- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi MawidenKadin
-
canım benim ya tabiki o eksikliği her zaman hissediceksin ama önemli olan bundan sonraki hayatın ve eşinle geçireceğin vakitler olucak umarım o eksikliği eşinle kapatırsın..biliyorum kapanmaz ama diyecek bişey bulamıyorum inşallah baban düğününe gelir ve de çok mutlu olursun..
bende evlendiğimde annemi aradım herkes çok ağlarım diye bekledi ama ben düğünümde hiç bişey hissetmiyorudm. mutlumuydum bilmem galiba ama kocaaaman bir boşluk vardı içimde. o boşluk bütün hislerimin üzerini kapatıyordu. benim annem 8 yaşımdayken öldü. o yüzden annelik nasıl bişey onu bile anlamam. belki bu yüzden şimdi çocuk yapmaya korkuyorum.
düğün gibi önemli günlerde annenin babanın yerini doldurabilecek bişeyler olsa keşke değil mi. ama malesef yok.
eşin inşallah o eksikliği kapatacak sana hem baba hem eş olur inşallah:26:
babanda belki bi mucize yaratır ve gelir. bu 2 gün dualarım hep seninle inşallah gözünün önünde olur baban evet dediğindee :26:
Başın sağolsun canım.
Yok ne yazık ki.
Ama biliyor musun.babam ölmüş olsa bu kadar koymazdı.
Yerini bilirdim. Sorana cevabım olurdu.
Şimdi baban nerede ? yok . Neden yok ? Cevabımda yok.
canım benim ya inanıyorum ki eşin bundan sonra o eksiklik için elinden geleni yapacaktır. Ayrıldıktan sonra çocuklarını görmeyen o kadar çok baba var ki okumuş cahil fark etmiyor. Umarım bundan sonrası için her şey çok ama çok güzel olur düğünün mükemmel geçer
Çok sağol.
Gelmez biliyorum.
Zamanında ben küçükken üvey babam beni kapıya koyduğunda da gelmemişti.
Mutlu günümde gelir mi hiç ?
canım konuyu bilmediğimden umitliydim amaa sıkıntı büyük galiba :S
inşallah eşin bu açığı kapatcak. eşinin babası var mıı ?
Var canım . Eşimde ailesi de mükemmel insanlar.
Beni kendi kızlarından ayrı tutmuyorlar.
ohh ne güsell :) ağzını doldura doldura babam diebilirsinn
hayatın seni mutlu eden taraflarına bak her zamann. ne güsell kızları gibi göryolarmışş :) tanımıyorum seni ama bence sen en güselini hak ediyosunn :)
yorum yapmak içimden gelmiyor çünkü babana saydırmak istemiyorum
seni hala 4.kızı olarak gören biri var unutma.Evlendiğini duyunca çok sevindi.Dilerim bir ömür mutlu mesut olursun.
Çok güzel bir ailen,birbirinden tatlı cocukların,neşe huzur içinde bir evin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?