Babama olan sevgim bitti

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Merhaba arkadaşlar. Daha önce konu açtım buraya aile konularımla. Babam ailesine çok düşkün bir adam karısını çocuklarını ezen sürekli ailesini savunan bir adam. Babamdan nefret ediyorum. Babamın maddi durumu çok iyi akrabalarından kira almadan dükkanları evleri onlara kiraya verdi. Hastalık derecesinde baglı. Benim psikolojimi bozuyor. Çogu zaman iyiki evlendim kurtuldum diyorum. Eşimle belki mükemmel bir evliliğim yok. Ama en azından arkamda duruyor koruyup seviyor diyorum. Babamın bana yaptığı çok kötülük oldu. Ondan artık nefret ediyorum. Görüşmüyorum Affedemiyorum. İçimde ona karşı kocaman kin duyuyorum. Babamı sildim ama hala kardeşlerim o evde benim çektiklerimi yaşıyorlar. Kardeşim nişanlı kurtulcak diye çok mutlu. Hiç vicdanı acımıyor onu sildiğim için hiç umursamıyor. Hala akrabalarıyla mutlu yasıyor. Sürekli annemi ve kardeşlerimi eziyor. Çok zoruma gidiyor böyle haksız yere suçlamaları.

Ne yazik ki babaniz. Duanizi edin kenara cekilin insan anasini babasini secemiyor yapacaginiz bir sey yok,beddua almamaj icin susun en azindan
Muhattap olmuyorum konuşmuyorum. Allaha bıraktım.

Muhattap olmuyorum konuşmuyorum. Allaha bıraktım.
En iyisini yapmışsın . Korunmadan sevişmesi insanları baba yapar Ama baba var, Şam babası var.
Zaten bunca sene sana zarar vermiş varlığıyla yokluguyla.
Bari bu saatten sonra sana zarar vermesine engel ol. Olabildiğince az görüş. Konuda iyi taraf maddi geliri yüksekmiş , en azindan hayatı boyu babalık yapmayıp elden ayaktan düşünce çocuklarından para bekleyenlerden olmayacak

Babam bana küs beş yıldır daha öncesinde babalık yapmadı ölse cenazesine gitmem yüzüne karşı yemin ettim belkide ben ondan önce ölürüm kim bilir ama gerçek şu bana neler yaşattığını asla bilmeyecek.

Herkesin ailesinde illa çıkıyor bir tane problemli. Bizdeki de maalesef babamdı. Atsan atılmaz satsan satılmaz ne diyebilirim ki bende 11 aydır görüşmüyorum ve görüşmüyorum diye bile kendimi kötü hissediyorum,görüşsem ayrı kötü hissediyorum maddi manevi zarar veriyor. Adamla yaşadığım veya yaşamadığım her türlü şey bana kendimi kötü hissettiriyor. Özetle yalnız değilsiniz konu sahibi.

Sizin bunlari cekmenizin sebebi anneniz,
Bu adam donradan boyle olmamistir ki ,
Ilk bastan boyledir ,tepkisini koyip cocuk ustune cocuk dogurmasa kimse bu eziyeti cekmezdi ,gecmis olsunn

Ah keşke anneler şu zamandaki gibi eeh seni mi çekicem diyebilseydi. Ama ne yazık ki onların zamanında böyleymiş ve biz ne yazık ki onların yetiştirdiği eksik, arızalılarız.
Allah kardeşlerinizinde sizinde yardımcınız olsun. Ama atsan atılmaz satsan satılmaz napalım.

Back
X