• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam Yokluğuma Alışamadığını Söylemiş

:KK42::KK42::KK42::KK42:

ahhh ne çok duygulandım ...yanlarındayken nasılsa hep yanımda diye belli edemedim sevgimi... şimdi de çocuğun okulu var sınavları var düzeni bozulmasın diye ihmal ediyorum çokkkk üzülüyorum sonrada hep bir vicdan azabı...

Gündüz aradım babamı canlar, öyle havadan sudan muhabbet ederken "Sen nasılsın peki?" dedi.
İyiyim baba alıştım dedim, hmmm alıştıysan iyi dedi.
Kapattık öyle...
Bende 7 aylık evliyim, babamı aramıyorum çünkü bi kere aradım. Nasılsın bişey mi oldu?? dedi, korktu eşim bana kötü davranıyor diye. O dur budur aramam fazla, ama annemle hergün konuşuyorum...

kendi konumdada ailemin bana yüklediği sorumluluktan bahsetmiştim.kardeşime hiç sorumluluk vermiyorlar diye dert yanmıştım ve evlensemde gelmesem artık şu şehre demiştim...

konunuz içime oturdu :KK61:

otur şükret dolunay dedim:stop:

İyi akşamlar kızlar...Biraz dertleşesim var bu sefer. Çözümü olmayan bir şey çünkü...
Sivastan İstanbula geldim 5 ay bitti.
Bir süredir içim sıkılıyordu, rüyamda babamı görüyordum. Haftada 1, iki haftada bir falan konuşuyoruz. Zaten babam öyle sevgisini belli eden biri de değildir. Sosyal fobik biri sarılmaz, aramaz, önemsemez gibi görünür ama öyle değildir. Senede 2-3 kere de gel-gitleri olur. Çok sıkıntılı, dertli zamanları...Çökmüş durumda gezer.
Her neyse bugün annem aradı beni "babanı daha sık ara, bir süredir canı çok sıkkındı. Sordum neyin var diye, Koalina'nın gidişine alışamadım diyor" dedi. Çok içime oturdu nedense. İlk geldiğim zamanlarda mesafeyi pek önemsemiyordum zaten ailemle aram öyle bal-kaymak değildi. Şimdilerde çok içime dert oluyor sadece bayramlarda seyranlarda gidebilecek olmak.
Bugün annemin doğum günüydü, normalde doğum günlerini hiç önemsemeyiz biz. Alırsak bir pasta alır geçiştiririz. Öyle içime oturdu ki bu sefer, çiçek gönderdim ve "ellerini öpemesem de doğum günün kutlu olsun" yazdırdım. Geçmişte yapamadıklarım hep boğazımda düğüm düğüm kaldı.
Keşke babama daha çok sarılsaydım, keşke annemi daha mutlu etseydim, keşke kardeşlerimle daha çok gezseydim...

Kiyamam ya ayni benim babam.. Sevgisini falan hic göstermez ama cok baglidir..

Annenizi babanizi daha sIk aramaya calisin. Uzakta olsanizda onlari daima düsündügünüzü gösterin. Firsatini buldugunuzda ziyaretede gidin.

Belirli bir yasdan sonra daha da ilgi alaka bekliyorlar annelerimiz babalarimiz. Kiymetlerini bilmek lazim :)

kendi konumdada ailemin bana yüklediği sorumluluktan bahsetmiştim.kardeşime hiç sorumluluk vermiyorlar diye dert yanmıştım ve evlensemde gelmesem artık şu şehre demiştim...

konunuz içime oturdu :KK61:

otur şükret dolunay dedim:stop:
Ben de öyleydim, ailenin en büyük çocuğuyum. Erkek kardeşim paşa gibi. Bayağı bildiğin ayrım yapılıyor ama hiç gözüm görmüyor:KK42:

Ben de öyleydim, ailenin en büyük çocuğuyum. Erkek kardeşim paşa gibi. Bayağı bildiğin ayrım yapılıyor ama hiç gözüm görmüyor:KK42:
evet o ayrımı şuan birebir yaşıyorum ama babama olan düşkünlüğümde çok farklıdır :)

Bir kez daha gördümki kalpten kalbe yol varmış
Şöyle düşün, daha güçlüyüm hayatımın en güzel dönemindeyim ve ihtiyaç duydukları her an imkanlarımla eşimle destek olabilirim.
Şükret hayattalar, kolay değil tabiki ama sebepler güzel, Rabbim yuvanda huzur versin..

