babam

ranyalya88

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
91
82
8
37
Mrb kk uyeleri ilk konum ilk msjim
Rahatlamk fikir almak istyorum
Sorunum babam...
Yaram babam..
Kimseye anlatamadgim utandigim babam..
Baba..
Ne guzel bir sozcuk degil mi
Hele bir kiz icin sarsilmaz dagdir asktir guvendir limandir..
Koca kadin oldum hala derdimdir babam daha dogrusu babaszligim
Kendisini hic sevmiyorum icimde zerre sevgi birakmadi ama neden icim aciyor neden bu kadar uzuluyorum neden baba kiz gordugumde hala burnum sizliyo
Hem nefret edip hem ozlem mi duyuyorum
Hic babam olmadi aslında
Sevdigini bilmem hatrlamam.yine de cok severdim babamdi cunku
Buyudukce gercek yuzunu gordum
Kendisinin madde bagimlisi alkol kumar ne pislik varsa mevcut biri oldgunu gordum
Daha kucuk yastayken karsimda kokain eroin icisini gordum.o pis arkadslarni eve getrmesini..tum malimizi mulkumuzu bir zehire adadi.bizi ona adadi..
Biz paraszlkla boğuşurken o eline gecen bir kurusu bile zehire verdi.onu bulmk icin sattigi da oldu.kimbilir kac can yaktı
Kimbilir kimlerin ahini aldik
Defalarca icerde yatti
Ama arlanmadi
Elimzde avucumzda ne varsa sattı
Istemeye geldiklernde bile yoktu
Icip sizmisti icerde
En mutlu gunumde elim yuregmde gezindim.ya biri onu gorurse o halde.kimsenin haberi yoktu nasil biri oldgndan.nasıl soylenir ki
Düğünumu burnumdan getrdi altinlarima goz dikti resmen caldi ustimden.zehir icecekti ve o herseyden onemliydi.yaptgi rezillik dugun kamerasinda esimn ailesi tarafndan izlenirken goruldu o an olmek istedim yer yarilsa gireyim dedim
Defalarca esimden ve ailesnden para dilendi
Yetmedi diger akrabalarna kadar gitti
Beni ele gune rezil etti
Kapima surekli dayandi para icin.her aradgnda yine para..
Beni ele karstrken bir baba olarak onure edecegine boynumu buktu ezdi birakti.
Daha neler neler yapmadi ki anlatsam roman olur
Onu sevmiyorum artik hayatimzi mahvetti.ne cocuklugumzu ne gencligmzi yasayabildk evlendkte huzur vermedi.
İçim cok dolu.yillar gecse de gecmyo bu yara
Kimseye en yakin dostum bile bilmez bu durumu
Rahatlamk istedim icimi dökmek istedim
Keske boyle insanlar evlat sahibi olamasa

E canım daha niye üzülüyorsun ki böyle bi adam için.
Bende çok isterdim babam düzgün biri olsaydı (ki seninki kadar da kötü değil) , ama ona karşı hiç sevgim kalmadı, ölse üzülür müyüm bilmiyorum.
Artık üzülmüyorum da yaptıklarına.
eskiden her yeni bir vukuatında üzülüp yıkılırdık artık herhangi biri benim için

Canim cok uzuldum.
Ama babam diye uzulecegin biri degilmis.zor ama kendinden ve ailenden uzak tut.kimseye hayir gelemz ondan.
Tedavi olmadigi surece evine sokma

Yapacak bişey yok değişmiyorlar
Aileni seçme şansın da olmuyor malesef
Önüne bakıp hayatını yaşayacaksın
İnşallah eşin ve ailesinden yana yüzün güler
R ranyalya88

Istersen koca kadin ol yine de o eksiklik gecmiyor.bize cok sey yaşattı. Ömrümüzu cocuklgmzu caldi
Ama nefretin yani sıra hala icimde bir acima var ona karsi.hasta oldgunda uzuluyorum.halbu ki o bana bize hiç uzulmedi.benciln tekiydi

Inşallah siz esinizle birlikte cok iyi bir anne baba olursunuz da bu acıların hepsi akıp gider üstünüzden..

Eşinizle mutlusunuzdur inşallah.esinizin ailesi bu konuda sıkıntı çıkarmiyorlar değ il mi.e n azından şimdi hayatın huzurlu olsun

baban ama eğer tedavi olmazsa ve de pişman olmazsa asla hayatına alma canım. bir insan bu kadar vicdansız olamaz Allah annene ve sana yardımcı olsun üzme canını her insanın bir derdi bir sınavı var ne yazık ki ...

durumlarimiz pek farkli sayilmaz benimki biraz eksik sadece ama ozlediginiz babaniz degil babasizliginiz herkesin arkasinda bir dag varken sizin savunmasizliginizin acisi burnunuzu sizlatan hayata karsi 1.0 maglubuz evet bu sizi gecmeyecek evet gun gelicek mezarinin basinda dikilirken tanimadiginiz insanlarin olmuslugu onun olmuslugunden daha cok uzecek ve bu daha cok acitacak baba degil onlar babalik kutsaldir analik kadar bunlardan olsa olsa mahluk olur uzulme hayatta bir daha hic kimsenin ve hic bir seyin seni uzmesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…