- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
Bunun aynısını bende yapmak istiyorum ama eşim mani oluyor. Zaten kizkardesim çıldırdı. Babamla feci kavga edecek eminim. Bende edersem büyük ihtimal köprü değil kıyamet olur. 1 saatlik yol değil ki gidip alayim. Sinirlerim altüst oldu ya
Sızde bı degısıksınızKızım var ve eşim imkânı yok yollamaz ama bilmiyorum bi annem uyusun uyansin tekrar konuscam inşaallah
iyiide annen dönmek istemiş
baban onu orada bırakıp eve dönüyor ,
gelirken karısını niye bırakmış , yıllarca kadınlık yapmış eşine bu terbiyesizlik yapılırmı , kadının parası yok ayagı rahatsız , ve daha bitti diyebiliyor ,
bu erkekler pek bir vicdansız yaaa
Sızde bı degısıksınız
Ne demek 1 saatlık yol degıl nasıl gıdıp alım
Babanızdan ne farkınız var sımdı
Isterse fizanda olsun
Annen 9 ay karnında tasıdı catır catır dogurdu hanım 1 saatden uzun yol nasıl gidım dıyor
Esın gıtsın. para ver kardesın gıtsın. para yolla amcanlar gondersın
Wc sı gelse takılsa dusse nolacak ayıp ya
Annenizin kardeşi yok mu? Ya da yardımcı olacak başka akrabası. Gerçi evlattan daha yakın akraba mı olur.Benim annemin başına bir iş gelse teyzelerin ayrı dayım ayrı koşturur. Rica edin yardımcı olsunlar.
Ya gerçekten böyle vicdansız babaları okudukça yüreğim sızlıyor. .benim bildiğim baba tanımına uymayan biyolojikleri toplayıp marsa yolayasim var (ağır küfür ettim içimden)Özet gecicem. Babamla annem kuzenimin düğününe gittiler İstanbula. Annemin zaten hic niyeti yoktu ama Yengem kusmesin diye bide hastalığı var birde oradaki Dr.lar da raporlarını görsün diye gitti. Perşembe günü gittiler CMT pazar düğün bitti iste. Annem çarşamba sabah yola çıkalım demis. Ve kavga çıkmış babam annemi orda bırakıp geliyor. Yoldaymis simdi. Ben ne yapayım ne edeyim birşey deyin nolur. Kizkardesim çılgına döndü onu zaptedemiyorum. Annem orda hastalanmış onu sakinleştiremiyorum. Babamı arayıp gik desem bana karismayin bitti herşey zirvasi yapıyor. Ben ortada kaldım benim öfkem nolacak. Esim sakin dur babana bisey deme yoksa annene daha cok cephe alir diyor ama nasil ya nasil nasil cildiricam!!! Annemin tek bacağı yok 5 kurusu yok esyalarida arabada kalmis. Amcamlarda su an. 10 saatlik yol. Ben bu vicsansizlik için ne diyeyim simdi kafayı yemek uzereyim geceden beri
Borc alın . Herkes cebınde milyarlarla gezmiyor.Elimde beş kuruş olmayınca hal bu oluyor hanımefendi. Yoksa buraya ne diye yazayım bi dakika durmam gider alırım. İmkânsızlık kadar zor birşey var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?