Babam

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.794
4.458
103
31
Gece üşütmüş ve başı dönmüş bana söylemedi.Uyandigimda yerde eşofmanını gordum.Daginik değildir aksine kızar hastalığından çıkarmış.Sonra yatıyordu dedim hasta misin nane limon yapayimmi ? Yok geçer dedi.Lavabodan çıkmamla nasıl korktum anlatamam namaz kılarken düştü kafasını orta sehpaya çarptı sandım.Namazi bitince halsizlikten yatmış uzanmış yere nasıl korktum.Tuzlu ayran yaptım.Doktora gitmekte inat ediyor ? Ne yapmalıyım?

Covid mi olmus? Tansiyon mu seker mi? Gecmis olsun

Tuzlu ayran içti.2 sene önce güneş altında fazla kaldığı için acile gittik.İyi titreyip bayilmisti.Tansiyon aletimiz yok.Kullanmayi bilmiyorum.Yan komşumuz hemşire onu çağırabilirim.

Tansiyon ne durumda bilmeden tuz yada limon kullanmayın hemsireyi cagirabilirsiniz evet iyi fikir
Su hem grip için hem yüksek tansiyon hem seker için iyi gelecektir. Bol su içsin
En iyisi gitmek ama madem istemiyor biraz gozlemleyin

Tansiyon ne durumda bilmeden tuz yada limon kullanmayın hemsireyi cagirabilirsiniz evet iyi fikir
Su hem grip için hem yüksek tansiyon hem seker için iyi gelecektir. Bol su içsin
En iyisi gitmek ama madem istemiyor biraz gozlemleyin
İyiyim iyilesirim diyor.

Dışarıya pek çıkmiyor.Covid olacak.Temizdir.Oyle pek kimseye yaklaşmaz.Tansiyon olabilir ailemde şeker hastalığında yaygın özellikle anne tarafında.

Tansiyon ise babana, basinin tepesinin zonklayjp zonklamadigini sor, kafasinda agirlik hissediyorsa yükselmiştir, sarimsakli yogurt veya limonlu su icecek.

Halsizlestiyse, cok açmış gibi hissediyorsa, gozunun onu karardiysa, eli ayagi bosaldiysa titriyorsa tansiyonu dusmus olabilir tuzlu ayran o vakit.

Seker ise, bol bol su.

Tansiyona da bol su iyi gelir.

Birkere titredi onu tecrübe ettik.Basim zonkluyor demedi sorarım birazdan.

Siz yine de bu gece gözlemleyin gerekirse irtibatta kalacak şekilde uyuyun kapı açık vs
Artık gripte çok bas donmesi yapıyor
Bugün çok sıcaktı güneşte etkilemiş olabilir
Yudum yudum bol su içsin hemen uyumasın

Mutlaka ikna et doktora gidin ciddi birseyler ola bilir saglik bu tehlikeye atmayin inşallah iyi olur babaniz

Bence bir çorba yapıp, şu hemşire komşunu çağır. Gerekirse hemşireye daha sonra bir kek ya da bir tabak yemek ikram edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…