babam ve vicdan azabı

Giderdim.
Çünkü kaybedince yaptığı tüm haksızlıklar önemsiz geliyor.
Keşke yine de daha çok vakit geçirseydim deyip, vicdan yapıyor insan.

Sen ona sırnaşsan iter mi seni?
Ben de bu dediğinizi yaşamak istemiyorum işte. Babam kişisel bakımda da çok kötü durumda yani pek yanına yaklaşılmıyor öyle söyleyeyim...

Ben de bu dediğinizi yaşamak istemiyorum işte. Babam kişisel bakımda da çok kötü durumda yani pek yanına yaklaşılmıyor öyle söyleyeyim...
Sen çok içli bir kadınsın.
Kabahatli olmasan da vicdan yaparsın.
Fırsatın oldukça git, yarım saat dur yeter.
En azından vicdanın rahat eder.

aynen katılıyorum
kendini rahat hissedeceksen eşinle git, kısa dur

Evet tek derdim vicdanım şu an , kendim için yaşıyorum artık sadece. Ne ekersen onu biçersin aslında senelerce elimden geleni yaptım. Ama yaptıkları artık tüm duygularımı bitirdi. Üniversiteyi bitirdim eve döndüm evde iki emekli maaşı olduğu ve kira olmadığı halde biz sana bakamayız dendi. Boşanma aşamasına geldim ev kocaman boş oda var eşyalarını nereye sığdıracağız dendi. Kpss çalışmak istedim kurs parası fazla yeter artık okuduğun iş bul çalış dendi. Hedefim yüksekti ama onun için çalışmama bile destek olunmadı.

Evet tek derdim vicdanım şu an , kendim için yaşıyorum artık sadece. Ne ekersen onu biçersin aslında senelerce elimden geleni yaptım. Ama yaptıkları artık tüm duygularımı bitirdi. Üniversiteyi bitirdim eve döndüm evde iki emekli maaşı olduğu ve kira olmadığı halde biz sana bakamayız dendi. Boşanma aşamasına geldim ev kocaman boş oda var eşyalarını nereye sığdıracağız dendi. Kpss çalışmak istedim kurs parası fazla yeter artık okuduğun iş bul çalış dendi. Hedefim yüksekti ama onun için çalışmama bile destek olunmadı.

şimdi yazacağım çok mu vicdansızca olacak bilemedim ama
doktora gitmiyor ve hasta
yani eğer durumunu yanlış değerlendirmiyorsan sayılı günleri var
en azından bir süre daha sabret, bu kadar zaman sabretmişsin
gerçekten yaşadıkların kötü
sana bakamayız ne demek, eşyaların sığmaz ne demek, bir insanın evladı 50 yaşına da gelse evladıdır yani
ama bu kadar sabırlı olmuşsun, devamını getir, en azından vicdanın tertemiz kalır
haftada 1-2 gün yarım saatten bir şey olmaz
ama tabi bu görüşmeler senin sağlığını bozacaksa gerçekten o zaman haftada 1 kez yarım saatle sınırlı tutarsın

şimdi yazacağım çok mu vicdansızca olacak bilemedim ama
doktora gitmiyor ve hasta
yani eğer durumunu yanlış değerlendirmiyorsan sayılı günleri var
en azından bir süre daha sabret, bu kadar zaman sabretmişsin
gerçekten yaşadıkların kötü
sana bakamayız ne demek, eşyaların sığmaz ne demek, bir insanın evladı 50 yaşına da gelse evladıdır yani
ama bu kadar sabırlı olmuşsun, devamını getir, en azından vicdanın tertemiz kalır
haftada 1-2 gün yarım saatten bir şey olmaz
ama tabi bu görüşmeler senin sağlığını bozacaksa gerçekten o zaman haftada 1 kez yarım saatle sınırlı tutarsın

Bir üye daha dedi evet görev addedip haftada 1 gün uğrayayım en azından vicdanım için. Yani zorlayacağım kendimi.

Canım hiç kimse ikna edemiyor. Ameliyat için de gitmeseymiş bağırsakları patlayacakmış afedersiniz yazdım ama düşünün yani tanıdık doktora yalvar yakar gittik anında ameliyata alındı. İkna olmuyor kesinlikle.
İşiniz çok zor .
Zaafı olduğu biri yok mu eşi torunu vs

İşiniz çok zor .
Zaafı olduğu biri yok mu eşi torunu vs
Tek zaafı biraz da olsa kardeşim ama onu da dinlemiyor artık zaten kardeşim yurtdışında çok yoğun pek konuşamıyoruz bile yani kendi derdinde. Yani babamı nasıl anlatsam bilemedim sizi dinlemez, dinlemek istemez, keser atar, insanlara önem vermez ama önem bekler, herkes peşinde pervane olsun ister ama kendisi tam tersi davranır, senelerce annemin ailesine kendi ailesine gitmedi bile şimdi onlardan ilgi bekliyor, onlar geldiğinde gene annemle bağrış çığrış kavga, evde huzursuzluk çıkarıyor insanlar geldiklerine pişman oluyor, hala da geliyorlar mesela orası da ilginç.

İnşallah eşinden yana çok çok mutlu olursun.

