Bastonlu bir dedenin elle tacizine ugramistim( bacagima dokunmustu) hastanede elbette kimseye soyleyememistim nasil anlatacagim kim bekler ?seninki de o hesap insan o bakisi anliyor pis pis bakiyorlarKızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Tik mi var adamda acaba göz kırpma tikiKızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Bir arkadaşıma bir kaç yıl önce dediğiniz yaşlarda bir adam bir toplu taşıma aracında ayakta kaldığı için gel kucağıma otur istersen demişkti gülerek. Sapıklık yaşa bakmıyorKızlar hala çok kötüyüm . Antalya da yaşıyorum ben.bilen bilir kapalı yol saat kulesini Antalya'nın merkezi her neyse 5 yaşındaki kızıma ayakkabı paten almak için çarşıya çıktık.kızım acıktım dedi simitle meyve suyu yedirmek için banka oturduk.zaten heryer dolu çok fazla kalabalık.yan tarafta babam yaşında adam 60 filan göz kırpıyor önce çocuğa dedim seviyordur filan sonra elinde sigara gezip duruyor göz kırpıyor naber der gibi el yüz. İfadesi çok berbat oldum baktım 4 5 kere yapıyor ilk başta noldunu anlamadım konduramamak gibi. Sonra bağırdım kaç yasinda adamsın ne kas göz işareti yapıyorsun diye oradakilerde çocuğu seviyordur filan dedi iyice sinir oldum yolda yürürken kapalı yolda sürekli arkama baktım durdum hala etkisindeyim. Adam ben bayana yanlış hareket yaptım demedi bile herkes o pisliği savundu yaşından dolayı
Anadolu yakasının bir ucundan Avrupa yakasanın diğer ucuna hergün toplu taşıma ile gidince hikayeler bitmiyor. O zaman fi tarihi tabi, metrobus vs yok, evlenme teklifi almışlığım bile var yollardaBana hiç dedeler denk gelmedi.
Ama bu dedelerdeki ozguven beni daha çok sasirtiyor.
Polis ne yapacak sanki adam adamı bıçaklayıp serbest bırakıyorlarYaşlı insanlara karsi bizim milletin bi zaafi var herkes onlari melek saniyor ama gorunen oyle degil hem yaşlı hemde bu kadar cüretkar olacagini dusunmedilkleri icin tepki vermemis olabilirler Allah beterinden korusun keske polisi arayip şikayetçi olsaydiniz
OhaYıllar önce yaşlı bor sapık arkadaşımla bana gecesi ne kadar demişti karakolluk olmustuk
Polis ne yapacak sanki adam adamı bıçaklayıp serbest bırakıyorlar
Onlarda korku olmazEn azinda rezil olur bi daha korkup baskasina yapamaz
Adam şerefsiz çevredekiler daha şerefsiz
Sanki tecavüzcülerin, sapıkların hiç görülmedigi bir ülkedeyizde millet kadın inanmıyor şaka gibi
Ben yaşlılardan çok korkarım ufakken metroda annem yeryok diye bir amcanin kucağına oturtmuştu amcanın şeyi oynadı hissettim hemen kalkıp annemin yanına gitmiştim anneme dedim ama o bişi dememisti çok korkmuştum ufak ufak dediğim ilkokula gidiyordum akraba bile olsa kız cocuklarini ne olur kimsenin kucağına vermeyin oturtmayınEvet yaşlılarda in acaip sapıklar çıkıyor. Sonra da yaşlıyım de deyim diyip sıyrılıyorlar. Çevredekiler de ayrıca şerefsiz
Ben daha esimsiz gideceğimi sanmiyorum canım bugün son oldu yaniBazen parka gitmeye bile korkuyorum. Boyle de ömür gecer mi? Gecmis olsun insallah bir daha karsilasmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?