- 8 Ağustos 2015
- 517
- 263
- 53
- 34
- Konu Sahibi denizumudum
-
gayet iyi babamın durumu benimkide iyiydi işten çıkarılmadan önc tek kardeşim benKaç kardeşsiniz ? kardeşin varsa babanın tutumu hepinize nasıl ve babanın maddi durumu nasıl ?
iyi babam çift maaş alıyor .babanın maddi durumu nasıl peki
gayet iyi babamın durumu benimkide iyiydi işten çıkarılmadan önc tek kardeşim ben
baban cimri sanırım o zaman. üzüldüm ya parayi çocuğuna da harcamazsan neye harcayacaksin yaniiyi babam çift maaş alıyor .
Para diyince hep aynı tartışmalar annemin kendine ait borçları var onda çalışıyor bende çalışıp destek oluyordum onları önüme sürüyor daha bitmedi diye bıktım artık çok üzülüyorumTek cocuksunuz, babanizin durumu iyi neden size bir telefonu cok goruyor ki? Yazik, uzuldum..
gayet iyi babamın durumu benimkide iyiydi işten çıkarılmadan önc tek kardeşim ben
Para diyince hep aynı tartışmalar annemin kendine ait borçları var onda çalışıyor bende çalışıp destek oluyordum onları önüme sürüyor daha bitmedi diye bıktım artık çok üzülüyorum
bilemiyorum dedem babamdan beterdi onumu örnek alıyo anlamıyorumki yoruldum artık anlatamamaktan ne yapıcağımı şaşırdım.baban cimri sanırım o zaman. üzüldüm ya parayi çocuğuna da harcamazsan neye harcayacaksin yani
bilmiyorum anlayamıyorum akşama kadar ağladım gelip bir laf etmedi surat astı durdu napıcağımı şaşırmış durumdayımTek cocuksunuz, babanizin durumu iyi neden size bir telefonu cok goruyor ki? Yazik, uzuldum..
Ankara da ki patlamada iş yerim çok hasar gördü kapatıldı iş yerim yani toplu çıkarıldım yapabilceğim bişey yok piyasa durgun ve iş görüşmelerim olumsuz boş oturmuyorumki..Babanızın tavrı hoş değil, tasvip ettiğimi zannetmeyin lütfen, bir baba henüz evladı istemeden görmeli bazı şeyleri ve yetmeli ama eğer profilinizde yazan yaştaysanız, o yaşlarda şaka bile olsa babamdan paradır telefondur şudur budur istemeyi kendime yediremezdim herhalde.
Özel değilse, işten çıkarılma sebebiniz nedir? Sık tekrarlanır mı? Bir işte kalmaya ne kadar sebat edersiniz mesela?
Nasıl anlatılabilirki bu durum hayatın kısa olduğunu illa bişey olunca anlıyoruz .sTanidigim biri vardi. Cok zengindi. Ama cocuklarina bir sey yapmazdi. Ansizin öldü ve bu hayatta evlatlarina bir sey birakmadi. Hayat cok kisa. Babanin bunu anlamasini saglamalisin.. Insan sevdikleriyle bir hayat paylasmayacaksa ne yapacak?
Arıyorum ama şuan olumsuz görüşmelerim piyasa durgun .sbaban sinirli biri galiba.yeni bir is ariyormusun peki?boyle durumda kendi paran olmali.Rabim kimseyi kimseye muhtac birakmasin.
Şuanki telefonumu 3 yıldır kullnıyorum kendim almıştım bunu daBirde babanı dinlemek lazım serbest meslek mi ?birde bu kaçıncı telefonun acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?