ben bu ükedeki evlilikleri anlamıyorum arkadaş.. istisnasız yüzde 90'ı da sorunlu.. hiç kusura bakma ama senin evliliğinden babana ne? ne karışır boşanmana? hele hele "bana saygısızlık yapıyor, boşan" nasıl bir mantıktır.. bu ailelerin kutsallaştırılması ne boyutlara geldi ibretle izliyorum.. anlaşırsın devam edersin, anlaşmazsın boşanırsın.. hayır bakıyorum "kocam anneme saygılı olacaksın diyor" diyen kadınlar için boşan etiketini yapıştıran sevgili kk yorumcuları, iş kız babasına gelince "babişkon haklı" diyorlar.. şu forumda "kv bana destek olmuyor" diyen mi ararsın, çocuğuma bakmıyor diyen mi ararsın, babam boşan diyor diyen mi ararsın.. evlilik 2 kişiliktir konu sahibi, arada kalacak bir konu yok.. birazcık desteksiz durmayı öğrenin şu hayatta yahu..
Evet başkasından duyması canını sıktı babam da onu evden kovdu
Sevseydi arardi haklisin z bnm gece gece rüyadan sonra ağladığı mi gordu üzüldüm bunda biliyorBaban hiç te haksız değil.. Babanı sevmeyen adam seni de sevmiyor bence. Şayet sevseydi, bu durum eşimi üzüyor, babası için değilse de eşimi üzmemek adına bi adım atayım derdi.. Allah gecinden versin bugun baban ölse yaşayacağın vicdan azabını bi düşün. Bu azaba sebep olan insanı affedebilecek misin? Ömür boyu bi tarafın eksik olarak o evliliği içine sine sine sürdürebilecek misin? Eşin bunları düşünemiyorsa sana olan sevgisini sorgularım ben...
Ben bu forumda çifte standardı öğrendim
Erkek ailesi oğlunu bile aramasın ama kadının ailesinin her dediği emirdir
Ama o baba ama o büyük eee Kv de anne o da büyük fakat o oğluna karışamaz karışacak ise evlendirmesin kız ailesi ile her adıma karışmalı hatta babam yok diye eziyorlar olsa idi gösterirdi konuları
Baba haklı dahi olsa olay özelinde değerlendirilir salt baba olması kimseyi haklı kılmaz
Evet hasar kaydı.3. 000liraydi zaten arabayi alacak kişi ye bababm demiş hiçbir sıkıntı si kazası yok adam alacakken kaza yapılmış su kadar fiyata n duş deyince babam arabayı satmadı ve küpler e bindieğer babanız burada anlattığınız sorunlarınızı biliyorsa tamamen haklı bilmiyorsa boşan demekle haklı mı haksız mı karar veremedim ilerde benim de evladım düzenbaz dolandırıcı bir kocayla olsun istemem.
başkasının malını çarpıp bir de çarpmadım demek ne demek? babanızın toplum içinde bir yeri var ve adam kazalı arabayı kazasız diye satışa çıkarmış farkında olmadan. ikisi de senin hatırına orta yolu bulurlarsa ne ala ama eşin gidecek babandan özür dileyecek gönlünü alacak bunu babana değil başkasına yapsaydı mahkemede alırdı soluğu ya da belalı bulaşmış olsaydı güzel bi sopa yemiş olurdu.
Gt bu evden dedi sonra gene konuştu lar biz memleketen taşınınca beni evinden kovan adamila konuşmam dediEvet hasar kaydı.3. 000liraydi zaten arabayi alacak kişi ye bababm demiş hiçbir sıkıntı si kazası yok adam alacakken kaza yapılmış su kadar fiyata n duş deyince babam arabayı satmadı ve küpler e bindi
Allah razı olsun tsk edrim inşallahBabanız hasta olabilir fakat size tercih yaptırıp arada bırakması hiç normal bir davranış değil !Netice itibari ile evlisiniz saygı duyması lazım.Eşinizde zamanla arıcaktır oyle düşünüyorum .
Geçmiş olsun bu arada...
ben tam yorumları okumadım hasta olduğunu bilmiyodum geçmiş olsun oncelikle bu kadar hastayken bile boşanmanızı düşünmesin oda ölümlü dünyada neyin ınadını yapıyolar kiAma babam hasta ve Allah ım hepimizin babasına annesine sağlık li uzun ömur nasip etsin Allah korusun busey olursa gönlü kırık olacak ve ben ömur. Boyu esimde n nefret edip vijdan azabı çekeceğim
Memleket ten taşınali bir yıl oldu biz oradayken bu konu kapandı eşim gene konuştu.Ama buraya taşındık tan sonra bilmiyorum ki aklim başıma geldi konuşmam diyorBabanız haklı bu konuda, eşinizin tavır yapması çok yersiz ve bana kalırsa babanız eşinizin genel anlamda karakterini ve size karşı davranışlarını beğenmediği için evliliğinizin yürümesini istemiyor.
Memleket ten taşınali bir yıl oldu biz oradayken bu konu kapandı eşim gene konuştu.Ama buraya taşındık tan sonra bilmiyorum ki aklim başıma geldi konuşmam diyor
Babam dan çok cekiniyor du biz aynı şehir de iken acaba uzaklaştı diye mi kendince adamlık yapmaya kalkıyorben tam yorumları okumadım hasta olduğunu bilmiyodum geçmiş olsun oncelikle bu kadar hastayken bile boşanmanızı düşünmesin oda ölümlü dünyada neyin ınadını yapıyolar ki
Bana diyor ki baban için yuvani yıkacak san yık diyorEşinizin konuşması çok normal hatta utanması filan da gerekir babanızın yüzüne bakarken hatalı olan eşiniz zaten. Taşınınca aklı başına gelmemiş tamamen aklı başından gitmiş anlaşılan.
Başka yapacak Birşey var ki peki bunu dışında o konuları açacak gebe tartışma olacak o zaman ne yapayım
Bana diyor ki baban için yuvani yıkacak san yık diyor
Nereye gitsem de kavga çıkacak sorunlar i ni konuşarak halletmez ki bağırır çağırır senin baban kotu bnm babam iyi ne yap tilar sana neden konuş mu yosun diyecejCnm hiiç cevap verme ben diyeceğimi dedim sen bilirsin de başka odaya geç
Tsk öyle yapcm gelişmeleri yazarım tskSizde ona diyeceksiniz ki, "Babam için değil, senin yalancılığın ve saygısızlığın için yıkacağım bu yuvayı, hem suçlusun hem güçlü. Babama saygılı davranmak zorundasın kaldı ki babam % 100 haklı. Ailemi sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?