- Konu Sahibi cevapveriyorum
Benim babam çok dengesiz bir adamdır. Bir gün bir şey söylerse ertesi gün tersini söyleyebilir. Tabii ki derslerim, okulum için elinden geleni yapıyor başarılı olmamı istiyor o konuda Allah razı olsun ondan ama .. Ne bileyim durup dururken bir şeye kızıyor, bağırıyor. Bağırmasa bile laf sokuşturuyor. Bana bugüne kadar hiç hak etmediğim halde, hiçbir sebep olmamasına rağmen gerizekalı,aptal,salak dediği çok olmuştur tabii kardeşime de öyle. Annemle de önceleri hep tartışırlardı hatta bir keresinde boşanmaya kadar gitti mesele ama kardeşim küçük olduğundan olmadı. Hatta o tartışmalardan birinde annemin boynunu sıkmıştı! Ve annem, benim canım annem 2 hafta boyunca boynu mosmor gezmişti
Bana kalsa boşanmalarından yanayım. Evet doğru duydunuz boşanmalarını istiyorum annemle yaşamak istiyorum. Çünkü babamın yanında rahat olamıyorum bir türlü .. Her şeye müdahale ediyor. Hayatım sanki ona bağlıymış gibi. İyi ki böyle anlayışlı bir annem var da o beni teselli ediyor. Eminim aranızdan benim gibi olanlar çıkacaktır ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? Bir akıl verir misiniz?
Okuduğunuz için teşekkürler ..

Okuduğunuz için teşekkürler ..
Son düzenleme: