- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Bilmiyordum sağolunKazen Bey, kendisi bir erkek.
Sorunuza gelecek olursak, bunu siz daha iyi bilirsiniz. Ya alışkanlıktan ya çocukken yaşanan herhangi bir travmadan dolayı olabilir. Nasıl bir baba kız ilişkisi var aranızda bu önemli. Annem de annesine aba dermiş. Hiç anne demezmiş. Zaten nenesinin eteklerinde büyümüş daha çok.
Tatlım burasi hakkimizda bisi bilmeyen insanlarin yorum yapmasi icin kurulan bir platform yalnizBeni tanımayan insanların bilmedikleri şeyler hakkında yorum yapmalarına hangi sıfatla diyorum çünkü tanımıyorlar nasıl böyle diyorlar diyorum.
Ama siz ezik ve varoşun önde gidenisiniz bunu çok iyi biliyorum seviyesizsiniz.
Kendinizi belli ettiniz hemen
Neyse ugraşamam baayy
Evet aslında babamdan küçükken çok korkardım hemde acayip resmen altıma yapardım o derece"Baba" kelimesini söylediğinizi babanız duymuştur o zaman. Bir vesileyle "baba" diye de şeytanın bacağını kırıp söyleyebilirsiniz.
Biraz alakalı olacak ama vaktinde okulda bir hocadan korktuğum için selam bile veremezdim. Bir gün baktım karşıdan geliyor. Fırsat bu fırsat deyip selam verdim. O kadar rahatlamıştım ki. O zinciri kırmıştım sonunda. Bir mutlu olmuştum ki sormayın. Sanki yer çekimini bulmuşum
Siz de mi ergensiniz?Ilık nedir? Ezikce mi nece bu.?? Uğraşmak derkenbenim gibi birisiyle burdan dahi olsa muhattap olduğuna dua et zira normal şartlar altında aynı metrekareye bile giremezsin benimle. Dengesiz gevşek. Git yengene mengene tutul. Kime şikayet ediyorsan da et hata bende .
AAA hoşgeldin kocası 50 TL ile kumar oynayıp borçtan kurtulacak olan yeni gelin. Bir sendin eksik sefalar geldin !
Evet bu sebeple bilmediğimiz şeyler hakkında yorum yapmamalıyız yani şu an sizin aile hayatınız hakkında yorum yapamam çünkü bilmiyorum dimiTatlım burasi hakkimizda bisi bilmeyen insanlarin yorum yapmasi icin kurulan bir platform yalniz
Babanizla ilgili yaşadığınız bir olay varsa ve bu sizi etkilemisse denemeniz normal ama hala hayattayken şöyle sonra çok pişman olursunMerhaba arkadaşlar
Evet babama baba demedim hiç
Neden bilmiyorum hep sen diye hitap ederim
Çocukluğumdan beri
Annemde der neden demedin hiç diye ama bir nedeni yok
Seferinde babamı aslında ama baba demem dilim dönmüyor
Sizce neden
Ahaha bebeğim ben borçtan kurtulali çok oldu tatile çıkıyorum hatta gel beraber olsunAAA hoşgeldin kocası 50 TL ile kumar oynayıp borçtan kurtulacak olan yeni gelin. Bir sendin eksik sefalar geldin !
Evet cidden öyle genelde normal hayatta ezik olan insanlar burada kendilerini tatmin ederYine kendilerini tatmin eden sürü çıkmış ortayamutsuzluktan beslenen bir kitle var burada çünkü. Her neyse biz de 3 kardeşiz annem biz küçükken bırakıp gitti babamla ve Babannemle büyüdük sonra ben kardeşlerime baktım annem arada gelir arar sorardı anne diyemezdik sizin gibi sen diye hitap ederdik hala öyle. Küçükken bir travma varsa yaşadığınız sanırım buyuzden uzmeyin kendinizi
Cidden öyle canlarım sıkılıyor gelip burada başımıza bela oluyorlarBazen koca koca insanların sırf eğlenmek için bu kadar saldırgan konuşması beni şaşırtıyor.
Günlük hayat stresinizi burada sağa sola saldırıp “had bildirerek” mi atıyorsunuz, enteresan yani.
Konu sahibi, baba diyememe sebebiniz alışkanlık olabilir, bastırdığınız bir korkunun yansıması olabilir.
Üniversite eğitimi görüyorsanız eğer, pdr tavsiye ederim.
Bende böyle düşünüyorum çocukken çok korkardım ondan olsaBabanizla ilgili yaşadığınız bir olay varsa ve bu sizi etkilemisse denemeniz normal ama hala hayattayken şöyle sonra çok pişman olursun
Bakma Sen bu insanlara kuzum insanla böyledir sana yararlı olan yorumları oku öyle insanlara karşılık ver gerisini boşver kimse senden değerli asla değilEvet cidden öyle genelde normal hayatta ezik olan insanlar burada kendilerini tatmin ederüzülüyorum cidden
Evet küçükken babamdan çok korkardım galiba bundan olsa
Lütfen sizde üzmeyin kendinizi❤herşey ggelip geçici
Önemli olan sizsiniz annenizi unutun gitsin❤
Bu sayfaya sizin gibi insanlar lazım ben bile sevindim bi yoruma var olunBazen koca koca insanların sırf eğlenmek için bu kadar saldırgan konuşması beni şaşırtıyor.
Günlük hayat stresinizi burada sağa sola saldırıp “had bildirerek” mi atıyorsunuz, enteresan yani.
Konu sahibi, baba diyememe sebebiniz alışkanlık olabilir, bastırdığınız bir korkunun yansıması olabilir.
Üniversite eğitimi görüyorsanız eğer, pdr tavsiye ederim.
Sana tavsiyem bı psikolog yada psikiyatriden destek alman yönünde olur çünkü hayat çok kısa ve anne babalar çok kıymetliBende böyle düşünüyorum çocukken çok korkardım ondan olsa
Cidden öyle bir gün pişman olucak kesin
Siz de mi ergensiniz?
Bu seviyesizlikleri özel hayatınızda yapın biz mecbur muyuz bunları görmeye
Olayı kişisel alıp mahalle karısı ağzıyla laf yetiştirmeye çalışmak yaptığınız zannettiğiniz hayalini kurduğunuz karaktere uymuyor bu bilginiz olsun
Evet cidden kıymet bilemiyoruz bilmek lazım destek almaya çalışıcam zor da olsaSana tavsiyem bı psikolog yada psikiyatriden destek alman yönünde olur çünkü hayat çok kısa ve anne babalar çok kıymetli
Bakma Sen bu insanlara kuzum insanla böyledir sana yararlı olan yorumları oku öyle insanlara karşılık ver gerisini boşver kimse senden değerli asla değil
Senin yaşında yeğenlerim var, yaş itibariyle toysun, bunu küçük görme olarak söylemiyorum on yıl sonra sen de kendine bakıp toymuşum diyeceksinCidden öyle canlarım sıkılıyor gelip burada başımıza bela oluyorlar
Henüz üniversite kazanamadım bu sene inşallah kazanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?