- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
Evet babam evlendi 1bucuk sene oldu sanirim bilmiyorum karisini almanyaya goturmek istiomus almanca kursuna gidicekmis kadin İstanbul yada ankara dedi babam.. ev tutcam dedi bende gel bende kal ev tutma demedim ama sinirim bozuk çünkü yarin babam bana gelcek sormadm ama sanirim onu da getirecek!! Ayy öyle bisi olursa naparim?!?! Dusundum de yatak odami asla vermem babam tekken verdim rahatca yatsin diye ama o kadinla yatamaz benim odamda. Salona iki ayri koltuğa yatak acmayi dusunuyorum ayri yatsinlar (kadini gebertmezsem iyi) esim sehir disinda suan bana dioki bende yokum sende kalsin kadınla baban. Brlki misafir olarak tamam ama kurs suresince asla olmaz ve babamla da olmaz zaten kurs suresince cildiririm kadin tek de kalamaz bemde babamla da kalamaz kursa istanbulda gitsede... annemin kullandigi araba suan babamda ve yaninda tanimadigim bi kadin oturuyo ah baba is actin basima neden herseyle ben ugrasmak zorundayim! İnsanlar sacmalio ben temizlemeye çalışıyorum... bide kadın Türk degil!!!! Sistim valla kizlar akil verin napim nasil davraniyim kafamda deli sorular.. babamin elini operim geldiginde de o kadını öpmem asla simdiden komplo teorileri kuruyorum