Babama baba diyememek

Had böyle bildirilir işte noldu zoruna mı gitti gerçekler yüzüne çarpınca??
Çok korktum bedduandan şuan tir tir titriyorum anlatamam nasıl fena oldum .

Birşey sorabilirmiyim sorudan bazılarını nasıl Engelliyoruz acaba

Kardeşlerden sadece siz mi babanıza baba diye hitap edemiyorsunuz? Başkasına babanıznhakkında bir şey derken de mi baba diyemiyorsunuz? Bir kere deme cesaretini gösterseniz gerisi gelir. Babanız da bu durumun farkındadır, içerliyor olabilir de. Sizin bir adım atmanızla o daha fazlasıyla etkilenip daha büyük atmanızı sağlayabilir.

Onun dediğini veya yaptığını aktarırken babam şunu dedi, şunu yaptı vs deseniz sonrasında babanızın yüzüne karşı daha rahat söyleyebilirsiniz "baba" kelimesini.

Had böyle bildirilir işte noldu zoruna mı gitti gerçekler yüzüne çarpınca??
Çok korktum bedduandan şuan tir tir titriyorum anlatamam nasıl fena oldum .
Yarası olan gocunur demekki normal hayatta çok ezmişler sizi burada delikanlılık yaptığınıza göre

Evet sadece ben diyemiyorum babamın yüzüne karşı diyemiyorum
Ama mesela anneme babam şöyle yaptı diyebiliyorum
Tek sorunum yüzüne söyleyememek

Yarası olan gocunur demekki normal hayatta çok ezmişler sizi burada delikanlılık yaptığınıza göre
yalnız o yüksek (!) zekana ve hafızana hatırlatırım ki ilk saldıran had bildirmekten bahseden sendin bu teoriye göre dayılanan sen olduğuna göre ezikte sensin şekerim. Engelle de bir rahat edeyim ya vallahi ben böyle ahmakça konulara gelemiyorum sinir basıyor.

Yine kendilerini tatmin eden sürü çıkmış ortaya mutsuzluktan beslenen bir kitle var burada çünkü. Her neyse biz de 3 kardeşiz annem biz küçükken bırakıp gitti babamla ve Babannemle büyüdük sonra ben kardeşlerime baktım annem arada gelir arar sorardı anne diyemezdik sizin gibi sen diye hitap ederdik hala öyle. Küçükken bir travma varsa yaşadığınız sanırım buyuzden uzmeyin kendinizi

Sizin bilmediğinizi nereden bilelim ,ancak psikologa gitmeniz lazım ki nedenini araştırsın

AAA hoşgeldin kocası 50 TL ile kumar oynayıp borçtan kurtulacak olan yeni gelin. Bir sendin eksik sefalar geldin !

Uzatmayı bıraksanız ya? Konu sahibinden daha çok siz hakaret etmişsiniz şu konuda.

Hayal dünyanız geniş nerede had bildirmek ten konuştum bende merak ettim
Eziksiniz yazmayın daha fazla böyle internet ortamında kibirlenen kendini yücelten insanlar genelde hiçbirşeye sahip olamayan ezik varoş insanlardır
Yoksa gerçekten güçlü insanlar kendini bu kadar övüp kibirlenmez

Hem sizemi sorucam sıra kime geldiyse geldi hesapmı vericem siz hangi sıfatla bana bu soruyu soruyosunuz.soruma cevap vermiycekseniz yazmayın uğraşamam sizinle.
Siz hangi sıfatla bla bla bla.... bir had bildirmektir bilmiyorsan öğren hadi bu da sana son iyiliğim.

onlarada zekanızı kullanarak hakaret etmeden cevap vermelisiniz. burası için söylemiyorum bunu sadece hayatın her alanında kendinize yakıştırdığınız gibi davranmalısınız.
Ben hakaret eden bir insan değilim sert konuşurum ama kimseye hakaret etmem huyum değil ama bazıları çileden çıkarıyor onlarada sert konuşsamda hakaret etmem zaten

@Kazen hanım lütfen bakarmısınız şu üsluplara
Kazen Bey, kendisi bir erkek.
Sorunuza gelecek olursak, bunu siz daha iyi bilirsiniz. Ya alışkanlıktan ya çocukken yaşanan herhangi bir travmadan dolayı olabilir. Nasıl bir baba kız ilişkisi var aranızda bu önemli. Annem de annesine aba dermiş. Hiç anne demezmiş. Zaten nenesinin eteklerinde büyümüş daha çok.

Evet sadece ben diyemiyorum babamın yüzüne karşı diyemiyorum
Ama mesela anneme babam şöyle yaptı diyebiliyorum
Tek sorunum yüzüne söyleyememek

"Baba" kelimesini söylediğinizi babanız duymuştur o zaman. Bir vesileyle "baba" diye de şeytanın bacağını kırıp söyleyebilirsiniz.

Biraz alakalı olacak ama vaktinde okulda bir hocadan korktuğum için selam bile veremezdim. Bir gün baktım karşıdan geliyor. Fırsat bu fırsat deyip selam verdim. O kadar rahatlamıştım ki. O zinciri kırmıştım sonunda. Bir mutlu olmuştum ki sormayın. Sanki yer çekimini bulmuşum

Siz hangi sıfatla bla bla bla.... bir had bildirmektir bilmiyorsan öğren hadi bu da sana son iyiliğim.
Beni tanımayan insanların bilmedikleri şeyler hakkında yorum yapmalarına hangi sıfatla diyorum çünkü tanımıyorlar nasıl böyle diyorlar diyorum.
Ama siz ezik ve varoşun önde gidenisiniz bunu çok iyi biliyorum seviyesizsiniz.
Kendinizi belli ettiniz hemen
Neyse ugraşamam baayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…