Basbasada karisiyor. Aksam disari cikmami istemiyor ama gunduz sozlum calisiyorbaşbaşa görüşmenize ne diyor peki?
yani anlamadığım olay ailesiyle mi çok görüşmeni istemiyor?
bizim aile böyle değil o yüzden merakımdan soruyorum ama siz bu adamla nasıl sevgili oldunuzBasbasada karisiyor. Aksam disari cikmami istemiyor ama gunduz sozlum calisiyor
Gizli sakli bulusuyorduk:)bizim aile böyle değil o yüzden merakımdan soruyorum ama siz bu adamla nasıl sevgili oldunuz ☺
Bizde eşimle nisanliyken dışarı çıkacağımız zaman ya abim ya kardeşim olurdu yanımızda onun dışında sadece eşim 2 kere gelmiştir babamın evine 1. Nişan daArkadaslar merhaba iyi geceler.. konu babam. Babam beni cok bunaltiyor. 2 ay once sozlendim ve sozlumle arada sirada disari cikiyoruz ama babam hep bir sekilde karsi cikiyor. Bu aksam dugunleri vardi benide cagirdilar gidemezsin sizin daha nisaniniz olmadi dedi gideceksen annenle git dedi. Bi aksam teyzesi oturmaya cagirdi 11 de eve geldim neredeyse uzerini giymis beni almaya gelicekmis ailesi vs. Herkes vardi annesi abisi yengesi ben gercekten cok bunaldim acaba ben mi yanlis dusunuyorum. Sozlumde artik bana guvenmiyomu moduna girdi ne yapmam gerekiyo banada bi el atin lutfen
yine öyle yapın babanız değişmez artık ya da akşamları size gelsin bir iki gelince babana ne yapayım dışarda görüştürmüyorsun deGizli sakli bulusuyorduk:)
yine öyle yapın babanız değişmez artık ya da akşamları size gelsin bir iki gelince babana ne yapayım dışarda görüştürmüyorsun de
Bende artik bundan korkuyorum evlenincede devam etmesindenAy ben 5 yillik evliyim hala annem arkadaslar filan disari ciksak belli bir saatten sonra whapsaptan durter beni hala eve gitmiyomusunuz hadi diyebizimkinin sorunu baska yolda belde basimiza gece vakti bisey gelmesin diye yapiyor da, karismayi seven insan hep karisacsk bir bahane buluyor... ben bazi aksamlar disari ciktigimizda soylemiyor sosyal medyada paylasim bile yapmiyordum gormesin bilmesin diye
kiskaniyor kuzum klasik baba gidecen diye afaliyorBu arada nisan allah izin ederse kasimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?