Babam..

Bs34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
192
144
53
Arkadaslar merhaba iyi geceler.. konu babam. Babam beni cok bunaltiyor. 2 ay once sozlendim ve sozlumle arada sirada disari cikiyoruz ama babam hep bir sekilde karsi cikiyor. Bu aksam dugunleri vardi benide cagirdilar gidemezsin sizin daha nisaniniz olmadi dedi gideceksen annenle git dedi. Bi aksam teyzesi oturmaya cagirdi 11 de eve geldim neredeyse uzerini giymis beni almaya gelicekmis ailesi vs. Herkes vardi annesi abisi yengesi ben gercekten cok bunaldim acaba ben mi yanlis dusunuyorum. Sozlumde artik bana guvenmiyomu moduna girdi ne yapmam gerekiyo banada bi el atin lutfen

Bu arada nisan allah izin ederse kasimda

Valla bence babanız doğru yapiyor.Daha şimdiden sözlüyken ilişkileri laçkalaştırmayın.Sonra ilerde pişman olursunuz.Yani öyle teyzelere gitmeler ,düğünler vs ilerde hic gitmek bile istemeyeceksiniz:)) ayrica sözlünüzün ailesine ne kadar mesafe koyarsaniz o kadar az sorun yasarsiniz.Yılların bana verdigi yetki ile naçizane fikirlerim bunlar benim.Karsit görüşlere de saygi duyarim.

Babanız haklı annenizle gitmeniz daha doğru canim.millet der ki nekadar başıboş kiz tek nasil gönderiyorlar.malesefki millet böyle gereksiz yorum yapiyor

Babaniz hakli.. benim babam da öyleydi :) o zaman için ben de bunaltici buluyordum ama simdi hakli görüyorum. 8 yillik evli biri olarak tavsiyem, evlenmeden önce nisanlinizin ailesine çok gidip gelmeyin. Sonra burda çok okuyoruz nisanlimin kuzeni söyle dedi, nisanlimin halasi söyle yapti gibi konulari.
Ilerde siz de anlarsiniz insaAllah

Daha sözlüyken teyzesinin evine gitmeye, düğüne gitmeye hiç gerek yok bence de. Babanız müsade etse de gerek yok. Ama siz daha söz olmadan yeterince içli dışlı olmuştunuz sanırım aileyle.

Babanizi değiştirmeyeceginize göre sabredin biraz daha,.

Tesekkur ederim :) dediginiz gibi ben suanda bunaltici buluyorum sanirim suan sozlendik kimse karisamaz rahatligi var uzerimizde ama oyle olmuyomus galiba :)

başbaşa görüşmenize ne diyor peki?
yani anlamadığım olay ailesiyle mi çok görüşmeni istemiyor?

başbaşa görüşmenize ne diyor peki?
yani anlamadığım olay ailesiyle mi çok görüşmeni istemiyor?
Basbasada karisiyor. Aksam disari cikmami istemiyor ama gunduz sozlum calisiyor

Bizde eşimle nisanliyken dışarı çıkacağımız zaman ya abim ya kardeşim olurdu yanımızda onun dışında sadece eşim 2 kere gelmiştir babamın evine 1. Nişan da
2. Babam nisandan sonra yemeğe davet etmişti bekle sende evlenince sorun kalmıyor

Ay ben 5 yillik evliyim hala annem arkadaslar filan disari ciksak belli bir saatten sonra whapsaptan durter beni hala eve gitmiyomusunuz hadi diye bizimkinin sorunu baska yolda belde basimiza gece vakti bisey gelmesin diye yapiyor da, karismayi seven insan hep karisacsk bir bahane buluyor... ben bazi aksamlar disari ciktigimizda soylemiyor sosyal medyada paylasim bile yapmiyordum gormesin bilmesin diye

Bende artik bundan korkuyorum evlenincede devam etmesinden artik o dereceye geldik karismazsa yadirgarim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…