Babam...

cevapveriyorum

Sınavsız Hava Sahası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
3.055
8
88
Aydın
Benim babam çok dengesiz bir adamdır. Bir gün bir şey söylerse ertesi gün tersini söyleyebilir. Tabii ki derslerim, okulum için elinden geleni yapıyor başarılı olmamı istiyor o konuda Allah razı olsun ondan ama .. Ne bileyim durup dururken bir şeye kızıyor, bağırıyor. Bağırmasa bile laf sokuşturuyor. Bana bugüne kadar hiç hak etmediğim halde, hiçbir sebep olmamasına rağmen gerizekalı,aptal,salak dediği çok olmuştur tabii kardeşime de öyle. Annemle de önceleri hep tartışırlardı hatta bir keresinde boşanmaya kadar gitti mesele ama kardeşim küçük olduğundan olmadı. Hatta o tartışmalardan birinde annemin boynunu sıkmıştı! Ve annem, benim canım annem 2 hafta boyunca boynu mosmor gezmişti :( Bana kalsa boşanmalarından yanayım. Evet doğru duydunuz boşanmalarını istiyorum annemle yaşamak istiyorum. Çünkü babamın yanında rahat olamıyorum bir türlü .. Her şeye müdahale ediyor. Hayatım sanki ona bağlıymış gibi. İyi ki böyle anlayışlı bir annem var da o beni teselli ediyor. Eminim aranızdan benim gibi olanlar çıkacaktır ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? Bir akıl verir misiniz?

Okuduğunuz için teşekkürler ..

Son düzenleme:
Canım al benden de okadar..
Nedir bunlar çektiğimiz anlamıyorum kii.
Bildiğin hayatımızı zindan etmek için varlar..
Başkalarının babasıyla diyaloğunu örünce kıskanıyorum,imreniyorum içimde fırtınalar kopuyo
Seni çok iyi anlıyorum cnm:(

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Sanki yazdığın satırları ben yazmışım gibi okudum.
Benzeri bi konuyu açmıştım burada geçenlerde bende..
Her insanın bir imtihanı oldugunu ve benim imtihanımında babamdan yana oldugunu düşünüyorum.
Eskiden onu düzeltmeyi denerdim kendimce.. yorum yapar, diyalog kurmaya çalışrdım onunla.. çırpınırdım..
artık hiç muhatap olmuyorum.. evin içinde iki yabancı gibiyiz.. hiçbi muhabbetimiz yok..
Sana diycegim tek sey, bunu bir imtihan olarak gorup, sabretmek, dua etmek.. başka benim elimden hiçbir sey gelmedi..
Ya Sabır..

Canım al benden de okadar..
Nedir bunlar çektiğimiz anlamıyorum kii.
Bildiğin hayatımızı zindan etmek için varlar..
Başkalarının babasıyla diyaloğunu örünce kıskanıyorum,imreniyorum içimde fırtınalar kopuyo
Seni çok iyi anlıyorum cnm:(

Evet ya sanki bizim hayatımız bu babalara endeksli. Onlar nasıl istiyorsa öyle yaşıyoruz :(

Son düzenleme:
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Sanki yazdığın satırları ben yazmışım gibi okudum.
Benzeri bi konuyu açmıştım burada geçenlerde bende..
Her insanın bir imtihanı oldugunu ve benim imtihanımında babamdan yana oldugunu düşünüyorum.
Eskiden onu düzeltmeyi denerdim kendimce.. yorum yapar, diyalog kurmaya çalışrdım onunla.. çırpınırdım..
artık hiç muhatap olmuyorum.. evin içinde iki yabancı gibiyiz.. hiçbi muhabbetimiz yok..
Sana diycegim tek sey, bunu bir imtihan olarak gorup, sabretmek, dua etmek.. başka benim elimden hiçbir sey gelmedi..
Ya Sabır..

Haklısın canım ama ne yapalım ya çok zor. Eskiden yine bir şeyleri paylaşırdık ama şimdi bir şey söyledigimde çogu zaman hmm, yaa, hıhı deyip geçiştiriyor. Ama yapacak şey yok zaman, zaman, zaman ...

Haklısın canım ama ne yapalım ya çok zor. Eskiden yine bir şeyleri paylaşırdık ama şimdi bir şey söyledigimde çogu zaman hmm, yaa, hıhı deyip geçiştiriyor. Ama yapacak şey yok zaman, zaman, zaman ...

Benim sevdiigmle evlenmemi engelliyor onu napıcam peki ben:(

Back
X