İyi akşamlar kızlar...Biraz dertleşesim var bu sefer. Çözümü olmayan bir şey çünkü...
Bir süredir içim sıkılıyordu, rüyamda babamı görüyordum. Haftada 1, iki haftada bir falan konuşuyoruz. Zaten babam öyle sevgisini belli eden biri de değildir. Sosyal fobik biri sarılmaz, aramaz, önemsemez gibi görünür ama öyle değildir. Senede 2-3 kere de gel-gitleri olur. Çok sıkıntılı, dertli zamanları...Çökmüş durumda gezer.
Her neyse bugün annem aradı beni "babanı daha sık ara, bir süredir canı çok sıkkındı. Sordum neyin var diye, Koalina'nın gidişine alışamadım diyor" dedi. Çok içime oturdu nedense. İlk geldiğim zamanlarda mesafeyi pek önemsemiyordum zaten ailemle aram öyle bal-kaymak değildi. Şimdilerde çok içime dert oluyor sadece bayramlarda seyranlarda gidebilecek olmak.
Bugün annemin doğum günüydü, normalde doğum günlerini hiç önemsemeyiz biz. Alırsak bir pasta alır geçiştiririz. Öyle içime oturdu ki bu sefer, çiçek gönderdim ve "ellerini öpemesem de doğum günün kutlu olsun" yazdırdım. Geçmişte yapamadıklarım hep boğazımda düğüm düğüm kaldı.
Keşke babama daha çok sarılsaydım, keşke annemi daha mutlu etseydim, keşke kardeşlerimle daha çok gezseydim...
Ah kuzum benim babamda o durumda:-( yakın zamanlarda evlendik die biliorum bence biraz daha zamana ihtiyaçları var. Gerçi bnm en büyük şansım yakınlar istediğim zaman gidiyorum istedikleri an geliyorlar. Ama yinede zor gelior onlara bende fark ediorum. Babam sürekli mutlu musun bak bi sorun varsa ben burdayım sakın gizleme deyip duruyor. Dediğim gibi xamanla alışırlar belki. Hrm uzak olmaları bir yönden ii bence brnimki gibi iki günde bir torun istiom artık demex rn azındannn:-D

Arkadaşım çok şanslısın ki ailen sağlıklı ve hayatta. Çok mu özledin atlarsın uçağa, hop onların yanındasın. Hergün arayıp 1 2 dakika konuşman hem onları mutlu eder hem seni.

Arkadaşım çok şanslısın ki ailen sağlıklı ve hayatta. Çok mu özledin atlarsın uçağa, hop onların yanındasın. Hergün arayıp 1 2 dakika konuşman hem onları mutlu eder hem seni.
Çok ekstrem durumlarda olur o ancak...Hem işten kopamam hem uzak hem masraflı...
Yine de evet atlayıp gitme ihtimalimin olması da rahatlatıcı ama annemlere gideyim de bir çay içeyim diyebilmeyi isterdim...

hayattalar ya, şükür. Allah sağlık sıhhat versin.
Kim ne derse desin baba başka oluyor kız çocuklar için. Annenin yeri apayrı ama babalara daha çabuk düşüyor kalkanlarımız sanırım.
Babam ile çoook şeyler yaşadık, kavgalar, gürültüler ama çok ta sarıldık, öptük birbirimizi. Evlendiğimde 1 hafta boğazları şişmişti ağlamaktan, anneme küsmüştü...

Siz de haftada bir filan değil her gün arayın, hayatınızda olduğunu bilsin babanız. Kızını duysun her gün.

Back
X