• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam vefat etti...

Angelinamss

hayat kısa , kuşlar uçuyor.
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
806
842
133
Hanımlar Allah rızası için babama dua edelim. Dualarınızın içine bizi de koyun olmaz mı:14:

Seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım o acıyı :5: Ama hayat işte devam ediyor bi şekilde.. Allah rahmet eylesin yattığı yerde dinlensin, sizlere de sabır versin Allah

Allahım nurlar içinde yatıırsın, sizlere sabır versin.
Dualarımızdasınız...

Allah rahmet eylesin.
Bende yaşadım bu acıyı.Allah sabır versin.Üzüntüsü zaman ile geçiyor.

Hanımlar Allah rızası için babama dua edelim. Dualarınızın içine bizi de koyun olmaz mı:14:

İçinde bulunduğun karanlığın ne kadar koyu olduğunu çok iyi biliyorum.Çünkü 1 mayısta bende babamı kaybettim.Hemde çok genç...
Toprağı bol,ruhu şaad,mekanı cennet olsun.Allah' ım babacığını razı olduğu kullarından eylesin.

Babanın mekanı cennet olsun canım, Allah sana da sabırlar versin. Sen hayırlı bir evlat oldukça babanın amel defteri kapanmaz, sen dünyaya, insanlara faydalı oldukça ona sevap yazılır. Başın sağolsun...

başın sağ olsun,mevla rahmet eylesin,geride kalanlara hayırlı ömürler nasip eylesin...

Back
X