• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babama soylemelimiyim?? Acil ..

Eşiniz ne kadar küs konuşmuyorda olsa sorumlulugu alsın siz yüz göz olmayın. O konuşsun bence.Babanızı da söylemeyin bence üzülmesin.

merdiven meselesi yüzünden ( evde bütün gün yatan bekar görümcemde vardı ve hep benden beklenirdi)öyle bir kavga ettikki tam birbuçuk sene konuşmadım kp ile. tabii eşim benim tarafımdaydı .baktılar bana kalsa ömür boyu suratına bile bakmıcam şimdi hepsi alttan alıyor tek kelime edimiyorlar.

sorunlarınızı kendiniz çözmelisiniz, sil dediklerinde halimi görmüyor musunuz diye cevap verin, en olmadı eşiniz konuşsun. babaya söylemek nedir?

Kocan geçiştirir. Valla ne yalan söyliyim bana kimse karışamıyorsa babam annem sayesindedir. Çünkü erkek arayı bulucam diye (birazda ego yüzünden) hep karısını susturur. Konuşmasın ama illa biraraya gelirler. Bişeye yardım edin babanızda kızım sen yapma diye kızsın size mesela. Hamile halinle sen oturucaksın sağlığın daha önemli bırak kalsın iş desin onların yanında. Direk söylersen huzursuzluk çıkar deyin.

Kocan tam olarak ne ise yariyor?

Aynen ben olsam asla söylemezdim babama üzmemek adına. Anca çok ciddi şeyler olur boşanma aşamasına falan gelirim o zaman söylerdim. Bunu eşinizle yada kendiniz halletmelisiniz. Babanızıda araya katıp iyice olayı büyütüp yüz göz olmaya gerek yok

Siz evli bir kadınsınız, bir anne adayısınız, yetişkin bir insansınız.
Hala sorun yaşayınca şikayet eder gibi babaya koşmak biraz tuhaf olmuyor mu? Her şeye rağmen sorunu çözemezseniz sizi sahipsiz zannetmesinler diye babanız devreye girer. Şuan yersiz ve ortalığı karıştırıcı bir hareket olur bence.

gönlü kırık bir şekilde aklı sende kalarak döner memlekete baban eğer söylersen.sonra yine sen üzülürsün.
bence susmamalısın şu an gebe olduğunu o sebeple silemediğini söylersin uygun bir dille.baktın olmuyor yine üzerine geliyorlar bu kez eşine anlatırsın eşin de çözüme kavuşturamazsa aile büyüklerine söylenir bir şekilde ara bulunur.
bu gibi durumların sıralaması bence böyle olmalı.

Nerden başlıcam bilmiyorum daha önce çok kv ile ilgili konu açtım . .
Memleketen döneldöneli bir hafta oldu babamla birlikte geldik babam 1 haftadır bende kalıyor ve bugün geri dönücek ..

Babam evde kaldığı sürece hamile olduğum için sürekli yardım eder babam yer yatağı tercih ettiği için yer yatağı kuruyoruz . hep babam yada esim evdeyse o kaldırır hiç bana bırakmaz sofrayı bile toplar anneme yapmadığını yapıyor valla cnm babam sağolsun . .

Benim sorunum su kv ve kp geldiğimden beri kv hep asik suratla her zaman böyle bana karşı bir-tek bugün babam döneceği için yemek yapım dedim erkenden başladım yapma ya. (Kv ile altli ustlu oturuyoruz ) birden merdivenlerden ses geldi baktım kv ve kp kv merdiven siliyor kp neden sen siliyorsun benim için o silsin diyor oda silmiyor görmüyor sanki bilmem ne dedi hiç takmadım bende yemek için salça almaya yukarı çıktım indiğimde kv birden silsen su merdiveni dünya mi yıkılır dedi benden 3 yaş küçük kızı var hafta sonları evde kalıyor ben ise hamileyim nasıl silicek demez asla ..

Eltim hamileyken çaydanlık bile kaldırmadı yerden çok tehlikeli diye kimsede bisi demedi yani gördüğüm kadarıyla hiç is yapmadı onlara ...

