- 12 Temmuz 2018
- 886
- 1.203
- 43
- 37
- Konu Sahibi RuhumBuruk
-
Amin cnm Allah razı olsunRabbim yüreğindeki yangının ateşini söndürsün inşallah. Gönlüne ferahlık versin. Babanın da mekanı cennet olsun inşallah.
Doktor muayesinden çıkmis bir şeyi yok demiş doktor ilerlemiş ve bir an da kalbi durmuş bi yerini vurdu mu bilemedik doktor hatasını kapatmak için 40dk ölü adama kalp masajı yapmış kaburgaları hep kırıkti beyin hasarlı döndü o kadar zaman oksijensiz kaldigi içinBaşınız sağolsun. Acınızı tazelemek istemem ama nasıl düştü babanız ?
Doktor muayesinden çıkmis bir şeyi yok demiş doktor ilerlemiş ve bir an da kalbi durmuş bi yerini vurdu mu bilemedik doktor hatasını kapatmak için 40dk ölü adama kalp masajı yapmış kaburgaları hep kırıkti beyin hasarlı döndü o kadar zaman oksijensiz kaldigi için
Evinde ölse ya da bir şeyi olsa ölse insan bir nebze rahat olur ama bu türlüsü zor.Allah babalarımıza rahmet eylesin bizlere de sabır versinÇok üzüldüm. Benim babamda tren istasyonunda trenden kaçmaya çalışırken öldü. Elinde eve aldığı sebzw liderleri vardı,
Amin. İnşallah böyle yaşamak zorunda kalmak çok zorAllah rahmet eylesin canim mekani cennet olsun..babanin olumuyle insallah barisik olabilirsin bir gun...
Evet beklenmedik, ani ölüm kalanlar için çok zior ama gidenler için en güzeli.Evinde ölse ya da bir şeyi olsa ölse insan bir nebze rahat olur ama bu türlüsü zor.Allah babalarımıza rahmet eylesin bizlere de sabır versin
Allah rahmet eylesin ama doktora suç bulmanın anlamı yok kim ister ki hastası yanı başında ölsün ihmaller oluyor evet ama bu derece şüpheci olmak neye yarar ki?Doktor muayesinden çıkmis bir şeyi yok demiş doktor ilerlemiş ve bir an da kalbi durmuş bi yerini vurdu mu bilemedik doktor hatasını kapatmak için 40dk ölü adama kalp masajı yapmış kaburgaları hep kırıkti beyin hasarlı döndü o kadar zaman oksijensiz kaldigi için
Ama canım kalp krizi geçiren hastayı nasıl anlamaz ki...Tamam sağolsun geri döndürdü 40 dk sonra ama 2 ay can çekişe çekişe öldü kafası hariç her yeri felcti vücunda bası yaraları tüm organlar iflas vadesi gelmişti ama sakalasip ayrıldığın babam saatler sonra ölmekten beter olduAllah rahmet eylesin ama doktora suç bulmanın anlamı yok kim ister ki hastası yanı başında ölsün ihmaller oluyor evet ama bu derece şüpheci olmak neye yarar ki?
Diyorum ya kimse sebep olmak istemez benim babamda kırk gün yoğun bakımda kaldı ciğerleri bitmişti vade yetmiş ömür bitmiş ne diyelim ki inşallah o iki ay günahlarına kefaret olur hiçbir acıyı hissetmemiş olur ki genelde öyle oluyormuş zaten bizim için çok acı olan şeyler o durumdaki hastalar için birşey ifade etmiyor olabiliyor.Ama canım kalp krizi geçiren hastayı nasıl anlamaz ki...Tamam sağolsun geri döndürdü 40 dk sonra ama 2 ay can çekişe çekişe öldü kafası hariç her yeri felcti vücunda bası yaraları tüm organlar iflas vadesi gelmişti ama sakalasip ayrıldığın babam saatler sonra ölmekten beter oldu
İnş dediğin gibidir hiç bir şey hissetmemiştir. Basın sagolsun senindeDiyorum ya kimse sebep olmak istemez benim babamda kırk gün yoğun bakımda kaldı ciğerleri bitmişti vade yetmiş ömür bitmiş ne diyelim ki inşallah o iki ay günahlarına kefaret olur hiçbir acıyı hissetmemiş olur ki genelde öyle oluyormuş zaten bizim için çok acı olan şeyler o durumdaki hastalar için birşey ifade etmiyor olabiliyor.
Allah razı olsun.Yoğun bakımdayken bilinci yerinde miydi?İnş dediğin gibidir hiç bir şey hissetmemiştir. Basın sagolsun seninde
Hipoksik beyin denildi ama emin değillerdi ben heyet toplattim çünkü goz teması kuruyordu midesine giden hortumu çıkartmami istedi işaretle heyet geldi herkes susturuldu babama adı bagirildi kafasını kaldırdı 2 kez ama geri dönüşü mümkün olmayan hasta diye bişey yapılmadı ciğerleri hastane mikropu kapmıştiAllah razı olsun.Yoğun bakımdaykeni bilinci yerinde miydi?
Ne desem bilemedim... İnşallah kimse vebal altına girmemiştir...Rabbim yüreğinizi ferahlatsın...Amca için elbet mükafatı olacaktır ahirette...Hipoksik beyin denildi ama emin değillerdi ben heyet toplattim çünkü goz teması kuruyordu midesine giden hortumu çıkaramam istedi işaretle heyet geldi herkes susturuldu babama adı bagirildi kafasını kaldırdı 2 kez ama geri dönüşü mümkün olmayan hasta diye bişey yapılmadı ciğerleri hastane mikropu kapmışti
Girdiler tek babamin degil o yoğun bakımda yatan bir çok hastanın elini kolunu sallayan maskesiz eldivensiz girip çıkıyordu tabi hastane mikrobu kapar tamam ecel ama yeniden yaşam diye bir ünite vardı heyeti bu yüzden toplattim Ankara sağlık bakanlığından arattım da geldiler zaten ölü saymislardi babami mikrop olmasa alabilirlerdi ama korktular bulaşır diye haklilardi da çok güçlü mikroptu.Ne desem bilemedim... İnşallah kimse vebal altına girmemiştir...Rabbim yüreğinizi ferahlatsın...Amca için elbet mükafatı olacaktır ahirette...
Bilemiyorum bile bile kim vebal yüklenir ki hani bu açıdan bakmayan inançsız biri olsa bile davayla şüpheyle uğraşmak suçlanmak istemez böyle düşünmek ancak size acı verir.Girdiler tek babamin degil o yoğun bakımda yatan bir çok hastanın elini kolunu sallayan maskesiz eldivensiz girip çıkıyordu tabi hastane mikrobu kapar tamam ecel ama yeniden yaşam diye bir ünite vardı heyeti bu yüzden toplattim Ankara sağlık bakanlığından arattım da geldiler zaten ölü saymislardi babami mikrop olmasa alabilirlerdi ama korktular bulaşır diye haklilardi da çok güçlü mikroptu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?