- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
- Konu Sahibi tubaturem06
-
Haklısın galiba. Başka bir sorun olmasın diye korkuyorum. Bide yaşımdandr belki korkumCok normal endiseli olmaniz. Cunku ilk defa goruseckler ve babaniz notunu verecek. İyi ya da kotu. Kotu olursa on yargiyi yenmeniz imkansiz gibi birşey olacak. Simdi siz hep olumsuz tarafini düşündüğünüzden stres oluyorsunuz. Sizi cok iyi anlıyorum, zor oluyor gerçekten
sevginizden ve ilişkinizden emin misiniz? eminseniz neden bu tereddütünüz? babanızın onay vermeyeceğini mi düşünüyorsunuz ?Evet bir buçuk yıldr beklediğim o an geldi. Tanismalarina az kaldi babam sehir dışında buraya dönünce görüşecekler.
ama ben içimde büyük bir korkuyla yaşıyorum. Yani onu halâ çok seviyorum ama acayip şaşkın bir vaziyetteyim sürekli sıkıntı halindeyim. Acaba doğru insan mi ben ne yapıyorm bu yaşadıklarım gercek mi diyorm
bunu yaşayanlar var mı tanıştrma arefesinde. ?
Merak ediyorum acaba bizde (ilişkimzde) mi sorun var ki ben böyleyim.
ya da önerisi Olan var mı?
Kafayı yiyebilirim.
Sorun var diyosunz yani
sevginizden ve ilişkinizden emin misiniz? eminseniz neden bu tereddütünüz? babanızın onay vermeyeceğini mi düşünüyorsunuz ?
Evet bir buçuk yıldr beklediğim o an geldi. Tanismalarina az kaldi babam sehir dışında buraya dönünce görüşecekler.
ama ben içimde büyük bir korkuyla yaşıyorum. Yani onu halâ çok seviyorum ama acayip şaşkın bir vaziyetteyim sürekli sıkıntı halindeyim. Acaba doğru insan mi ben ne yapıyorm bu yaşadıklarım gercek mi diyorm
bunu yaşayanlar var mı tanıştrma arefesinde. ?
Merak ediyorum acaba bizde (ilişkimzde) mi sorun var ki ben böyleyim.
ya da önerisi Olan var mı?
Kafayı yiyebilirim.
anladım canım bir sorun çıkmaz bazen çiftler anlaşıyor aileler karşı çıkıyor aileleriniz umarım anlaşır ama babanız sorun çıkaracağa benzemiyor anlaşılan.Evet seviyorum... ben Güneydoğu nun bağri o ic and.nun bağrından . Babam bunun lafını etti biraz . Gerçi kız babası yani bişeyleri sorun eder azck ilk başta. Aman bilmiyorum ya. bide ailesinin Kürtlere azck şey olduğunu duydum çok karşı değillermis ama .
Babam da Kültür farki olur deyince düşüncelere daldım.
içine sinmiyosa ailenin görüşlerine önem ver..
onlar da olmaz derse çocuğa yol ver..
yok çıkarmaz bence de. Ama bakalm artkanladım canım bir sorun çıkmaz bazen çiftler anlaşıyor aileler karşı çıkıyor aileleriniz umarım anlaşır ama babanız sorun çıkaracağa benzemiyor anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?