Ben sustukça bunlar başıma çıkıyor . .

Konunun babamla ne alakası olduğuna gelince babama anlatıcam sürekli bana böyleler diye babam uygun dille konuşsun artık 1.5 yıldır evliyim bir kere babama bisi söylemedim o kadar sıkıntı yaşamama rağmen ama artık kaldıramıyorum gerçekten babamla konusucam artık diyorum ben babama söylemesem kp babamı gördüğü an senin kızın bize hic yardımcı olmuyor söylenir .

O söylemeden ben soylim diyorum babam zaten beni savunucak ama ben sustukça onlar haklıymış gibi gözüküyor bundan bıktım gerçekten . .

Sorum su sizce babama anlatmalıyım bu durumu bir yandan babaannem rahatsız diyorum adamın işi başından askin bir yandanda bunlar tepeme çıkmadan babama soylim kurtulim diyorum napicam bilmiyorum yardım edin ???
Babani karstrma sakin.esine soyle karim hamile nasl slsn der sana deger verdgini anlarlarsa bdaha hc bisey dyemezler

Söylemedim babama kızlar merak etmeyin aklı bende kalmasın diye ama içim buruk esim sürekli ailesiyle kavgalı benim yüzümden çıkmaz dayim yani . bisi söylesem duymayan kalmaz herkese yetisyetiştirir nefret ediyorum ondan hepsi bu kendi görmüyor halimi ya ..

Siz kendiniz halledin ya da eşiniz soylesin.babaya yansitmak için çok çaresiz kalmak gerekiyor gibi geliyor bana

Bence babanı karıştırma şu an için. Sana şunu yap bunu yap denildiğinde sessiz. Ş kalıyorsun? Bize anlattığın gibi onlara da aynısını söyle, 'babam yatağını bile toplatmıyor bana, siz hamile hakimle evde kızınız boş dururken bana iş buyuruyorsunuz' de.
Devam ederlerse eşin konuşsun.
Babanla yüz göz etme. Ama baban da tabi seni şikayet etmelerine müsade etmesin.

Başka çarem yok napim sürekli bunları çekemem sinirden ağladım zaten hazırım ağlamaya. esimde benden yana 2 aydır annesiyle konuşmuyor
Ortada annesiyle konuşmaması için ne var anlamadım. Gelin kaynana atışmaları,
Ortada olursun olmadı haklı tarafı savunursun. Anneye küser gibi konuşmamakta neyin nesi

Sizede gelince ağzınız diliniz var kendinizi
Kendiniz savunun, olmadı eşiniz güzelikle ailesiyle konuşsun kalp kırmadan! Sonuçta annesi

Annelerinin tüm emeklerini düşünmeden çok rahat kalplerini kıran adamlara fazlada aldanmayın
Kendisini doğurup büyüten annesinin yanında hatırını tutmayanın
Yarın birgün aynı şekilde eşininde hatırını değerini bilmez.

Babanız içinde ufak tefek tartışmalar için şikayet kredinizi tüketmeyin isterseniz
Yarın bir gün laçkalaşır önemli bir konuda babanız konuşsada bir ciddiyeti kalmaz

Iste bu yuzden gelin kv alt ust oturmasi yanlis cunku huzur olmuyor bencede burda esiniz muhattap olmali babaya anlatabilirsnz durumu ama gidip konusmasi icin degil sadece bilgisi olsun bsey sylerlerse seni koruyabilmesi icin. Ayrica sustukca basina cikmalari normal biraz da cvbi vermelisin lafin altinda kalma derin yoksa hic susmazlar kendini ezdirme canm basin dik olsun hamilesn sen onlarin torununu tasiyosun cek kapini otur mesafe koy araniza

Babaya söylemek de neyin nesi ufacık bi konuda üstelik
Esin yada kendiniz konuşun bence burda yazdıginiz gibi hamileyim silemem yapamam kusura bakmasın kimse merdiven silemem hiç babanızı falan karistirmayin

Back
X