlarda bulunmuş olabilir.
annen neden ayrılmamış ilk öğrendiğinde yada kendisine tuhaf tekliflerle geldiğinde..
O zaman annenebhnuda sorsaydin.. neden hala evliler?
Aynen espri yapasim geldide konu sahibi üzüntülü diye sildim. Hakkaten böyle bir durumun içine olmak istemezdim.Ya neleri var neleri insanin kani donuyo..herkesin sinavi baska
Cevre ne der mantigi.. once cocuklar kucuk sonrasida malum..maddi sknti yoksa ayrilmalari daha dogru aslindaAnnem tepkisiz kaldığı için, içine attığı için. Başında erkek olsa ne olmasa ne.Ne değişecek sanki. Ama işte anlatamıyorum.
Aynen espri yapasim geldide konu sahibi üzüntülü diye sildim. Hakkaten böyle bir durumun içine olmak istemezdim.
Kimsem yok,çocuklarım var diye ayrılmadım diyor. Bence bu çok büyük hata. Bence annem çok saf. Keşke biraz kendini düşünse.
Cevre ne der mantigi.. once cocuklar kucuk sonrasida malum..maddi sknti yoksa ayrilmalari daha dogru aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?