babam..

Çok sağ olun, o sizin güzelliğiniz gerçekten :) O günlerden bugünlere gelmişsiniz ne güzel. Allah oğlunuza hayırlı ömür versin, size de:) Benim babama tek hissettiğim, üzerimdeki hakkını nasıl helal eder.. İnanın bu. Bu da inancım nedeniyle. Hep de bunu öne sürüp zor durumda bırakması yordu beni. İnşallah bugün uyuyup uyandığımda bir şeyleri değiştirmeye çalışıcam ama, kendim için benim gelecekteki ailem için. Çok teşekkürler tekrar size.

Peki barışmak için gönlünü almaz mı, ya da konuşmaya çalışmaz mı baban sizinle, öyle küs nasıl durur ya.
Yok, öyle duruyor. Bir tek anneme iyi davranır. İyiki anneme iyi, Allah bozmasın. Başkalarını barıştırmışlığı, bu konuda akıl vermişliği çoktur ama. Ya bir baba nasıl böyle kız evlat yetiştirir. İnsan evladını narin naif yetiştirmez mi.. Ben gerçekten çok üzülüyorum.

ba babanin sende bir hakki yok. o hakkini seni dovdugu ilk gun sana sovdugu ilk gun kaybett. icin rahat olsun. bunu kendine dert etme. allaha havalet o gerekeni yapar zaten ve allahim her seyi goruyor biliyor. babani allah affetsin. iyi geceler.

Evet. Ama elimize para vermeyi düşünmez. Bu çocuklar arkadaşları önünde utanır mı demez.
Canım üzülme evladına eğitim için bile para harcamayan babaları düşün, kızacaksın belki ama öyle, senden beterleri var, daha bugün bir kız arkadaşım babasının bir sürü sevgilisi olduğunu söyledi paralarını hep onlara yediriyormuş adam, boşver sen babanın yaptılarını, yine çok hoşuma giden bir söz var onu söyleyeyim, babanın iyi yanlarını al, kötü yanlarını at

en kotu baba ölmüş bir babadan daha iyidir bende bu lafi severim :) yinede sukredelim di mi

Allah rahmet eylesin. Bilmiyorum hep akıl verir bu konuda başkalarınının arasını düzeltmişliği çoktur. Nasıl davranması gerektiğini biliyor. Bir tek anneme çok iyidir, çok şükür gerçekten. Ama bilmiyorum inanın çok üzgünüm. Bir insan kız evladını zarif narin yetiştirmez mi.. Yolun ortasında bana kaç kere vurmuşluğu var. Bir keresinde küçüktüm çok kötü bağırmıştı bir kadın da kardeşim neden bağırıyorsun düzgün söyle deyince ona da sen karışma diye kavga etmişti. Çok utanıyorum bu yaşadıklarımdan. İlerde evlenirsem karşıdaki aileden, eşimden utanırım diye çok korkuyorum. Çünkü şu anki ilişkim gerçekten ciddi ve çok düzgün insanlar. Ben bilmiyorum inanın. Kafam karmakarışık. Kalbim ağlıyor sanki ... Gerçekten teşekkür ederim ama önemsediğiniz için.

ba
babanin sende bir hakki yok. o hakkini seni dovdugu ilk gun sana sovdugu ilk gun kaybett. icin rahat olsun. bunu kendine dert etme. allaha havalet o gerekeni yapar zaten ve allahim her seyi goruyor biliyor. babani allah affetsin. iyi geceler.

en kotu baba ölmüş bir babadan daha iyidir bende bu lafi severim :) yinede sukredelim di mi
Önemseyip ilgilendiğiniz için çok sağ olun. Çok şükür bugünlere geldim evet. Bilemiyorum ne olacak bundan sonrası, tekrar teşekkürler iyi geceler.

cunku sen onemlisin. özguvenini yerle bir etmis baban ama bu demek degilki hep boyle olcak. kendini yetistirebilirsin aglayan kalbinden opuyorum. gercekten yurekten inaniyorum harika bir gelecek seni bekliyor. nerede yasiyorsun istanbulda mi?

Yok kızmam kesinlikle. Annem de sizin gibi söyler. Ama bazen o kadar kötü oluyorum ki, sosyal hayatım, derslerim tepe taklak oluyor bu yüzden. Özgüvenimi çok etkiliyor bu. Ve şunu fark ediyorum benimle az ilgilenen biri olduğunda hemen çok bağlanıyorum. Bu durumu da buna bağlıyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama. Gerçekten çok yanıyor canım, hep boğazım düğümleniyor insanların babasına bakınca. Benim babam bir şeyi açıklayarak konuşmaya çalışsam, yani sesim ağlamaklı olunca dalga geçer benimle. O halini düşününce içimden hiçbir şey gelmiyor çok kötü oluyorum. Kendimi bırakasım geliyor. İlgilendiğiniz için de çok teşekkürler ayrıyeten.

