Babama ne yapayım? Nolur akil verin

Kardeşinizle birlikte gidin eşiniz ile gidemiyorsanız.
10 saat diyorsunuz kadının tuvalet ihtiyacı vs olsa tek başına yollarda perişan olur. Yazık gunah...
Hem babanız da sizin nerede durduğunuzu anlamış olur dönünce de konuşursunuz.
Annem o durumda olsa fizan da olsa gider alırım. Eşim de gelemiyorsa tamam demek zorunda izin alma/verme aşamasının geçildiği durumlar bunlar...

Kardeşiniz gitsin. Amcanlarda bir şekilde gönderir. Önemli olan sizin annenizi yalnız bırakmadığınızı babanızın görmesi.

Ben olsaydım
Ya ben ya esım hangımız uygunsak ayarlar gıder annemı alır gelırdım
Ne olacagını kararlastırana kadar annemı bızde tutardım
Babamla asla konusmazdım
Ararsa mesgule atardım gorusmezdım

Kızım var ve eşim imkânı yok yollamaz ama bilmiyorum bi annem uyusun uyansin tekrar konuscam inşaallah
Sızde bı degısıksınız
Ne demek 1 saatlık yol degıl nasıl gıdıp alım
Babanızdan ne farkınız var sımdı

Isterse fizanda olsun
Annen 9 ay karnında tasıdı catır catır dogurdu hanım 1 saatden uzun yol nasıl gidım dıyor
Esın gıtsın. para ver kardesın gıtsın. para yolla amcanlar gondersın

Wc sı gelse takılsa dusse nolacak ayıp ya

Hic bu kadar ileri gitmemişti nefret ettirdi kendinden

Elimde beş kuruş olmayınca hal bu oluyor hanımefendi. Yoksa buraya ne diye yazayım bi dakika durmam gider alırım. İmkânsızlık kadar zor birşey var mi

Annenizin kardeşi yok mu? Ya da yardımcı olacak başka akrabası. Gerçi evlattan daha yakın akraba mı olur.Benim annemin başına bir iş gelse teyzelerin ayrı dayım ayrı koşturur. Rica edin yardımcı olsunlar.

Maalesef... Keşke olsa.. Varda yoklar

amcanıza söyleyin elinden kolundan tutsunlar otobüse bndirsinler annenizi sizde otogardan indirin eve getirin bu arada otobüse binmeden önce tuvalete gitsin bir de hasta bezi bağlasın uzun yol diyorsunuz nolur nolmaz o babanızı da bu mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın ,vicdansız merhametsiz ....daha yazamıyorum terbiyem değil bu platform el vermiyor.

Arabanız varsa eşimi çiğner kardeşimle giderdim ben olsam. Eşinizin izin vermemesi/istememesi ayrıca saçmalık.

Arabanız yoksa babam gelince kapısına dayanır arabayı güzellikle ya da zorla alırdım. Babama da ne kadar vicdansız olduğunu yüzüne söylerdim.

Gidin alın kadını.

Ya gerçekten böyle vicdansız babaları okudukça yüreğim sızlıyor. .benim bildiğim baba tanımına uymayan biyolojikleri toplayıp marsa yolayasim var (ağır küfür ettim içimden)

Kimseden birşey beklemene gerek yok ..baban eve gelince sen git al anneni ..boşanma gibi bir düşünceleri de varsa kendi gitsin abisinin evine , annen evine geri dönsün. .ben olsam öyle babayı eve de sokmazdim yaa,neyse !

bu yüzden bir kadın çalışmalı parasını kazanmalı kenarda üç beş kuruş birikimi olmalı...

kendi ayakları üzerinde duran bir bayan parası olmasa bile kredi kartından çeker avans çeker gider anasını ordan alırdı.. erkek eline bakmak işte bu... hemcinslerim bunu kendilerine nasıl hak görüyorlar bilemiyorum..

imkansızlık diyorsunuz ama en fazla gidiş geliş 2 kişinin otobüs bileti 300 tl tutar kredi kartı olur borç olur avans olur herşekilde bulunur bu para...

ana baba söz konusu ise bırakın şu kocaları hadlerini bilsinler

Elimde beş kuruş olmayınca hal bu oluyor hanımefendi. Yoksa buraya ne diye yazayım bi dakika durmam gider alırım. İmkânsızlık kadar zor birşey var mi
Borc alın . Herkes cebınde milyarlarla gezmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…