Babam.

MawidenKadin

Yoga teacher 🧘🏼‍♀️
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.957
410
163
38
İki gün sonra evleniyorum.
Babam yine olmayacak.Okuyanlarınız bilir babamla büyümedim.Aynı semtte birbirine çok yakın siteler de oturmamıza rağmen yıllardır görmedim.
Onu sevmiyorum.Ama bu ona ihtiyacım olduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki.
Geçen akşam ona bir mektup yazdım.Komik gelebilir size ama kapısını çalmak içimden gelmiyor.Arabasının sileceğine bıraktım.
Ona yanımda olmadığı 26 yılı anlattım.
Bir işe yarayacak mı ? tabi ki hayır.
Ama işte o eksiklik içimden gitmeyecek ben yine o salonda "evet" diye bağırırken gözüm onu arayacak.
Ve o yine küçükkende olduğu gibi ben beklerken gelmeyecek.

Eş seçmek çok önemli evet ama çocuklarına baba seçmek daha önemli sanırım.
Biliyor musunuz kızlar.Dışım radyoda oynak şarkılar dinlerken içimde fatih kısaparmak bu adam benim babam çalıyor.

canım benim ya tabiki o eksikliği her zaman hissediceksin ama önemli olan bundan sonraki hayatın ve eşinle geçireceğin vakitler olucak umarım o eksikliği eşinle kapatırsın..biliyorum kapanmaz ama diyecek bişey bulamıyorum inşallah baban düğününe gelir ve de çok mutlu olursun..

Eşimden öğreneceğim babalığı bende.
Bir kızım olursa onun babasıyla büyümesi kapatacak ancak eksiği sanırım.

bende evlendiğimde annemi aradım herkes çok ağlarım diye bekledi ama ben düğünümde hiç bişey hissetmiyorudm. mutlumuydum bilmem galiba ama kocaaaman bir boşluk vardı içimde. o boşluk bütün hislerimin üzerini kapatıyordu. benim annem 8 yaşımdayken öldü. o yüzden annelik nasıl bişey onu bile anlamam. belki bu yüzden şimdi çocuk yapmaya korkuyorum.
düğün gibi önemli günlerde annenin babanın yerini doldurabilecek bişeyler olsa keşke değil mi. ama malesef yok.

Başın sağolsun canım.
Yok ne yazık ki.
Ama biliyor musun.babam ölmüş olsa bu kadar koymazdı.
Yerini bilirdim. Sorana cevabım olurdu.
Şimdi baban nerede ? yok . Neden yok ? Cevabımda yok.

eşin inşallah o eksikliği kapatacak sana hem baba hem eş olur inşallah:26:
babanda belki bi mucize yaratır ve gelir. bu 2 gün dualarım hep seninle inşallah gözünün önünde olur baban evet dediğindee :26:

eşin inşallah o eksikliği kapatacak sana hem baba hem eş olur inşallah:26:
babanda belki bi mucize yaratır ve gelir. bu 2 gün dualarım hep seninle inşallah gözünün önünde olur baban evet dediğindee :26:

Çok sağol.
Gelmez biliyorum.
Zamanında ben küçükken üvey babam beni kapıya koyduğunda da gelmemişti.
Mutlu günümde gelir mi hiç ?

Başın sağolsun canım.
Yok ne yazık ki.
Ama biliyor musun.babam ölmüş olsa bu kadar koymazdı.
Yerini bilirdim. Sorana cevabım olurdu.
Şimdi baban nerede ? yok . Neden yok ? Cevabımda yok.

bende konunu okuyunca öyle düşündüm ama söylemek istememiştim. boşver sıkma canını onu düşünerek enerjini tüketme. eşinle çok mutlu geçireceğiniz evliliğinizi düşün.
2 gün kalmış kavuşmanıza insanın sevdiğiyle olması çok güzel rüya gibi aynı hele bir de bizim gibi çoook uğraştıysanız daha bi kıymetli galiba. Rabbim size çok güzel çocuklar nasib etsin ve eşininde çok iyi bir baba olduğunu sana göstersin.

canım benim ya inanıyorum ki eşin bundan sonra o eksiklik için elinden geleni yapacaktır. Ayrıldıktan sonra çocuklarını görmeyen o kadar çok baba var ki okumuş cahil fark etmiyor. Umarım bundan sonrası için her şey çok ama çok güzel olur düğünün mükemmel geçer

Teşekkür ederim canım. İnşallah öyle olacak.

Çok sağol.
Gelmez biliyorum.
Zamanında ben küçükken üvey babam beni kapıya koyduğunda da gelmemişti.
Mutlu günümde gelir mi hiç ?

canım konuyu bilmediğimden umitliydim amaa sıkıntı büyük galiba :S
inşallah eşin bu açığı kapatcak. eşinin babası var mıı ?

Var canım . Eşimde ailesi de mükemmel insanlar.
Beni kendi kızlarından ayrı tutmuyorlar.

ohh ne güsell :) ağzını doldura doldura babam diebilirsinn
hayatın seni mutlu eden taraflarına bak her zamann. ne güsell kızları gibi göryolarmışş :) tanımıyorum seni ama bence sen en güselini hak ediyosunn :)

:) hakettiğime inanıyorum bende artık.Çok sağol canım iyi dileklerin için.

Yarama tuz bastın...Bazen aynı evde bile olsan yine de yok sayıyor bazı babalar kendilerini.
Umarım eşlerimiz kapatır bu derin yaraları.
Hayırlı olsun bu arada mutluluklar dilerim

Durumuna üzüldüm ama maalesef baban seni hayatından tamamen silip atmış.
Ne zaman değerini anlayacak biliyor musun? Yaşlanınca...
Ya da sana benzeyen bir miniği kucağında görünce...
İnanıyorum ki o zaman anlayacak... Baba yeri asla dolmaz doldurulmaz... Tıpkı anne gibi...
İnşallah kayınpederin bir nebze de olsa bu boşluğu doldurur... Asla umudunu kesme, kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Sana vermesi gereken sevgiyi ve ilgiyi bir gün o veya başkası verecek...

Benim babam da benimle gorusmuyor, 10 yil once ben 15 yasindayken birakip gitti. Ondan once de pek bir babalik yapmamisti zaten..neyse ama icimde o adama degil ama basimi oksayip babalik yapacak birine fazlaca ozlem var.

Seni gayet iyi anliyorum sekerim, ne zaman parkta babasinin elinden tutan kucuk cocuklar gorsem benim icim de burulur...ama yapacak bir sey yok, sen baban olacak o adami unut bence, s..tir et gec. Ne guzel yani bir hayata basliyorsun, eskiyi unut gitsin.

yorum yapmak içimden gelmiyor çünkü babana saydırmak istemiyorum

seni hala 4.kızı olarak gören biri var unutma.Evlendiğini duyunca çok sevindi.Dilerim bir ömür mutlu mesut olursun.
Çok güzel bir ailen,birbirinden tatlı cocukların,neşe huzur içinde bir evin olur.

Büyüme sancıları bunlar canım arada bir yoklayan yaşın ilerledikce daha ağırlaşan bir yara. Ama o sana döndüğünde sen eskisi gibi olabilecekmisin? aradaki uçurumu kapatmak için kim çabalayacak, yada dönen anlayacak mı geride bıraktığını. Keşke olsaydı o zaman bu dünya cennetlik olurdu bence geçmişine küs önüne bak

Bunu okumak çok iyi geldi.
İnşallah canım.
Çağatayı Hasan amcaya götüreceğim.Bir baba eli öpsün o da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…