Arayıp sormuyor evet yani yabanci bir insan gibi görüyor baba mibabamı saymıyor derken arayıp sormamasını mı kastediyorsunuz?
Tam ustune bastiniz aynen böyle dedi senin babanın sevmeyen seni de sevmez dediBabana karsi cok kotu davranislari olmadiysa babanla konus yanlis dusundugunu felan soyle.
Eger kotu seylerde yasanmadiysa arayi bulun.
Acaba sana kotu davrandigini felan mi dusunuyor esinin.
Hani beni saymayan adam kizima neler yapiyodur diye.
Esime ara diyorum yok baban arayıp özü r dilesin diyorbabanı üzmeye hakkı yok.
bi orta yol bulmak zorundasın.
iyide uyuşmuyorlardır.aramak zorunda olduğunu düşünmüyorum ben.Arayıp sormuyor evet yani yabanci bir insan gibi görüyor baba mi
Eski açtığın bir konuyu hatırlıyorum eğer baban o durumları duyduysa çok haklı geri dönmeni istemekle sevgi-aşkda bir yere kadar bir süre gidin babanızın evine kafanızı dinleyin derim.Mrb kısa ve öz anlatacağım 5 senelik evliyim severek evlendim .babam esim yıldızları barışması Ve şuan konuşmuyorlar .Babam da beni aradı kızım eve dön bosan dedi senin babanın saymayan bi esten ne beklersin dedi.Konu çok uzun olduğu için yazamiyorum ama ben ne eşimin ne babamı savunuyorum ikisi de aynı .Ama babamı çok seviyorum ve Hasta şeker tansiyon kalp hastası . eşimin arayıp özü dilemesi gerek mez mi .Arada kaldım çok kotu bi durum baba evine gitsem mutsuz olacam eşimi seviyorum burda da kalsam her gece ağlıyorum beni bu yasa getiren babam a eşim deger vermiyor aramıyor sormuyor diyorum ne yapacağımi şaşırdım herkese tsk edrim hakkınızı helal edin
Tam ustune bastiniz aynen böyle dedi senin babanın sevmeyen seni de sevmez dedi
Babam memleket te ramazan bayramında gittik Eşimle eşimin nerdeyse ayaklarına kapandim gel elini op bitsin bu kuşluk dedim ama inanır mısınız gelmedioff çok kötü babanın ahından hızlı birşeyde tutmaz,en iyisi eşinizle konuşun arayı yumuşatsın beraber yemeğe çıksınlar vakit geçirsinler ,sorun her neyse onu oluruna getirsinler bu şekilde huzur kalmaz
Ve babam da şöyle dedi bana bak kızım gordum mu beni babası olarak gormuyor ben onun iyiliği için hep konuştum gelseydi affederdm aea gelsin dedi ve eşim gelmedi babam da bu saatten sonra gelse de konuşmam dediBabam memleket te ramazan bayramında gittik Eşimle eşimin nerdeyse ayaklarına kapandim gel elini op bitsin bu kuşluk dedim ama inanır mısınız gelmedi
Babamı saymayan adamın aşkından Ölsem koynuna girmem.Mrb kısa ve öz anlatacağım 5 senelik evliyim severek evlendim .babam esim yıldızları barışması Ve şuan konuşmuyorlar .Babam da beni aradı kızım eve dön bosan dedi senin babanın saymayan bi esten ne beklersin dedi.Konu çok uzun olduğu için yazamiyorum ama ben ne eşimin ne babamı savunuyorum ikisi de aynı .Ama babamı çok seviyorum ve Hasta şeker tansiyon kalp hastası . eşimin arayıp özü dilemesi gerek mez mi .Arada kaldım çok kotu bi durum baba evine gitsem mutsuz olacam eşimi seviyorum burda da kalsam her gece ağlıyorum beni bu yasa getiren babam a eşim deger vermiyor aramıyor sormuyor diyorum ne yapacağımi şaşırdım herkese tsk edrim hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?