Önemli değil canım ne demek sen iyi ol yeterki, sen iyi bir aile kur o zaman, sevgilin iyi bir aile babası olsun, özlem duyduğun baba hasretin çocuklarınla gider belki, mutlu olmaya çalış, babası kötü o kadar insan var ki ,senin babanın sorunları var ondan böyle, annene iyi davranıp size kötü davranması ilginç geldi biraz, demek annene aşık, stresini sizden alıyor, annene aşık olduğu için mutlu ol al sana şükretmen için bir neden daha, zamanla oturacak yaşlanınca anlar hatasını merak etme düzelin diye dua edeceğim.

cunku sen onemlisin. özguvenini yerle bir etmis baban ama bu demek degilki hep boyle olcak. kendini yetistirebilirsin aglayan kalbinden opuyorum. gercekten yurekten inaniyorum harika bir gelecek seni bekliyor. nerede yasiyorsun istanbulda mi?
İstanbul'da yaşıyorum. İnşallah öyledir, eğer bir gün çocuklarım olursa onları ezdirmeyi hiç istemiyorum. Kimsenin evinde böyle bir şey olmasın inşallah. Çünkü dışarda olanı atıyorsun ama bu hep seninle oluyor. Yazdıklarınız biraz olsun iyi geliyor, iyi bir insan olduğunuz çok belli. İnşallah sizin için de çok güzel olur her şey.

İnşallah çok sağ olun. Bu kadar iyi niyetli olup düşündüğünüz için. Zaten anneme iyi olmasına şükrediyorum. İnşallah her şey gönlünüzce olsun, sizin için de her şey çok güzel olsun. Teşekkür ederim.

babam 60 yasina geldiginde pismanim dedi keske sizi yanimdan ayirmasaydim dedi bense iyiki ayirmissin yoksa okuyamazdim dedim. :) annem okumus kadin hemsire bizi cok dovdun dedigimde hatirlamiyorum diyor :) abimeyse hala birsey demiyorum degismeyecek biliyorum simdi karisini eziyor bir ara esime birseyler soylemeye kalkti iste ogun araya mesafe girdi cunku oglumada birseyler diyebilir. demesin diyemesin diye asgari görusuyorum pek anlamiyor davranisimi ama icim rahat kafam rahat. baban degismeyecek bunu kabul edersen daha kolay cozum bulursun. benden sana bir abla tavsiyesi beklentisiz yasa.kirilgansin aglayabilirsinde senin sesinle dalga gecersede gecsin nasilsa yaslanacak iki gozu iki cesme yolunuzu gozleyecek. torun hasreti cekecek etme bulma dunyasi. uzulme aglama olurmu.

Evet hiç değişmeyecek biliyorum. Ben ağlamak istemiyorum, bir kaç kere ona anlatmaya çalıştım hatta söyledim bunları ama o an hakim olamıyorum kendime ağlıyorum o kadar canım acıyor çünkü. Ama bilmiyorum ilerde bekler mi bizi.. Gün gelip pişmanım dese benim de vereceğim cevap size benzer olur.. Artık hiçbir şeyi telafi edemezsin derim çünkü edemez. O kadar çok şey var ki yaşadığımız o kadar çok.. Dışarda insanlar benden sıkılacakmış gibi hissediyorum bazen bu özgüvensizlik hissi ağır bastığında. Siz güçlü ve iyi bir insansınız ama. Hayat sizin için daha da güzelleşsin :) İnşallah daha da güçlü olursunuz ve sorunlarınızı aşarsınız.

kimse senden sıkılmaz ben sılmadım mesela baskalri ne dusunurse dusunsun bence onemli olan baskakari icin senin ne dusundugun sende cok guclusun bence yasun ilerledikce parani kazandikxa gecicek bu kotu hisler. gercekten bende sen gibiydim aglardim herseye sulu goz diye dalga gecilirdi evet oyleydim hala oyleyim kime ne :) cok kitap oku cok yer gez cok insan tani hersey gecici. ha birde sevgiline babani sana ypilanlari anlatma asklari bitince nasilsa babasi ezmis bende ezerim fikrine kapilmasinlar. kan kusarim kizilcik serbeti ictim derim kuyrugu dik tutarim. sana tavsiyem sen kiymetlisin sen onemlisin bunu kbul et baska birseyi degil. guzel kizim opuyorum gozlerinden.

Keşke babam hayatta olsaydı ben her gün dayak yemeye razı olurdum... Babanın gölgesi bile yeter isterse dünyanın en kötü babası olsun. Inşallah kaybetmezsin ama bil ki kaybedince ne demek istediğimi çok iyi anlarsın.

Kusura bakmayasın sıkıntını hafife alıyor gibi düşünme anlattıkların belki seni hayattan bezdirmiş olabilir ama senin beğenmediğin o hayat bazılarının hayallerini süslüyor, bunu da düşün olur mu babandan şikayet ederken :)

babanı karşına al ve hangi huylarımı sevmiyosun diye konuş. ben seni çok seviyorum diye babanın boynuna sarıl.

Çok sağ olun gerçekten. Ben de anlatmıyorum ara ara üzgün olunca bana soruyor ne oldu diye ben geçiştiriyorum. İnşallah düzelir her şey dediğiniz gibi. Böyle olması her şeyi etkiliyor maalesef. Bundan sonra güçlü durmaya çalışıcam ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…