• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur bana dua edin tahlili sonuclari temiz çıksın sağlıklı bir bebek olsun dardayım 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ayferriniz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
169
35
18
22
Cvs testi verdim bebeğimin kan tahilili temiz isteğimiz çıkar inşallah bana dua edermsin 100 ihlas okurmusnuz ikinci bebeğim birinci bebeğim vefat etti ne olur bana dua edin tahlili sonuclari temiz çıksın sağlıklı bir bebek olsun dardayım 😔

Cvs testi verdim bebeğimin kan tahilili temiz isteğimiz çıkar inşallah bana dua edermsin 100 ihlas okurmusnuz ikinci bebeğim birinci bebeğim vefat etti ne olur bana dua edin tahlili sonuclari temiz çıksın sağlıklı bir bebek olsun dardayım 😔
Allah sağlıklı güzel bi evlat nasip etsin inşallah. Gün içinde okusam olur mu

"Eşim şiddet uyguluyor daha sonra yüzüme bakıp hiç birşey olmamış gibi gelip yüzüme gülüyor daha sonra küsmememe iizn bile vermiyor hakert ediyor ve gene tekrarlıyor aileme haftda 1 gidiyorum 8 de gidip 8 de evde oluyorum bir gün kalmamama bile izin vermiyor. Hakert çok yiyorum ondan küs kalsam bile üstüme atliyir öpüyor kokyklyor bende salak gibi inanıyorum tekrarlikyor geri 😏😏😏"

"Eşim şiddete meyilli biri" bu da diğer konularınızdan.

Eşiniz size düzenli olarak şiddet uyguluyormuş, üstüne de sizi aldatıyormuş önceki konularınıza göre. Bu adama çocuk düşünmüyorum demişsiniz birkaç ayda ne değişti? Daha 22 yaşındasınız ve kendinize reva gördüğünüz şu hayata bakar mısınız? Eşinizin de sizin de kardeşlerinizde kafa küçüklüğü varmış(üstelik eşinizin 2 kardeşinde), kardeşleriniz zihinsel engelliymiş, genetik test sonucunda ikiniz de taşıyıcı çıkmışsınız ve ilk bebeğinizin de o sendromla doğacağı kesinleşince gebelik sonlandırılmış, akraba mısınız siz eşinizle?

Bu berbat evliliğe bir de bir masumu ortak etmek istiyorsunuz. Bakın aklınızı başınıza alın ve lütfen dönün bu yanlıştan. Size 22 yaşında bunu yapan adam 10 sene sonra diri diri gömer, hamileyken hiç acımaz. Zaten ilk gebeliğinizde yapmış yapacağını sizi aylarca annenizde bırakmış

Merhaba kızlar tanışmam lazım size dün Snapchat bir kız yazdı lez gibi bisy eşim gördü aldı telefonu konuştu diid bu erkektir fotu istedi kız anlık göğüsnu attı oda gördü ben elinden telefonum aldım sildim kızı ididm sonra ben gece uyurkarn eşim saat 2 de o kızla konuşuyor işte abim uyuyor baş ucumda benim uyuyan Aslında kıza oranı yerim falan yazıyor kendini kız gibi tanıtıyor oranı at falan siilmis sonra ee benim telefondmdada var ben sabha uyandım şok oldum yazışmalar çok soruma gitti kendine silmiş bende kalmış sabha SS attım bu ne diidm cvp bile yazmadı kızlar ne anlamdim nasıl bir tepki vercem bilmiyorum ben telefon üzerinde aldatılmışi.olyorim bu bir çok kez olyor bu şekilde değil ama bilmiyorum çok üzgünüm
20 yaşında evlendim ben 7 yıl bekledim ama değmez miş
20 yaşında evlendim ben 7 yıl bekledim ama değmez miş

Öyle zaten bide bu şerefsizden çocuk yapcam Allah'a büyük gelsin bir eve
Ne değişti, adam şerefli oldu da tekrar hamile kaldınız? 13 yaşınızdan beri evlenmeyi mi beklediniz gerçekten? Üstelik dayak da yiyormuşsunuz. İkiniz de genetik hastalık taşıyıcısınız, iki tarafta da aynı hastalık, zeka geriliği ve kafa küçüklüğü var. Daha kaç kere hamile kalmayı düşünüyorsunuz?. Cehaletin boyutu dehşete düşürdü beni. Bilgiye ulaşamıyor desek internette dua istemeyi biliyorsunuz.

Yahu ne duası. Allah insana akıl vermiş mantık vermiş. Hem sizde hem eşiniz de aileden gelen genetik bir hastalık varken bebek yapıp hasta olmasın diye 100 ihlas mı okuyorsunuz?
Yapmayın ne olur. Cehalet cehalet de bir yere kadar gerçekten geleceğe olan umudumu bitiriyorsunuz.
Neden ya neden. Özürlü olacağını bile bile neden?

Yahu ne duası. Allah insana akıl vermiş mantık vermiş. Hem sizde hem eşiniz de aileden gelen genetik bir hastalık varken bebek yapıp hasta olmasın diye 100 ihlas mı okuyorsunuz?
Yapmayın ne olur. Cehalet cehalet de bir yere kadar gerçekten geleceğe olan umudumu bitiriyorsunuz.
Neden ya neden. Özürlü olacağını bile bile neden?
Neden insanların umutlarını yıkıyorsunuz neden acaba
Neden küçümsüyorsunuz neden sen kimsin ki bunu bana diyorsun

Ne değişti, adam şerefli oldu da tekrar hamile kaldınız? 13 yaşınızdan beri evlenmeyi mi beklediniz gerçekten? Üstelik dayak da yiyormuşsunuz. İkiniz de genetik hastalık taşıyıcısınız, iki tarafta da aynı hastalık, zeka geriliği ve kafa küçüklüğü var. Daha kaç kere hamile kalmayı düşünüyorsunuz?. Cehaletin boyutu dehşete düşürdü beni. Bilgiye ulaşamıyor desek internette dua istemeyi biliyorsunuz.
Aynen oldu çok güzel oldu varmı ahşalycağın daha küçümsyeğiniz daha z biz hastayız çocuğumuz olmyor oldumu özürlü olyor kafası küçük olyor hamile kaldım cahilim sağlıkçıyım ben cahilim evet sen cahil olmsann bu konuşmayı bile yapmasın asıl cahil sensin senin gibiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X