Nişan attım 33 yaşındayım evlenemedim Kuzenler filan evlendi barklandi zannimca bana tavır alıyor ama napayım elimde değil korkuyorum evliliktenDiğer konularınızı okumadım ama farkında olmadan babanızı kıracak bir şey yapmış olabilir misiniz acaba?
Ya da bunu mu kafasına takıyor anlamadım büyük bir üzüntüyle bakıyor bana bakarken vah yavrum ağlama sen der gibiNişan attım 33 yaşındayım evlenemedim Kuzenler filan evlendi barklandi zannimca bana tavır alıyor ama napayım elimde değil korkuyorum evlilikten
Evet olabilir dra götürdüm antidepresan verdi icmiyorBabanız depresyonda olabilir mi?
Gel diyorum gezelim çay içelim dertleselim bana dokunmayin diyorEvet olabilir dra götürdüm antidepresan verdi icmiyor
Normalde nasıl annen nedıyor bu durumaHer evde olur mu böyle tartışmalar benim içim içimi yiyor keşke tepki vermeseydim diyorum ama bana dokunmayin ben hastayım diye başından savmasi. ..
Nişan atmış olmanız babanızın zoruna gitmiş olabilir çünkü bir kız babası ve bazı insanlar nişan atma vb durumlarını utanç verici bulabilirler. Böyle düşünüyor olabilir mi acaba?Nişan attım 33 yaşındayım evlenemedim Kuzenler filan evlendi barklandi zannimca bana tavır alıyor ama napayım elimde değil korkuyorum evlilikten
O kadar mutsuz ki gezmek konuşmak oturmak istiyor sadece yatıyor katlanmiyorum artık kızım kendi haline bıraktım diyorNormalde nasıl annen nedıyor bu duruma
Nişan attıktan sonra mı böyle oldu daha öncesınde nasıldı?O kadar mutsuz ki gezmek konuşmak oturmak istiyor sadece yatıyor katlanmiyorum artık kızım kendi haline bıraktım diyor
Doktor antidepresan verdiyse gerçekten bir sıkıntı var demektir. Bir şekilde ilaçlarını almaya ikna etmeniz lazım. Siz yapamıyorsanız bu konuda kardeşinizden yardım alın. Ya da nazının geçeceği birinden. İlaçlarını düzenli kullanmaz ise durum daha da kötüleşebilir.Evet olabilir dra götürdüm antidepresan verdi icmiyor
Sanirim bu olay sarstı onu beni de çok etkiledi ama napayım mevlam neylerse onu gorcez bunu onun demesi gerekiyor yoruldum yaşadığın yer bunaltiyorsa uzaklas diyorum hiç birşeye onay vermiyor ben de hiç istemeden ve cok ihtiyacım varken ailemle mesafe koycam çünkü ona her baktığım da yüzümü one egdirdin fafama senin yüzünden hastayım diyormus gibi geliyor ki benim hislerim gerçekten gucludurNişan atmış olmanız babanızın zoruna gitmiş olabilir çünkü bir kız babası ve bazı insanlar nişan atma vb durumlarını utanç verici bulabilirler. Böyle düşünüyor olabilir mi acaba?
Siz bir yetişkinsiniz kendi kararlarınızı kendiniz alabilirsiniz, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bu zamana kadar saygınızı muhafaza ederek yaklaşmışsınız ama sonuncusunda patlamışsınız.
Eğer gerçekten söylediğim sebepten dolayı tepki gösteriyorsa tavrınızı koyun derim,çocuk değilsiniz sonuçta
Ondan önce de asosyaldi ama sürekli yatmiyorduNişan attıktan sonra mı böyle oldu daha öncesınde nasıldı?
Defalarca dra götürdüm checkup yaptırdım hicbirseyi yok inanın şu an duymak istedigim en son şeyi söylediniz ben katlanamm onların ölmesine istiyorum ki bu dünyayı mezar etmesin kendisine ve bize. ..babanın şeker hastalığı ya da kalp rahatsızlığı var mı, sen kendi kendine işgilleniyor olabilirsin baban gerçekten hasta olabilir ve Allah korusun öldüğünde çok üzüleceksin, sanırım anayı babayı bu yaşlarda rahat bırakmak lazım çünkü hiç rahata eremeden ölüp gidiyorlar
Belki üzerine gitmezseniz bir süre kendi haline bırakırsanız düşünüp yumuşar,bu sefer o size adım atar.Sanirim bu olay sarstı onu beni de çok etkiledi ama napayım mevlam neylerse onu gorcez bunu onun demesi gerekiyor yoruldum yaşadığın yer bunaltiyorsa uzaklas diyorum hiç birşeye onay vermiyor ben de hiç istemeden ve cok ihtiyacım varken ailemle mesafe koycam çünkü ona her baktığım da yüzümü one egdirdin fafama senin yüzünden hastayım diyormus gibi geliyor ki benim hislerim gerçekten gucludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?