- 8 Ağustos 2015
- 517
- 263
- 53
- 34
- Konu Sahibi denizumudum
-
Bazı mülkler var ama buda ihtiyaç ..Neymiş ki derdi çok üzüldüm yazık birikimleri felan varmı acaba kenara koyuyorda oyüzdenmi ?
Ankara da ki patlamada iş yerim çok hasar gördü kapatıldı iş yerim yani toplu çıkarıldım yapabilceğim bişey yok piyasa durgun ve iş görüşmelerim olumsuz boş oturmuyorumki..
Tabii ki üzüldüm canım senin adına yorumlayamıyorumBazı mülkler var ama buda ihtiyaç ..
AynenGeçmiş olsun.
Anladım, yani öyle baba parasına güvenip işi sallayacak tipte gevşek birisi değilsiniz.
Acaba, babanız sizi biraz sıkmak mı istiyor diye düşünmüştüm.
Bu durumda babanızın elbette destek çıkması gerekiyor, siz bazı şeyleri dile getirmeden, "İstediğin bir şey var mı kızım" diye ısrarla sorabilmeli.
Ne denebilir ki... Baba gibi baba değil o halde...
Babadır baş tacıdır sorunu çözmek istiyorum sadece kimse yaşamamış herale.Geçmiş olsun.
Anladım, yani öyle baba parasına güvenip işi sallayacak tipte gevşek birisi değilsiniz.
Acaba, babanız sizi biraz sıkmak mı istiyor diye düşünmüştüm.
Bu durumda babanızın elbette destek çıkması gerekiyor, siz bazı şeyleri dile getirmeden, "İstediğin bir şey var mı kızım" diye ısrarla sorabilmeli.
Ne denebilir ki... Baba gibi baba değil o halde...
Babadır baş tacıdır sorunu çözmek istiyorum sadece kimse yaşamamış herale.
teşekkür ederim yine de Allah düşmanıma vermesin .Atadır tabi ki sayılır ona lafım yok ama bana çok uzak bir baba sizin tarif ettiğiniz baba figürü.
Eşim de karşımda oturuyor hatta ona da sordum garipsedi.
Nasıl davranılır inan bilemedim. Umarım çözüm için seni doğru yönlendirecek birisi çıkar.
Keşke okusaydın babalık hakkı varsa çocuklarında hakkı vardır ..Ayrıntıları okumadım ama ANNELERİN ve BABALARIN HAKKI ÖDENMEZ.
Ne olursa olsun kırma BABACIĞINI.
Galiba değişmiycek bu durum iş buldum şükürler olsun :)Bazı insanlar cimridir, bunun babalıkla ilgisi yok. Parası canıdır. Değişeceğini sanmıyorum. Hatta benim bildiklerim yaşlandıkça daha beter oldu. Bir komşum var çok zenginler, kızı boşandı çocuğuyla baba evine döndü. Onun masrafları anne babaya o kadar rahatsızlık veriyor ki. Sürekli komşulara şikayet ediyorlar yok çocuğun servisi şu kadar yok bot aldık bu kadar diye. Çok zenginler. Yok kızı işe girsin diye zorluyorlar. Artık komşular harçlık niyetine toruna para veriyoruz. Bayram seyran bahane ediyoruz.
Şükürler olsun iş buldum ve başladım bugünü de kendime ayırdım güzel bi günden merhabalar :)Üst üste gelir zaten her şey.
Bazen Allah sınar.
Umarım en kısa zamanda iş bulursunuz.
Benim telim de 3 senelik.
Canımı çok sıksa da şu an onu değiştiremem.
İnatlaştım resmen telefonumla.
Bazı insanlar cimridir, bunun babalıkla ilgisi yok. Parası canıdır. Değişeceğini sanmıyorum. Hatta benim bildiklerim yaşlandıkça daha beter oldu. Bir komşum var çok zenginler, kızı boşandı çocuğuyla baba evine döndü. Onun masrafları anne babaya o kadar rahatsızlık veriyor ki. Sürekli komşulara şikayet ediyorlar yok çocuğun servisi şu kadar yok bot aldık bu kadar diye. Çok zenginler. Yok kızı işe girsin diye zorluyorlar. Artık komşular harçlık niyetine toruna para veriyoruz. Bayram seyran bahane ediyoruz.
Şükürler olsun iş buldum ve başladım bugünü de kendime ayırdım güzel bi günden merhabalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?