Babam....

Hatestupidpeople

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
9
1
1
32
Merhabalar 16 yasindayim babam annemi aldatiyor ustune ustluk annem daha yeni dogum yapti. Sadece ben biljorum aldattigini baska baska hatlari var annem uzulmesin diye sesimi cikartmiyorum. Hatta aldattigi kadinla konustum wpda kadin bana dedi ki bunlari dedigini baban bilio mu duysa cok uzulur tabi ben cildirdim artik delirmeye basladigimi hissediyorum surekli agresifim . Ve babama karsi icim okadar soguduki her dedigine bagirarak cevap veriyorum herkesin yaninda bagiriyorum kendimi tutamiyorum

o yaslarda aldatma degil ama buna benzer konular konuslmustu evde ve herseyi tek kız olarak ben biliyordum dahil ediliyordum konulara cok etkilenmiştim simdi kızıyorum anneme neden beni dahil ettiğine. neyazıkkı kötü bir durum seninkisi. sunu düsün eşler anlasamazlar bosanırlar biri birini aldatır yada aldatmaz annene üzülmektede haklısın ancak senin önünde uzun bir hayat var insallh kendi piskolojini bozmamlıısın . suan annene de diyemessin yada desen bile sen kendini korumak zorundasın

Aynen oyle maalesef zaten 42 yasinda sabredeyim diyorum zaten kadini tum sulalesine rezil ettim aslinda etmezdjm fakat yuzsuzluk yapti

Canım sakin olmalısın çok zor fakat , ne diyeceğimi bilemedim şimdi , annen biliyor mu ablacım .
Bilmiyorum onu bikere annemle kavga etmislerdi bana ciban basi sensin demisti suuphelenmistim bende konusmayada korkuyorum konusursam kalbim dayanmaz cunku. Burayada kimseye anlatamiyorum diye yazdim sagolun sizde bisiler yaziyorsunuz

Canım bende senle aynı şeyleri yaşadım, 17 yaşında, üstelik kadınla konuştum diye babam birde üstüme yürüdü, rahatsız etmişim haspayı .

Annem de biliyordu bizde farklı olarak, eskiden konu açmıştım, orda uzun yazmıştım bunları
Neyse annem herseferinde onun yalanlarına inanıp affetmeyi seçti, bizde üzüldüğümüzle kaldık. Kaç kere yaptı saymadım
senin yapacağın bişey yok Allah akıl fikir versin, sen üzülmemeye çalış , istersen annene söyle çünkü bu konuda bişey yapacak kişi o, yok üzülmesin diyorsan sende üzülme görmemeye çalış, Allah yardımcın olsun, bende vaktiyle çok üzüldüm ama artık hiçbirşey hissetmiyorum, ne hali varsa görsün

Aynen oyle
Peki suan babanla gorusuyo musun hala ayni mi

Aynen oyle

Peki suan babanla gorusuyo musun hala ayni mi

Görüşüyoruz ama mesafeliyiz, çok soğudum ondan, seviyor muyum bilmiyorum
Artık yapmıyor sanırım, ama emin de değilim, evlendim uzaklaştım, ama annem kredi kartlarına sürekli borcu var diyor, ne yapıyor kimbilir.
10 yıl sürdü bu işleri, annem ona karşı dik durmadığı için ben ve kardeşim hiç bişey yapamadık

Anladim.Yazdiklarin sayesinde kafamdaki soru isaretleri kalkti bende yokmus gibi davranicam cunku benimde gercekten kalbim sogudu. Tesekkur ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…