- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.909
- 158
- 36
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Ne iğrenç bir üslubunuz var, bir de konu sabisiniz.Hem sizemi sorucam sıra kime geldiyse geldi hesapmı vericem siz hangi sıfatla bana bu soruyu soruyosunuz.soruma cevap vermiycekseniz yazmayın uğraşamam sizinle.
Bunu annen bilmiyor sen bilmiyorsun nedene bilir ne diye bilirim anlayamadımMerhaba arkadaşlar
Evet babama baba demedim hiç
Neden bilmiyorum hep sen diye hitap ederim
Çocukluğumdan beri
Annemde der neden demedin hiç diye ama bir nedeni yok
Seferinde babamı aslında ama baba demem dilim dönmüyor
Sizce neden
Uğraşıyorsun ama kaç mesajdır ve buradan hiç hoş görünmüyorsunuz ikinizdeBurada bana" sen benim gibi biriyle muhattap olabildiğince dua et gerçek hayatta aynı metrekarede olamazsın"
Diyen insan gelip burada mahalle ağzıyla laf atmaya çalışıyor
İyi hayal kuruyor yok şöyle üstünüm böyle üstünüm diye ama uğraşamam Böyle kibirlilerle
Empati kur kendini onun yerine koy onu da anlamaya çalış biraz da zorla kendini devamı gelir zaten bı kere yüzüne söylesen hep dersinEvet cidden kıymet bilemiyoruz bilmek lazım destek almaya çalışıcam zor da olsa
Engellemek var mı bilmiyorum ama kişinin isminin üzerine tıklarsanız "Göz ardı et." seçeneği çıkıyor, belki o kişinin yorumlarını görmenizi engelliyordur. Gerçi ben denemedim daha önce.Birşey sorabilirmiyim sorudan bazılarını nasıl Engelliyoruz acaba
Ama bize soruyorsun konu açarakBilmiyorsanız cevaplamayın nasil soru soeacağımı size soracak değilim.
Körler ve sağırlar.Cidden çok haklısın canım Ama yapışkan gibiler kopmuyorlar cevap vermesende kopmuyorlar
Bncd tamamen bundan baba mesafeli olunca bağ kuramyrsun bnm eşimde pek baba demez oyüzden seni anlyrm ama demeye başla korkma artık sem büyüdün sana hçbirsey yapamazYani çocukken babam çok sertti korkardım ondan susasam bile söyleyemedim o derece
Alın bunları burdan derken, almışlar arkadasi@Mune hanım şunları alırmısınız lütfen soruma alakasız yorum yapıyorlar ayrıca saygısızlık ediyorlar uğrasamiycam bunlarla
peki baban neden baba demediğini sordu mu?İşte problem ki soruyorum
Çocukken sıkıntılarım çok oldu ama şimdi yok ama yinede diyemiyorum
Aklıma teşkilatı bağla diyen kurye geldi ajlkljfjafAlın bunları burdan derken, almışlar arkadasi
sorunların var çünküMerhaba arkadaşlar
Evet babama baba demedim hiç
Neden bilmiyorum hep sen diye hitap ederim
Çocukluğumdan beri
Annemde der neden demedin hiç diye ama bir nedeni yok
Seferinde babamı aslında ama baba demem dilim dönmüyor
Sizce neden
Soruma yorum yapmıyorlar dalga geçiyorlar resmen.Ne iğrenç bir üslubunuz var, bir de konu sabisiniz.
Sormadım ama anneme demişti bana hiç baba dediğini duymadım diyepeki baban neden baba demediğini sordu mu?
Önceden teşekkür de edemezdim alışmamıştım şimdi ediyorum daha yenizamanında demediğiniz için şimdi zor geliyor. Teşekkür etmeye alışkın olmayan bir insanın teşekkür etmekte zorlanması gibi
Evet aslında doğruBncd tamamen bundan baba mesafeli olunca bağ kuramyrsun bnm eşimde pek baba demez oyüzden seni anlyrm ama demeye başla korkma artık sem büyüdün sana hçbirsey yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?