Babama baba diyememek

Bilmiyordum sağolun
Babam çok sinirli bir insandı ve ben küçükken çok korkardım bana baktığında bile kaçacak delik arardım o derece
Ama sşimdi iyiyiz

Tatlım burasi hakkimizda bisi bilmeyen insanlarin yorum yapmasi icin kurulan bir platform yalniz

Evet aslında babamdan küçükken çok korkardım hemde acayip resmen altıma yapardım o derece ama şimdi o kadar korkmam hep yelteniyorum ama diyemiyorum

Siz de mi ergensiniz?
Bu seviyesizlikleri özel hayatınızda yapın biz mecbur muyuz bunları görmeye
Olayı kişisel alıp mahalle karısı ağzıyla laf yetiştirmeye çalışmak yaptığınız zannettiğiniz hayalini kurduğunuz karaktere uymuyor bu bilginiz olsun

Tatlım burasi hakkimizda bisi bilmeyen insanlarin yorum yapmasi icin kurulan bir platform yalniz
Evet bu sebeple bilmediğimiz şeyler hakkında yorum yapmamalıyız yani şu an sizin aile hayatınız hakkında yorum yapamam çünkü bilmiyorum dimi
Bildiğim tek şey sizin ne kadar boş,ucuz ve kibirli olduğunuz başka birşey hakkında yorum yapamam

Babanizla ilgili yaşadığınız bir olay varsa ve bu sizi etkilemisse denemeniz normal ama hala hayattayken şöyle sonra çok pişman olursun

Bazen koca koca insanların sırf eğlenmek için bu kadar saldırgan konuşması beni şaşırtıyor.
Günlük hayat stresinizi burada sağa sola saldırıp “had bildirerek” mi atıyorsunuz, enteresan yani.
Konu sahibi, baba diyememe sebebiniz alışkanlık olabilir, bastırdığınız bir korkunun yansıması olabilir.
Üniversite eğitimi görüyorsanız eğer, pdr tavsiye ederim.

Evet cidden öyle genelde normal hayatta ezik olan insanlar burada kendilerini tatmin ederüzülüyorum cidden
Evet küçükken babamdan çok korkardım galiba bundan olsa
Lütfen sizde üzmeyin kendinizi❤herşey ggelip geçici
Önemli olan sizsiniz annenizi unutun gitsin

Cidden öyle canlarım sıkılıyor gelip burada başımıza bela oluyorlar
Henüz üniversite kazanamadım bu sene inşallah kazanacam

Babanizla ilgili yaşadığınız bir olay varsa ve bu sizi etkilemisse denemeniz normal ama hala hayattayken şöyle sonra çok pişman olursun
Bende böyle düşünüyorum çocukken çok korkardım ondan olsa
Cidden öyle bir gün pişman olucak kesin

Bakma Sen bu insanlara kuzum insanla böyledir sana yararlı olan yorumları oku öyle insanlara karşılık ver gerisini boşver kimse senden değerli asla değil

Bu sayfaya sizin gibi insanlar lazım ben bile sevindim bi yoruma var olun

Burada bana" sen benim gibi biriyle muhattap olabildiğince dua et gerçek hayatta aynı metrekarede olamazsın"
Diyen insan gelip burada mahalle ağzıyla laf atmaya çalışıyor
İyi hayal kuruyor yok şöyle üstünüm böyle üstünüm diye ama uğraşamam Böyle kibirlilerle

Bakma Sen bu insanlara kuzum insanla böyledir sana yararlı olan yorumları oku öyle insanlara karşılık ver gerisini boşver kimse senden değerli asla değil
Cidden çok haklısın canım Ama yapışkan gibiler kopmuyorlar cevap vermesende kopmuyorlar

Cidden öyle canlarım sıkılıyor gelip burada başımıza bela oluyorlar
Henüz üniversite kazanamadım bu sene inşallah kazanacam
Senin yaşında yeğenlerim var, yaş itibariyle toysun, bunu küçük görme olarak söylemiyorum on yıl sonra sen de kendine bakıp toymuşum diyeceksin
Önce böyle uzatmayı bırak, lafını söyle bırak görmezden gel, ağır ol molla desinler…..
Benimde abimle benzer bir durumum vardı, abi derken sanki başka biri diyor gibi yabancılık hisseder sıkıntı yaşardım. Onunla zaman geçirip onu özel olarak tanımaya çalıştım, gönlümün ona ısınmasını sağladım ve o his geçti
Babanla birebir zaman geçirmeni, geçmişte ona karşı hissettiklerini paylaşmanı öneririm
Açıkça sana baba diyemiyorum bu beni üzüyor bir yerlerde bir hata var gel baba evlat bunu aşalım demeni ve karşılıklı çaba göstermenizi tavsiye ederim
Dürüstlük her zaman iyidir kaybettirmez, dilediğin sonuca ulaşamasanda ben çaba gösterdim deyip huzur bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…