babam ve eşim arasında kaldım

Tsk edrim haklisin iz

Sorunlar devam ediyorsa ben olsam boşanmayı düşünürdüm.Arkamda babam da var.Çocuk var mı yaş kaç.

Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok.
Sen evlendin kocaın yanındasın baban yaşlılığa bağlı ilgi hastalığa yakalanmış. Nazı sana geçiyor sanırım

Bi taraf eşim diehr tarafta babam Babam seçimi bana bırakıyor ama gönlü kırık bunu hissediyorum her konuşma da
Bazen arıyor gel kızım diyor sonra sanırım anmem araya girip öyle deme diyor babam tekrar arayıp karı koca arani za girmek istemiyorum diyor kafam karışıyor böyle olunca da

yaaa şimdide kız babaları başlamış kayın pederlik yapmaya )) seni doldurup kocana salmış resmen ... siz eşinize bakın babanız alınganlık yapıyor.... zamanla anlar bunun için ev düzeninizi bozmayın babanız ego tatmin ediyor şuan... hangi kız babası boşan gel der sırf kendisiyle konuşmuyor diye egodan başka bişey değil...

eşiniz size iyi davranıyorsa sorun etmeyin ders mi vermek istiyorsunuz eşinize kısasa kıssas yapın sizd eonun aileisni aramayın sormayın olsun bitsin....

Babanın şeker hastalığı da varmiş. Şeker hastaları bi nebze daha alıngan,kırılgan ve herşeyi kafaya takan biri oluyor. Eşiniz son derece bencil. Korkarım bir tercih yapmak zorunda kalacaksın. Ama aynı durum bende olsa ben bu eşe ne hizmet etmek isterim ne de onunla bir yatağı paylaşabilirim.. içim almaz bi kere. Babam bu denli mutsuzken, babamı mutsuz eden adamla hiç bişey yapmak istemem

Faydasını görür mü yum peki

Peki ne olacak şimdiden

Ya aradaki yorumları bir okuyun.Eşiyle mutlu değil.Adam ....teki.Baba kaka değil.

Nereye gitsem de kavga çıkacak sorunlar i ni konuşarak halletmez ki bağırır çağırır senin baban kotu bnm babam iyi ne yap tilar sana neden konuş mu yosun diyecej

O zaman de ki sen yaptığının doğru olduğuna inaniyormusun (babaya araba konusunda yalan söylemek )
100 kişiye soralım suclusun dersin

Yada ara babanı " babacığım iyi kötü devam eden bir evliliğim var tamam haklısın ama lütfen beni arada bırakmayın senin evladın benim o senin evladın değil ben sana sonsuz saygi sevgi duyuyorum o kimki duysa ne duymasa ne! bundan sonra gorusmeyin ben de siz de daha iyi hissedersiniz " de

Eşine de söyle bundan sonra yanlız gorusucem de kararlı ol

Yanlız görüş ailenle bak ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum biz de mutluyuz ailesi de

Bazen zorlamamak lazım

Şekeri 500 den aşağı olmaz zaten o yüzden sınırlı sabaha kadar uyumu yor bacak ağrısından insilin olmazsa komalık olur ama eşim bunu anlamak istemiyor

Konu eşik babam araları ni düzel tmek istiyorum neden hep geçmiş. Konulara bakıp yorum yazıyor sunuz onida anlamadım
Neden diye sorma diye açıkladım halbuki.. geçmişi kapatın diyorsun ya o zaman desene kocam artık bir melek o konuları yaşamıyorum. Bu kadar sorun varken babanı seç diyoruz bugün, şimdi...

Geçmiş konularını okumadım sadece bu konuya yorum yapsam bile babanın evine dön derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…