• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam vefat ettiiii !!

Benimde bir sene oldu kaybedeli.ama acısı gecermi asla. Rüyalarıma gelmese ona bile ağlarım.ozlemimi rüyalarımda giderdim hep..rüyamda gördüğüm sabahlar içim huzurla uyanıyorum.ona sarılmış konuşmuş elini tutmuş rahatlamış gibi uyanıyorum. Hiç dinmiyor açısı malesef.
Ölene kadar hep çalıştı. Hep biz rahat yaşayalım diye uğraştı.verdigi nasihatleri hiç unutmuyorum.smdi babam olsa ne derdi nasıl davranmami isterdi diye düşünürüm hep. Sanki hayatta gibiymis gibi kendime çeki düzen veririm. Geceleri yastığı gozyaslarinizin islattigini kimse bilmez.
Kimseye sezdirmeden acimi hep içimde yaşadım bu seferde bu babasını hiç sevmiyormus hiç uzulmedi dediler arkamdan..
Dünyanın hiç bir anlamı kalmadı.vefat ettiği günden sonra saatler dakikalar durdu. Üstelik ben 8 aylık hamileydim.karnimda bir canlı varken ayakta durmaya çalıştım.bir canim gitti ama ben bana bağlı bir cana zarar gelmesin diye kendimi tutmaktan acımı bile yaşayamadım.
Aynı acıyı yaşayanlar ancak birbirini anlar.. :(

Babamı kaybedeli 1.5 sene oldu. Babam gitti, benim çocukluğum bitti. Artık akıl alabileceğim, beni onaylanmasını beklediğim kimse yok. Bizde çok kavgalar ettik. Babam çok agresif bir insandı. Hayatla yarış halindeydi. 67 yaşına kadar zor yaşadı.
Babamdan sonra pişmanlık hissetmedim. Ona duyduğum sevgi ben yaşadığım müddetçe benimle yaşayacak. Onun iftihar edeceği bir evlat olmaya çalışıyorum. Anne olduğumu göremedi ama bir gün nasıl olsa tekrardan buluşacağız. O zamana kadar onun için yapabileceğim tek şey huzur içinde uyuması için bol bol dua etmek. Size de tavsiye ederim.

Başınız sağ olsun 😔 tek diyebileceğim onun öğrettikleryle ona layık bir evlat olarak yaşamaya çalışmak güzel zamanları hatırlamak imkansız gibi ama insan her şeye alışıyor. Ben aklıma bile getirmekten korkardım babamı kaybetmeyi şimdi 3,5 yıl oldu içimde bi yerlerde hala bi boşluk var ama alıştım, alışıyorsun.. 😔

Babama çok düşkündüm. Ama o kendine hiç yanaştırmazdı. Baba ya hep bir ağırlığı olacak. Bu yüzden ona karşı içim hep soğuk olurdu ama çok da severdim. Birkaç gün kayıp ettik. Yaşamak istemiyorum. Ona yaşattığım kırgınlıklar aklıma geliyor hep. Anneme olan daha çok duskunlugum onu da üzüyordu. Ama kendisi de yanaştırmazdı yanina. Çok temiz yufka yürekli ama dili çok sertti, zaten öyle olanların yüreği hep temiz değil midir ? Ne yaparsam yapayım aklımdan çıkmıyor. Hep beni sevmiyorsunuz diyordu beni çok ararsınız diyordu. Güzel anılar da var tabii evin her bir köşesinde. Onu ne kadar çok sevdiğimi buz gibi donuk mor yüzünü görünce anladım.. aklımdan o yasattiklarim nasıl çıkacak agresif davranışların zitlasmalarim Allah'ım benim de al canımı demekten başka bir şey gelmiyor içimden. İntiharı bile düşündüm . Nasıl bu psikoljiden çıkacam. Babam çok iyi babaydi . Sadece dili vardı..
Allah rahmet eylesin. Ne denir bilmiyorum.

Babama çok düşkündüm. Ama o kendine hiç yanaştırmazdı. Baba ya hep bir ağırlığı olacak. Bu yüzden ona karşı içim hep soğuk olurdu ama çok da severdim. Birkaç gün kayıp ettik. Yaşamak istemiyorum. Ona yaşattığım kırgınlıklar aklıma geliyor hep. Anneme olan daha çok duskunlugum onu da üzüyordu. Ama kendisi de yanaştırmazdı yanina. Çok temiz yufka yürekli ama dili çok sertti, zaten öyle olanların yüreği hep temiz değil midir ? Ne yaparsam yapayım aklımdan çıkmıyor. Hep beni sevmiyorsunuz diyordu beni çok ararsınız diyordu. Güzel anılar da var tabii evin her bir köşesinde. Onu ne kadar çok sevdiğimi buz gibi donuk mor yüzünü görünce anladım.. aklımdan o yasattiklarim nasıl çıkacak agresif davranışların zitlasmalarim Allah'ım benim de al canımı demekten başka bir şey gelmiyor içimden. İntiharı bile düşündüm . Nasıl bu psikoljiden çıkacam. Babam çok iyi babaydi . Sadece dili vardı..
allah rahmet eylesin

Bugun nicin eski konular cikiyor acaba ?

Back
X