Babam ve sevgilim tanisacak ama ben ....

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
31
Evet bir buçuk yıldr beklediğim o an geldi. Tanismalarina az kaldi babam sehir dışında buraya dönünce görüşecekler.
ama ben içimde büyük bir korkuyla yaşıyorum. Yani onu halâ çok seviyorum ama acayip şaşkın bir vaziyetteyim sürekli sıkıntı halindeyim. Acaba doğru insan mi ben ne yapıyorm bu yaşadıklarım gercek mi diyorm

bunu yaşayanlar var mı tanıştrma arefesinde. ?
Merak ediyorum acaba bizde (ilişkimzde) mi sorun var ki ben böyleyim.
ya da önerisi Olan var mı?
Kafayı yiyebilirim.

Cok normal endiseli olmaniz. Cunku ilk defa goruseckler ve babaniz notunu verecek. İyi ya da kotu. Kotu olursa on yargiyi yenmeniz imkansiz gibi birşey olacak. Simdi siz hep olumsuz tarafini düşündüğünüzden stres oluyorsunuz. Sizi cok iyi anlıyorum, zor oluyor gerçekten

"asude_bahar, post: 36660221, member: 261178"]Kafan net olsaydi su an bunlari dusunmezdin. Ne tur sorunlar var iliskide?[/QUOTE
aslında bir sorun yok ama bilmiyorum ya babam ne diyecek kabul eder mi diye korkuyorum.

Sevgilinden ve sevginden eminsen sorun yok demektir..
Belkide onlar tanisacak diye heycan yaptin.

[QUOTherhanrbiKiz, post: 36660276, member: 367618"]Cok normal endiseli olmaniz. Cunku ilk defa goruseckler ve babaniz notunu verecek. İyi ya da kotu. Kotu olursa on yargiyi yenmeniz imkansiz gibi birşey olacak. Simdi siz hep olumsuz tarafini düşündüğünüzden stres oluyorsunuz. Sizi cok iyi anlıyorum, zor oluyor gerçekten[/QUOTE]
Yani herheng
Haklısın galiba. Başka bir sorun olmasın diye korkuyorum. Bide yaşımdandr belki korkum

sevginizden ve ilişkinizden emin misiniz? eminseniz neden bu tereddütünüz? babanızın onay vermeyeceğini mi düşünüyorsunuz ?

sevginizden ve ilişkinizden emin misiniz? eminseniz neden bu tereddütünüz? babanızın onay vermeyeceğini mi düşünüyorsunuz ?

Evet seviyorum... ben Güneydoğu nun bağri o ic and.nun bağrından . Babam bunun lafını etti biraz . Gerçi kız babası yani bişeyleri sorun eder azck ilk başta. Aman bilmiyorum ya. bide ailesinin Kürtlere azck şey olduğunu duydum çok karşı değillermis ama .
Babam da Kültür farki olur deyince düşüncelere daldım.

içine sinmiyosa ailenin görüşlerine önem ver..
onlar da olmaz derse çocuğa yol ver..

anladım canım bir sorun çıkmaz bazen çiftler anlaşıyor aileler karşı çıkıyor aileleriniz umarım anlaşır ama babanız sorun çıkaracağa benzemiyor anlaşılan.

On yıllık sevgilimdi eşim. Üstelik ailemde biliyordu yani arkadaşım olduğunu, birbimizi sevdigimjzi. Ancak anneme ilk soyledigimde bize gelcekler die elim ayagim titremisti. Babamla karsi karsiya geldikleri o an. Yani ondan once hep vardı ama o an babamın damat adayiydi ve bwlkide simdi bi baska gözle bakip kimbilir neler diyecekti. Allahtan eşim kendini sevdiren babamsa alabildiğine anlayisli biri olduğundan bir sorun cikmadi. Ama uzunca süre bende allahim ne yapioruz dogrumu yapioru falan die kendimi yemistim. Simdi 3aydir evliyiz babam damadina bayiliorrr:-D

Heyecanlanmaniz ve endiselenmeniz cok normal.Sevgilinizden eminseniz aileniz ve sizin icin dogru insansa bir problem cikacagini dusunmuyorum gonlunuzu ferah tutmaya calisin.Hayirlisi neyse o olsun insallah.

niye kafayı yicek duruma geliyosunuz ki.. altı üstü tanışacaklar gidip imza atmıcaksınız..
hem böylesi daha iyi madem tereddütünüz var ailenizin görüşü de düşüncelerinize daha net yön verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…