Babama ne yapayım? Nolur akil verin

uykusuzgibi

Sabretmek için sabır ver Rabbim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
372
177
53
Özet gecicem. Babamla annem kuzenimin düğününe gittiler İstanbula. Annemin zaten hic niyeti yoktu ama Yengem kusmesin diye bide hastalığı var birde oradaki Dr.lar da raporlarını görsün diye gitti. Perşembe günü gittiler CMT pazar düğün bitti iste. Annem çarşamba sabah yola çıkalım demis. Ve kavga çıkmış babam annemi orda bırakıp geliyor. Yoldaymis simdi. Ben ne yapayım ne edeyim birşey deyin nolur. Kizkardesim çılgına döndü onu zaptedemiyorum. Annem orda hastalanmış onu sakinleştiremiyorum. Babamı arayıp gik desem bana karismayin bitti herşey zirvasi yapıyor. Ben ortada kaldım benim öfkem nolacak. Esim sakin dur babana bisey deme yoksa annene daha cok cephe alir diyor ama nasil ya nasil nasil cildiricam!!! Annemin tek bacağı yok 5 kurusu yok esyalarida arabada kalmis. Amcamlarda su an. 10 saatlik yol. Ben bu vicsansizlik için ne diyeyim simdi kafayı yemek uzereyim geceden beri

Cnm sakin ol öncelikle. Baban çok ani karar vermiş sanırım baban sakinleşince konuşursun tatlı tatlı. Annenin bi suçu yok diye düşünüyorum sonuçta hasta ve işi bitince eve dönmek istemiş anladığım kadarıyla ne varki bunda sakin sen. Herşey yoluna girer inş

Annem otobüse binemiyor merdivenleri yuksek olduğu icin. Amcam arabasını kuzenime vermiş balayına gitti. Bilmiyorum ne olacak

İnşaallah..

Ökü işte. Yaslanınca ona bakacak olan yine karısı, ama kalin kafaları almıyo ki eşlerine hürmek göstermeyi.

Siz de sakin olun diycem de ben de herhalde "sen ne yaptığını zannediyosun be adam, ne demek birakip gelmek o senin karin degil mi ona kol kanat gereceksin sn ne bicim bi insan oldun utaniyorum senden" diye başlardm en sonunda da olmaz olsun senin gibi baba deyip köprüleri yakardım

Tabi siz ne yapmak istersiniz bilemem

Bunun aynısını bende yapmak istiyorum ama eşim mani oluyor. Zaten kizkardesim çıldırdı. Babamla feci kavga edecek eminim. Bende edersem büyük ihtimal köprü değil kıyamet olur. 1 saatlik yol değil ki gidip alayim. Sinirlerim altüst oldu ya

Siz gidip alamaz mısınız? Babanıza tepkinizi sonra gösterin. Öncelikle annenizi beş kuruşsuz el kapısında bırakmayın. Sahipsiz olmadığını babanızda anlamış olur.

Kızım var ve eşim imkânı yok yollamaz ama bilmiyorum bi annem uyusun uyansin tekrar konuscam inşaallah

Babanizla bir süre mesafeli olun..
Yetişkin bir hanimsiniz, kendisine yaptığının ayıp olduğunu, insan kaç yıllık karısını o şekilde bırakması ne kadar doğru diye bir sorun ve ekleyin onun ayağı olmasa, hasta olsa anneniz onu parasız bırakıp gitse ne yapardi?
Insan birak karısını komsunu öyle birakamaz..

Kıyamam annenize ya gerçekten babanız aklı başında değil herhalde o haldeki bi kadını parasız pulsuz uzaklarda bırakmak hangi vicdana sığar anlamıyorum. Ya gerçekten ikisi çokkkk büyük bi kavga etmiştir sinirden ne yapacağını şaşırmış. Yada sanırım babanız bunamış

Günah ya vallah benim gidip alasım geldi kıyamam

Esinle birlikte gidip alın annenizi siz niye almiyorsunuz. çalışıyorsanız da bir sekilde para gonderin. ucak bileti alın taksiyle havaalanına gitsin.

Annemin de gereksiz yere laflar ettiğinden eminim babamı kızdırmıştır ama ne olursa olsun bırakamazdı. Agzima doluyor bütün laflar yeminle

Esinle birlikte gidip alın annenizi siz niye almiyorsunuz. çalışıyorsanız da bir sekilde para gonderin. ucak bileti alın taksiyle havaalanına gitsin.

Panik atağı var uçağa binemiyor ki kendisi. Eşimin isi sorunlu benide tek yollamiyor. Tikandim kaldim

inanamıyorum gerçekten çok ağır konuşasım geliyor ne diyeceğimi şaşırdım ama para gönderin kadını amcanlar bi şekilde taksiyle otogara götürür bindirir inince de siz alırsınız başka yolu yok. o kadının kafasının rahatlaması lazım. tansiyonu falan mahvolmuştur. arayın annenizi rahatlatın.

Aklimdaki de o zaten. Bi dinlenip uyansa ordakilerle goruscem. Mahvolmak ne kelime kadının şekeri tansiyonu kalbi var

Panik atağı var uçağa binemiyor ki kendisi. Eşimin isi sorunlu benide tek yollamiyor. Tikandim kaldim
O zaman otobüs bileti alın yapacak bir şey yok da engelli dediniz anneniz nasıl otobüse binecek ki. Yurt içi uçuşlar en fazla 1.5 saat hiç değilse havayolu şirketleri birebir ilgilenir. dayanabilse 1.5 saat iyi olurdu.

iyiide annen dönmek istemiş
baban onu orada bırakıp eve dönüyor ,
gelirken karısını niye bırakmış , yıllarca kadınlık yapmış eşine bu terbiyesizlik yapılırmı , kadının parası yok ayagı rahatsız , ve daha bitti diyebiliyor ,

bu erkekler pek bir vicdansız yaaa

İyi de anneniz orda mı kalacak, eşiniz sizi neden göndemiyor?

Kardeşiniz veya siz gidin alın annenizi, bir süre kendi evinizde misafir edin.

Babanız da napıyorsa yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…