Hani ilerde kendimi parçalamadım diye pişman olur muyum? Bilmiyorum gidince de pek bir şey farketmiyor hani otursak konuşsak değecek diyeceğim de, ben de zaten çok yoğunum ve rahatsızım...Ama gene de ilerde vicdan yapar mıyım sorusu yakamı bırakmıyor.
rahatsızlığınız nedir?
hafta sonları ne gibi işleriniz var da gitmiyorsunuz babanıza

benim babamı anlatsam onun gibi olsa başka ülkeye koyar gelirsiniz herhalde
babam; güler yüzlü naif tatlı dilli şirin bir insandır. Ama
annemin sağlığında üzerine dost edinip çocuk yapmıştır. Annam ölünce 6 7 ay sonra 2 no nun üzerine yine evlilik yapmıştır

Şuan 61 yaşında beynine giden 2 damarı tıkalı.. şuan dost yaşadığı 3 no bakmam ben buna alın diyormuş amcaoğluma
aklı git gel.. ben çalışıyorum evde bakıcı var.
Biz bile kardeşimle acaba bakım evine mi koyarız derken vicdanım nasıl sızlıyor
siz ne diyorsunuz?

Tek zaafı biraz da olsa kardeşim ama onu da dinlemiyor artık zaten kardeşim yurtdışında çok yoğun pek konuşamıyoruz bile yani kendi derdinde. Yani babamı nasıl anlatsam bilemedim sizi dinlemez, dinlemek istemez, keser atar, insanlara önem vermez ama önem bekler, herkes peşinde pervane olsun ister ama kendisi tam tersi davranır, senelerce annemin ailesine kendi ailesine gitmedi bile şimdi onlardan ilgi bekliyor, onlar geldiğinde gene annemle bağrış çığrış kavga, evde huzursuzluk çıkarıyor insanlar geldiklerine pişman oluyor, hala da geliyorlar mesela orası da ilginç.
Herseye rağmen sevilen biri demek ki ...
Bunları hasta psikolojisi ile mi yapıyor yoksa bilinçli mi acaba ?

İnşallah eşinden yana çok çok mutlu olursun.

Eski konularımı biliyorsunuz siz bayağ yorum yapmıştınız şimdilik düzelme aşamasındayız umarım eskisine dönmeyiz...
Ama her şerde bir hayır var, ben o olayda ailemi bir kez daha tanıdım, üzüldük ettik dediler ama tek düşündükleri başlarına kalacağımdı...Annem sonunda aman olsun napayım maaşı ile ev aldırır döşeriz falan demiş yani maaşıma da göz koyulmuş.

Merhametli birisiniz belli. Yoksa bunu sorgulamazdınız.
Eğer gitmezseniz ilerde pişman olacağınız kesin.

Boşver o zaman. Bebek değil ki bu ağlaya ağlaya doktora götüresin. Herkesin tedaviyi reddetme ya da kabul etme hakkı var .Vicdanın rahat olsun.

Herseye rağmen sevilen biri demek ki ...
Bunları hasta psikolojisi ile mi yapıyor yoksa bilinçli mi acaba ?

Hep böyleydi, hasta iken daha da abarttı. Sonra bir ara herkes elini eteğini çekti zaten annem yokken kimse gelmiyor o zaman biraz dank etti ama gene aynı huyu. Yani düşünün oturuyoruz sohbet ediyoruz dışarda köpek havlıyor ona küfrediyor ağza alınmayacak küfürler çıkıp silahla vuracağım falan demeler, ki eve dedemin silahını getirmiş gizlice. Her anı huzursuz her anı ortamı mahvetmeye yönelik.

Allah şifa versin.
Benim bildiğim böyle bir hasta tedaviye gitmediğinde eve yazılı uyarı geliyor.
Sizlere gelmedi mi benim babannem vefat etmişti bir süre sonra hastaneden yazı gelmişti , hayırdır nerdesiniz gibisinden :)

rahatsızlığınız nedir?
hafta sonları ne gibi işleriniz var da gitmiyorsunuz babanıza

benim babamı anlatsam onun gibi olsa başka ülkeye koyar gelirsiniz herhalde
babam; güler yüzlü naif tatlı dilli şirin bir insandır. Ama
annemin sağlığında üzerine dost edinip çocuk yapmıştır. Annam ölünce 6 7 ay sonra 2 no nun üzerine yine evlilik yapmıştır

Şuan 61 yaşında beynine giden 2 damarı tıkalı.. şuan dost yaşadığı 3 no bakmam ben buna alın diyormuş amcaoğluma
aklı git gel.. ben çalışıyorum evde bakıcı var.
Biz bile kardeşimle acaba bakım evine mi koyarız derken vicdanım nasıl sızlıyor
siz ne diyorsunuz?

Omurga sırt rahatsızlıkları, ibs, romatizma, alerji...Çok dikkatli yaşamam lazım. Ayrıca çok uzun mesai saatlerim ve stresli işim var.

Allah şifa versin.
Benim bildiğim böyle bir hasta tedaviye gitmediğinde eve yazılı uyarı geliyor.
Sizlere gelmedi mi benim babannem vefat etmişti bir süre sonra hastaneden yazı gelmişti , hayırdır nerdesiniz gibisinden :)
Tedaviyi reddedince kağıt imzalatmış olmalılar, eve yazı geldiyse de alıp yırtıp atmıştır her şeyi denetler eve gelen giden.

Omurga sırt rahatsızlıkları, ibs, romatizma, alerji...Çok dikkatli yaşamam lazım. Ayrıca çok uzun mesai saatlerim ve stresli işim var.
Allah şifa versin
ama işe gidip gelebiliyorsunuz değil mi?
vakit ayırın babanıza.. elinizden geleni yapın...çok üzülürsünüz

bu arada alakasız ama eşle durumunuz düzeldi mi?

Back
X