- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
beyninizdeki kist ölümcül mü, tehlikeli mi? eğer öyleyse babanızın tatile çıkması çok çok garip. tatil denk geldi ise fırsat bilip sizinle ilgilenmeliydi.
Keşke orada verilen ilacı içseydiniz, bu yaptığınız kendinize zulüm. Belki de Allah korusun durum ciddi neden içmediniz
Baba konusunda haklısınız, siz hastayken tatile çıkmamalıydı. Ama hakaret ederek haksız duruma düşmüşsünüz. Başka doktora gidin, kendi başınızın çaresine bakın.
Anneniz de doktordu sanırım onunla tedavi yollarını aşındırın derim. Babanız da ilginçmiş, hem de çok ilginç.
Yoo gayet söyleyin diğer doktorlara, duyar da babanızın aklı başına gelir belki. Şu yaptığınız kendinize zulüm bence derhal hastahaneye gidin beklemeyin 1 hafta dahabaşka doktora gider miyim bilmiyorum çünkü hepsi beni tanır onlara gidip "babam bana bakmadı" demek bilmiyorum utanabilirim.
başta babam durumun ciddi olduğunu söyledi,ilaç kullanırsam farklı etkileri olacağını belki de türkiyedeki tedaviyi geciktireceğini söyledi o yüzden içmedim. şu an kendi kendisine geciktiriyor işte.
Insallah ciddi birsey yoktur cnm.onu burada öğrenemedim. doktor ilk aşamada ilaçla tedavi deneyelim dedi,babam sonuçlara bakınca farklı söyledi yani arada bir durum. ama babam ilk başta çok endişeliyken sonra böyle oldu ben de ona katlanamadım.
onu burada öğrenemedim. doktor ilk aşamada ilaçla tedavi deneyelim dedi,babam sonuçlara bakınca farklı söyledi yani arada bir durum. ama babam ilk başta çok endişeliyken sonra böyle oldu ben de ona katlanamadım.
Haklısın.Ciddi bir sağlık sorunu var ve baban doktor.
Tatilin sırası mı?
Nasıl içine siniyor da gidiyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?